Houten vloeren schuren in Amsterdam en Utrecht

Houten vloeren kijken Utrecht. Houten vloeren showroom. Ook houten vloeren schuren

Vakmanschap in de houten vloeren schuren in Utrecht. 

Misschien wel het meest vakkundige houten vloeren team in Utrecht. Houten vloeren projecten door heel de provincie Utrecht. Maar ook daarbuiten. Sinds enkele jaren werken we door heel West Nederland. Amsterdam staat nu op nummer 2 wat betreft het renoveren van houten vloeren. Vraag maar eens om een scherpe offerte.
Maar kom ook houten vloeren kijken in die overweldigende showroom in Westbroek.

Vloer schuren in Utrecht. Eiken vloer kleuren in Utrecht        Houten vloer repareren in Utrecht. Vloer schuren offerte in Utrecht.             De Vloerderij Kerkdijk 24a 2615 BE in Westbroek
                      

                          Showroom geopend dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 – 17:00u.
              Bellen voor een afspraak geniet de voorkeur. Dit betekent ook direct aan de beurt. 

Steeds vaker tevreden klanten uit de Randstad, Utrecht en het Gooi.

Maar ook uit andere delen van Nederland bezochten al die super uitgebreide houten vloeren showroom in Westbroek , De Vloerderij samen met de Houtfabriek toont hier jouw toekomstige houten vloer zoals jij die zo graag ziet. Een houten vloer die zo bij thuis jou zou kunnen liggen. En dat is best wel uniek. In deze showroom kun je veel houten vloer mogelijkheden bekijken en het mooie is, dat er hier ook andere interessante interieurproducten te zien zijn. Zoals industriële tafels en stalen deuren.

De showroom is gevestigd in een pittoreske waterrijke omgeving.

Het plaatsje Westbroek is super goed bereikbaar en is gelegen tussen Utrecht en Amsterdam en bij ons is parkeren geen enkel punt. Zo’n gezellige dag vloeren oriëntatie is een uitje op zich en de Houtfabriek zorgt voor een natje en een droogje. Van harte welkom.

Wil je 's-avonds houten vloeren bekijken?, dat kan in de houten vloeren expo woningen in Steenwijk.
Regio Zwolle.


Houten vloeren showroom Utrecht, Amsterdam en het Gooi.
De meest uitgebreide houten vloeren showroom voor Amsterdam en Utrecht.

Tags
Vloerrenovatie in UtrechtParketrenovatie UtrechtHouten vloer schuren in UtrechtHouten vloeren UtrechtHouten vloer kopen in UtrechtShowroom UtrechtParket leverancier UtrechtVakkundig oarket en houten vloeren schuren in UtrechtVisgraatparket UtrechtUtrecht Vloeren. goedkoop vloeren schurenTot 20% VoordeelParketzaak in UtrechtMassief parket UtrechtParket specialist in UtrechtParket onderhoud Utrecht