houten vloer lijmen. Kwaliteits lijm voor Vloerverwarming.

Een houten vloer lijmen is best wel vakwerk. Laat je daarom goed voorlichten

Een goede kwaliteit lijm is super belangrijk. De vloer wordt stiller.

Bij een houten vloer lijmen is vooral bij het monteren op vloerverwarming een kwalitatief hoogstaande lijm van belang. De Vloerderij werkt uitsluitend met Frencken lijm. Deze lijm is krachtig en gelijktijdig flexibel en kan tegen een zeer gunstige prijs aangeboden worden. Je kunt dus met een gerust hart je houten vloer lijmen met deze lijm.

Een goed uitgekozen lijm heeft ook een dempende werking.

Houten vloeren liggen met deze technisch perfecte lijm muisstil. Veilig&Vast dus. Wil jij deze houten vloeren komen bekijken?, dat kan en er is vast een mooie showroom bij jou in de buurt. De Vloerderij verlijmt houten vloeren maar ook visgraatparket door heel Nederland. Van Groningen tot Maastricht en van Rotterdam tot Enschede.

Een houten vloer lijmen, dat kun je zelf, maar je kunt het de Vloerderij ook laten doen.   Een houten vloer of parket verlijmen kan. Maar wel een lamelplank

Houten vloeren laten zich heel goed verlijmen.

Een houten vloer lijmen komt natuurlijk wel precies, gemiddeld gebruik je 1 tot 1.2 kg per m2 op een gemiddelde betonvloer. De Vloerderij werkt overwegend met Frenckenlijm, deze bevalt heel goed en heeft een optimale plakkracht en is flexibel. Een houten vloer lijmen doe je met een grove lijmkam (vraag ons om advies) Multiplank houten vloeren lenen zich het best om rechtreeks te verlijmen, ze hebbern een drager van berkenmultiplex en zijn daardoor erg solide en vast en hierdoor is werking praktisch uit te sluiten.

Een houten vloer lijmen is aan te raden met een duo- of multiplank.

Al deze planken hebben een toplaag. Een houten vloer lijmen wordt wanneer je het op de juiste manier doet vrijwel altijd een succes. Wel is het van belang om niet klakkeloos massieve houten vloeren te verlijmen, deze zijn er veel minder geschikt voor, maar hierover later meer. 

Houten vloer lijmen, dat gaat super met |lijm van Frencken. De Vloerderij.  Een houten vloer lijmen is best wel vakwerk. De Vloerderij verzorgt het voor je

Zo'n multiplank verlijm je het aller best rechtstreeks op de ondergrond

Houten vloeren zijn niet allemaal geschikt om op een ondergrond te verlijmen, met name de massieve eiken vloeren kunnen voor problemen gaan zorgen. De luchtvochtigheid heeft teveel vat op deze vloeren en in enkele procenten van de geleverde vloeren gaat het mis. De houten vloer gaat bol staan, of vertoont juist kiervorming als het droog is.
Dit soort houten vloeren lijmen is niet echt een optie, of je zou het volgens de traditionele parket (Tapis) methode moeten doen, dus eerst broodjes spaanplaat op de ondergrond verlijmen en vervolgens deze broodjes schuren om er dan de massieve planke op te lijmen en te spijkeren. Maar dit is een heel werk en hoeft ook niet meer, want daar zijn nu net die multiplanken voor ontwikkeld. Deze multiplanken geven geen krimp.


Houten vloer lijmen? dat doe jezelf of laat je verzorgen door de Vloerderij.
De Vloerderij werkt met parketlijm van Frencken. Een professionele lijm Super geschikt voor op vloerverwarming. Een verlijmde plank is ook geluidsarmer. Het loopt gewoon prettiger.

Wanneer massieve planken gelijmd worden, dan bij voorkeur op een houten ondergrond, zodat de plank ook getackerd of zelfs blind geschroefd kan worden. Lijmen en schroeven is een dubbele zekerheid. Maar Frencken heeft nu ook een super lijm waar een multiplank perfect rechtstreeks op een betonvloer verlijmd kan worden. Een houten vloer lijmen, dat kun je zelf, maar vraag dan wel eerst om advies. Dus laar je eerst maar goed adviseren voordat je een houten vloer gaat lijmen.


Houten vloer lijmen?, neem dan een multiplank

De Vloerderij
Dorpsstraat 72
6082 AR Buggenum