Houten vloeren groothandel. Ook export


Steeds vaker levert de Vloerderij houten vloeren aan winkeliers. Tevens export naar België en Duitsland.

Groothandel houten vloeren.

Houten vloeren tegen scherpe groothandelsprijzen. 

Neem gerust kontakt met ons op, we zijn bereikbaar tot 22.00 uur ook voor export. eerst even bellen 0521-515432


De Vloerderij houten vloeren groothandel levert steeds vaker houten vloeren en parket aan winkeliers en architecten in Nederland en exporteert al een paar jaar naar Belgie, zonder de Nederlandse consument te vergeten. Deze vloeren worden dus voor concurrerende prijzen verkocht en worden aangeboden tegen uiterst scherpe prijzen. Voor eventuele bezorging wordt een vrachtopslag gerekend. 
Onze specialiteit zijn de multiplanken te beginnen met 12mm dikke uitvoering, gevolgd door 16mm en de dikste van wel 20mm. De eerste heeft een toplaag van 3mm, vervolgens 4mm en de laatste uitvoering heeft een toplaag van 5mm.

Deze multiplank is geschikt voor vloerverwarming en is hier in feite voor ontworpen. De houten vloeren groothandel van de Vloerderij exporteert ook deze multiplankvloeren al geruime tijd. Vanuit Limburg verzorgt Har Hendriks ook al enige tijd een stukje Duitsland. Kijk hier maar eens.

We leveren rechtstreeks vanuit de houten vloeren groothandel.
Hele interessante aanbiedingen in deze multiplank C abdij vloer. Pallet van 100 m2 Vraag ons om een scherpe prijs.

Bekijk boven zo'n mooie multiplank, deze uitvoering is met micro velling, dus vrij strak en modern, de multiplanken kunnen uiteraard in elke gewenste kleur gezet worden.
De Vloerderij houten vloeren groothandel levert hiervoor diverse soorten olie. Denk hierbij aan de merken Osmo, Woca, Parketman, Floorservice, Tycho enz. 
Ook is het nog steeds mogelijk om een authentieke massief eiken vloer aan te schaffen. Dit zijn wel de meest originele vloeren, maar de mogelijkheid bestaat dat ze wat gaan werken. De Multiplanken daarentegen zijn vormvast en liggen als een blok. De Vloerderij houten vloeren groothandel heeft ze allemaal.

Houten vloeren Groothandel. Een houten vloeren groothandel met een hele grote keus in multiplanken.

De Vloerderij verzorgt ook de renovatie van houten vloeren en parket, er wordt met een team van parketteurs door binnen- en buitenland gewerkt. Parketrenovatie is een specialistisch werkje en kan eigenlijk alleen maar door experts uitgevoerd worden. De Vloerderij houten vloeren groothandel levert dus ook alle producten die voor een vloerrenovatie nodig zijn. 

Is jouw vloer aan renovatie toe?, vraag dan eens advies en vul het formulier hier in. Schakel deze houten vloeren groothandel dus in voor diverse aktiviteiten. 

De Vloerderij houten vloeren groothandel bestemd voor handelsvloeren.