Houten vloeren Steenwijk

Houten vloeren Steenwijk

Houten vloeren Steenwijk. Top Vloeren.

Hout in het algemeen, maar eikenhout wel in het bijzonder geeft een vloer karakter. Geen enkele vloer is gelijk. Elke plank heeft wel z’n eigen nerf en noest tekening. Ook de structuur, afwerking en de manier waarop de vloer gelegd is maakt het weer anders. En nu juist dit ontastbare gevoel geeft hout zoveel charme. Met een eiken vloer haal je de natuur in je woning. En ook hier geeft de vloer elke ruimte een fijne en warme sfeer. Al deze zo bijzondere vloeren zijn al heel wat jaartjes te bekijken in 2 unieke houten vloeren EXPO woningen in Steenwijk.

Waarom een houten vloer kopen bij de Vloerderij?

 

 • Een geweldig brede collectie houten vloeren en parket
 • De prijzen zijn zonder meer erg aantrekkelijk.
 • Een geweldige presentatie in de 2 Expo woningen.
 • Zeer vakkundige en sympathieke vloerenleggers.
 • Een ruime keus in diverse visgraat mogelijkheden
 • Geweldig kleuradvies voor zowel  lak- als olie soorten.

Schitterende houten vloeren

Helemaal afgestemd op jouw wensen.

Sinds 1997

Jarenlange ervaring in houten vloeren.

Aantrekkelijke en vriendelijke prijzen

Vraag de offerte vrijblijvend aan.

Houten vloeren met eigen karakter

Hout wordt mooier naarmate de jaren verstrijken. Zelfs na lange tijd straalt de warmte er nog vanaf. Ook een vloer die volop gebruikt wordt. Want je ziet dan gebruikssporen. Hier en daar een krasje of een butsje, maar hieraan kun je zien dat de vloer gebruikt is. Maar is het niet zo dat een vloer zich gewoon op zo’n manier ontwikkelt? Gun jij zo’n vloer weer een update? Dat kan De Vloerderij in Steenwijk heeft vakkundige medewerking die dat graag voor je verzorgen.

Soorten houten vloeren

Houten vloeren kunnen in vele hoedanigheden geleverd worden. Bijna elke gewenste natuurtint. Ook diverse breedte en diktes zijn mogelijk. Perfect op maat geleverde vloeren, 100% afgestemd op jouw wensen. Een houten vloer combineren met vloerverwarming jazeker dat kan ook! Wij geven je altijd een passend advies dat samen gaat met je interieur en dat uiteraard ook aansluit bij  verwachtinspatroon en gewenste comfort.

Houten vloeren Steenwijk! Ook veel keus in verouderde, getrommelde en geborstelde eiken vloeren. Dit zijn trends waar we al lang niet meer aan voorbij kunnen gaan. Ze geven houten vloeren een extra dimensie. Ze zijn creatief in combinatie met de juiste oliën en lak. Met name de ruw geschaafde vloeren zijn op dit moment in. Het vloeroppervlak laat een vrij ruw oppervlak zien zonder dat dit voelbaar is. Een prachtige vloer als resultaat.

Hongaarse punt parket

Tijdloos en sfeervol

Verouderd parket

Voor een trendy look

Eiken parket

Sterk betrouwbaar met karakter

Visgraat parket

Traditioneel & Modern

Voordelen houten vloer

 • Natuurproduct: Omdat hout een puur natuurproduct is, heeft het de unieke eigenschap dat het levendig is. Dit creëert een fijne sfeer en zorgt voor een karakteristiek en creatief effect.
 • Herstelbaar: Hout kan ten alle tijde gerepareerd worden. Putjes en krasjes zijn goed te herstellen. Ook meerdere keren schuren is geen punt.
 • Duurzaam: Houten vloeren zijn erg duurzaam en daarom ook een goede investering voor de toekomst. De lange levensduur bij goed onderhoud is ongelooflijk lang. Tussentijds kan een eiken vloer nog van een andere actuelere kleur van dat moment gezet worden.
 • Tijdloos: houten vloer is tijdloos. Houten vloeren bestaan al jaar en dag en dit zal ook zo blijven. Alleen zal na jaren de sfeer van een houten vloer aangepast worden.
 • Sfeervol:  Hout geeft gezelligheid en is bijzonder sfeervol. Het geeft een warme uitstraling. Het maakt thuis zijn huis prettig en aangenaam.
 • Weinig onderhoud: Het onderhouden van houten vloeren is heel goed en gemakkelijk te doen. Echt veel werk is het niet. Want gemiddeld eens in de 12 jaar moet er groot onderhoud gepleegd worden. frequent stofzuigen en dweilen is normaal zoals ook bij andere harde vloerbedekkingen.
 • Eco vriendelijk: Een Houten vloer is zoals zo langzamerhand wel bekend eco-vriendelijk. Dit is tegenwoordig nogal een punt.

Renovatie

Renovatie van houten vloeren in Steenwijk is wat de Vloerderij is het vakkundig volledig tegen een aantrekkelijke prijs opknappen van bestaande houten vloeren en parket. De vloer wordt dan geschuurd. Maar ook  worden beschadigde vloerdelen  vervangen. Het vervangen van plinten behoort ook tot de renovatiewerkzaamheden, want plinten zijn de finishing touch van een houten vloer. Je eikenhouten vloer krijgt na renovatie een  totaal nieuwe en ook frisse uitstraling.
De Vloerderij renoveert ook houten vloeren in Havelte en Dwingeloo. Maar ook parket en houten vloeren in Giethoorn en Vollenhove.

Vloerverwarming aanleggen

Meer wooncomfort

Plinten monteren

De laatste stap naar perfectie

Traprenovatie

Mooier trede voor trede

Parketrenovatie

Je vloer is het meer dan waard

Showroom Steenwijk

De Vloerderij: Alweer bijna de bekendste houten vloeren specialist in Steenwijk e.o. Houten vloeren waar mensen zo van houden. Geolied in mooie kleuren en tinten. Schitterende vloeren waarop het super wonen is. Alle houten vloeren maar ook visgraatparket word gemaakt in onze Schaverij. En sinds 1997 is er al een unieke vloeren expo showroom in Steenwijk. Houten vloeren Steenwijk is dus al jaren lang een feit. De grootste collectie houten vloeren van de wijde omgeving.
De Vloerderij levert uiteraard ook houten vloeren in Dwingeloo en Beilen, maar ook in Vollenhove , Giethoorn en Blokzijl. En wat te denken van de levering van houten vloeren in Wolvega.

Leuke tips

Welke houten vloer past het beste in jouw woning of bedrijfsruimte? Er zijn volop keuze mogelijkheden in diverse houtsoorten. Ook de tekening en de structuur en de kleur van de houtsoort kun je zelf bepalen. Kijk hieronder maar eens voor wat inspirerende tips.

5 praktische tips & adviezen  met betrekking houten vloer & interieur:

 1. Leg een houten vloer volgens de geldende logica. Het is mooi om mooi om een lange gang te accentueren door te spelen met het lijnenspel van de vloer.
 2. Het gezichtsveld van de vloer moet met de lijnen van de woning meegaan. Dit zorgt voor rust. De richting van bijvoorbeeld brede planken is als vuistregel van de voordeur tot de achterdeur.
 3. de vloer mag zeker contrasteren met de rest van het interieur. Afwijkingen worden zelfs aangemoedigd. Want waarom geen super moderne meubelen op een verouderde vloer?
 4. Een wand bekleden met decoratieve planken, dat is ook super mooi! Plafonds in hout lijkt wel ouderwets, maar dit is wanneer je het goed doet niet. Mooie in het licht- vergrijst eiken of wit tinten aan je plafond is zeker niet verkeerd.
 5. Tip! Gewoon durven.

Advies en mogelijkheden

De Vloerderij houten vloeren Steenwijk is al jaren dé specialist op het gebied van houten vloeren en parket. Met een jarenlange ervaring en vakkennis kunnen we op uitstekende adviezen geven.
Ervaren parketteurs leggen houten vloeren met veel enthousiasme. Ze werken nauwkeurig en snel. Kijk eerst maar even rond op deze site in ons en vraag dan maar een scherpe offerte aan.