Europees eiken

Europees eiken is een super harde houtsoort. Heel geschikt voor zwaar gebruik.
Europees eiken leent zich uitstekend om te olieën. Olie brengt sfeer over de vloer.

Eiken kan tegen een stootje, het is loeisterk. Het is dan ook van een goede en vaak robuuste kwaliteit.
Het leggen van massief Europees eiken is goed te doen, alleen verouderde uitvoeringen leggen iets minder gemakkelijk, er moet steeds wat schoongemaakt worden zoals wij dat noemen
Europees eiken kan schitterend bewerkt worden met natuurolie en de donkere delen in de eiken planken geven een prachtige teint. Een vloer met karakter.Dit super sterke eiken wordt steeds vaker gebruikt voor de Combi- en Multiplank een prachtig stevig lamelparket met toplaag. Ja, want deze toplaag is van massief eiken en is gemaakt voor een leven lang.

Zoals op de bovenste foto te zien is, heeft een europees eiken vloer een heel bijzondere tekening. In het dit originele eiken zitten zwarte delen, die dit soort vloeren veel karakter geven. Hierbij komt nog. Dat europees eiken doorgaans harder is dan andere eiken soorten. Hele creatieve vloeren die erg geschikt om te verouderen. In tegestelling tot Frans eiken vloeren heeft naar onze mening een Europees eiken vloer ietsje meer smoelwerk.
De Vloerderij heeft zich o.a. in dit soort eiken vloeren gespecialiseerd en door de jaren heen is er een schat aan ervaring opgebouwd. Zo'n prachtige eiken vloer heeft dus geen geheimen meer. en ook de prijs hebben we goed in de hand. kortom veel aanbiedingen. Europees eiken of Frans eiken beiden hebben hun eigen voordelen.
Ga je voor een creatieve en prijsbewuste keus, kies dan voor dit Europese massieve eiken. Want zo’n specifieke vloer van europees eiken gaat jaren mee en zal u nooit vervelen. De mooiste en meest creatieve vloeren worden gemaakt van de Europese eik.

Europees Eiken. Een hele sprekende eiken soort. De Vloerderij verkoopt al jaren Europees eiken.
Europees eikenhout kan goed geborsteld worden. Een super mooie plank is dan het resultaat.

Wij nemen graag de tijd voor je en zouden graag een afspraak met je maken om dit karakteristieke europees eiken eens te bespreken. We nemen altijd voldoende tijd voor onze klanten. We ontvangen je graag in één van onze showrooms door bijna heel Nederland (Bel ons centraal: 0521-515432)
Wij vertellen je graag niet alleen over europees eiken vloeren, maar ook graag over onze andere houten vloeren en miltiplanken.
Bel dan vandaag nog met Janneke van de Vloerderij, ze zit tot 22.00 uur aan de telefoon om al je vragen te beantwoorden. Dus maak gewoon je wensen kenbaar.

Europees eiken, wel heel bijzonder.  En ook in multiplank uitvoering heel geschikt voor
vloerverwarming.

Uitgelicht: Onze houten vloeren showroom in Utrecht. Houten vloeren Utrecht. Ook hier wordt Europees eiken, maar zeker ook Frans eiken verwerkt.