Eiken lamelplanken. Technisch perfect

 
Eiken lamelplanken doen het goed met alle soorten vloerverwarming

Liggen eiken lamelplanken solide? Ja hoor.

Eiken lamelplanken behoren ook tot de houten vloeren, alleen zijn ze niet massief  maar bestaan uit een layer van berken multiplexlaag waarop een meetal massieve toplaag eiken gelijmd is. Deze kruislings verlijmde multiplex planken  zorgen ervoor dat de planken, dus het lamelparket  bewegingloos en super solide ligt. De werking is bij dit super sterke parketplanken dus nagenoeg weg te cijferen. Bij de Vloerderij liggen deze technische hoogstandjes in vele varianten in de diverse showroom. Bekijk hier ook onze interessante  acties.

Eiken lamelplanken gaan heel goed samen met vloerverwarming.

Eiken lamelplanken met vloerverwarming kan dat? Prima zelfs.

Berkenmultiplex is een maximaal stabiele drager en daarom is zo’n lamelplank zo super geschikt voor vloerverwarming. Massieve houten vloeren worden met deze lamelplank op het verkeerde been gezet. Massief eiken gaat nu eenmaal niet in combinatie met vloerverwarming. Lamelplanken met een toplaag van eikenhout kunnen ook in appartementen gelegd worden, want  zwevende  lamel planken bereiken wel een geluidsreductie van 11 DB.

Alleen vertouwd kopen bij een expert.

Bij de Vloerderij krijg je een uitgebreide uitleg over lamelparket en de diverse eiken lamelplanken  samen met vloerverwarming. Eikenhouten lamel planken. Koop ze bij de expert. De Vloerderij dus.

Eiken lamelplanken. Of ook wel multiplanken of duoplanken

Eiken lamelplanken zijn die betaalbaar? Natuurlijk.

Vaak denkt men dat eiken lamelplanken wel goedkoper zullen zijn vergeleken met massieve eiken vloeren, maar dat is helemaal niet zo. Trouwens echt veel duurder zijn ze nu ook weer niet. In de productie van lamelparket gaat meer tijd zitten. Het arbeidsloon is dus hoger vergeleken met massieve eikenhouten planken. De uitstraling  van eiken lamel planken zoals de multiplanken of duoplanken is echter gelijk. Als zo’n lamel plank eenmaal ligt is er geen enkel verschil meer te zien. Lamelparket dus de eiken lamelplanken zijn dus heel goed betaalbaar. Daar kun je 100% zeker van zijn. Bij de Vloerderij liggen lamel planken  te kust en te keur en je bent van harte welkom.

Eiken lamelplanken. Je koopt ze bij de Vloerderij

Eiken lamelplanken. Zijn er veel variaties?

Jazeker, want lamelplanken worden geleverd in diverse breedtes en diktes. Zelfs de massieve toplaag is te leveren in verschillende diktes. Je leest al wel dat er ook voor jou nogal wat opties zijn. Want lamelplanken kunnen ook gerookt en/ov gekastijd worden. Een heel scala van bewerkingen behoort tot de mogelijkheden. Eiken lamel planken. Koop ze bij de expert. De Vloerderij dus.

Eiken lamelplanken zijn ook echte houten vloeren met een toplaag.  Lamelparket bewerken met olie.