Houten vloeren website

Loop eens door onze houten vloeren website en kom kijken in één van onze showrooms in de regio’s Amsterdam Nijmegen Zwolle Groningen en de Regio Limburg 


 
houten vloeren website vol met massieve eiken planken, maar ook diverse soorten eiken multiplanken
Een website vol met houten vloeren
De houten vloeren website van de Vloerderij is volledig en zeer uitgebreid, je vind hier nogal wat verschillende soorten eiken vloeren. De keus is groot en een houten vloeren website zo uitgebreid als deze zul je niet gauw vinden.  Kijk maar en overtuig jezelf. Houten vloeren tegen scherpe prijzen. Inmiddels zijn er al 7 showrooms in Nederland.

Maak je keus in onze houten vloeren websiteWebsite boordevol met houten vloeren
Een houten vloeren website vol met de mooiste vloeren en in allerlei uitvoeringen, breed, smal, dik, dun en ga zo maar door. De Vloerderij heeft de meest uitgebreide houten vloeren website van Nederland en met 5 filialen en houten vloeren showrooms een leverancier van formaat. Het schaven van de eiken planken wordt nu ook alweer meer dan 16 jaar zelf gedaan. De Vloerderij heeft door al die jaren een goede positie op de houten vloeren markt opgebouwd. Steedsm worden er nieuwe soorten houten vloeren aan het assortiment toegevoegd.

Een mega aanbod houten vloeren op deze websiteOok multiplanken vind je op deze houten vloeren website
Een houten vloeren website die wekelijks een update krijgt, zodat er steeds de laatste houten vloeren onwikkelingen aangeboden worden. Kom en overtuig jezelf in onze houten vloeren showrooms kris kras door Nederland. Er zijn er inmiddels al acht. En er komen er nog meer bij. De Vloerderij koopt krachtig in en daar profiteert iedereen dan weer van. Ook de consument doet z'n voordeel dan.

De Vloerderij., een uitgebreide houten vloeren websiteBekijk de houten vloeren website van de Vloerderij 
De houten vloeren website van de Vloerderij biedt je steeds een up to date assortiment aan van de meest uiteenlopende houten vloeren. 2015 gaf de aanzet tot een terugkeer van het eiken parket en met name het visgraatparket zit in de lift. En zeker de grovere soorten, langere en bredere planken dus. Deze brede en lange parketdelen zijn maximaal wel 80cm lang en 18 cm breed. Ook zijn er nu eiken planken gemaakt van Raftwood, dit is een multiplank met neen toplaag van originele oude eiken bielzen. Maar de standaard Abdijvloer kan ook voor super decoratieve doeleinden gebruikt worden.
De houten vloeren website voor GroningenDe houten vloeren website voor Zwolle
Een houten vloeren website waar ook gerookte vloeren aan bod komen, deze vloeren kunnen enkel en dubbel gerookt worden en met een witte of naturel olie afgewerkt worden. met witte olie wordt de plank lichter van kleur (onbestendig lichtbruin) en met naturel kleurt de plank diep donkerbruin. Op deze houten vloeren website zie je deze planken. Toch moeten we voorzichtig zijn met roken, want spint kleurt niet aan en blijft dus zichtbaar. Wil je beslist geen witte plekken, dan kun je vloer ook gewoon met een kleurolie behandelen. Je ziet echt weinig verschil.

De houten vloeren website voor HaarlemDe houten vloeren website voor Amsterdam

Al deze houten vloeren vind je in de diverse showrooms, vertel ons je wensen en wij zoeken er een houten vloer bij. Laat dat maar aan ons over. Loop nog eens gerust door deze website, je zult zien dat er nog genoeg te zien valt.