Houten vloeren, prettig om op te wonen en fijn om op te leven. Ontdek ze nu hier.

Houten vloeren zijn geweldig populair. De Vloerderij heeft een geweldige kollektie in huis.

Krachtig en duurzaam, dat zijn houten vloeren. Ze stralen kracht uit en geven iedere woning een fraaie uitstraling. Deze karakteristieke vloeren zijn niet alleen prachtig, maar staan ook garant voor een hoge kwaliteit, creativiteit en niet te vergeten duurzaamheid.

Houten vloeren komen overwegend van de eikenboom.
Eiken leent zich uitstekend voor stabiele houten vloeren.


Frans eiken is wel de meest gevraagde eikensoort. Frans eiken heeft een prachtige elegante tekening.

Alles over Frans eiken vloeren.         

 

Benieuwd naar het assortiment  plankenvloeren van Vloerderij.nl? Je kunt een bezoekje brengen aan onze showrooms om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. klik maar en je vind een heel programma vloeren, zoals eiken, antiek, verouderd eiken, multiplanken en visgraatparket


Houten vloeren met een enorm groot voordeel door kwaliteit. Kies de houten vloer die bij je past.

Houten vloeren ze zijn ook verouderd erg mooi. Een getrommelde houten vloer kan erg goed in een modern interieur.
Verouderde en getrommelde houten vloeren. Bijzonder creatief, maar zeker ook decoratief.

De Vloerderij is ooit begonnen met het verouderen en trommelen van eiken vloeren. En nog steeds wordt dit proces met succes uitgevoerd. Wanneer een eiken plank gekastijd wordt, ontstaan er opzettelijke beschadigingen. Deze butsjes, krasjes en scheurtjes in de plank worden na het leggen geschuurd zodat de plank vriendelijk wordt en daarna zorgt de olie of lak voor de rest. Er onstaat zo een verweerde vloer die wel tientallen jaren oud lijkt.

  
Aanbiedingen van houten vloeren en parketvloeren.

In houten vloerdelen is er veel ervaring aanwezig. De prijzen zijn gebaseerd op schaverijprijzen. Alle brede planken vloeren zijn ondanks de scherpe prijsstelling uitstekend van kwaliteit. Vloeren van eikenhout is het specialisme van de Vloerderij. Hele mooie eiken vloeren dat is gegarandeerd. We schaven elke vloer zelf. Profiteer dus van deze know how en dus ook alle aanbiedingen .

Eikenhouten vloeren zijn krachtig & stoer. Ze gaan een levenlang mee. Vraag het maar aan de Vloerderij                    Een eiken vloer kan goed met kleurolie bewerkt worden. De Vloerderij werkt uitsluitned met de allerbeste olie.
Houten vloeren en de oliekleuren. Ze zijn in legio tinten beschikbaar. Puur natuur en duurzaam.

Kleuren zijn heel erg belangrijk voor een vloer, want die bepalen de basis van het interieur. Daar de meeste houten vloeren en ook de parketvloeren tegenwoordig van eiken zijn, is het van belang, dat de vloer zo natuurlijk mogelijk blijft. En dan komt een natuurlijk kleurolie al snel in beeld. Een vloer lakken gebeurt nog wel, maar eigenlijk is dit te verwaarlozen, de bewerking met olie is vele malen populairder. We kennen vele merken waarvan Osmo en Woca wel de bekendsten zijn. Kijk hier ook maar eens.

Houten vloeren wordne ook geleverd in maxi visgraatparket. De Vloerderij heeft ze.                   Brede en lange eiken planken. Nu dit speciale visgraatparket bij de Vloerderij.
Planken visgraat lamelparket. Ja hoor dat leveren we ook.  Brede en super lange parketplanken.

Visgraatparket, maar ook strokenparket. Vloerderij.nl heeft al dit soort houten vloeren.

Planken vloeren zijn ook gewoon leverbaar als visgraatparket, dit is een vrij nieuwe trend, het zijn geen kleine strookjes meer die voor dit parket gebruikt werden, maar het zijn zo langzamerhand forse planken geworden, eigenlijk is het een plankenvisgraat en wij noemen het dan ook wel de haaientand. Dit visgraatparket kan in verschillende plankbreedtes en lengtes geleverd worden en als je de prijs eens wilt zien, klik dan hier. Ook voor dit soort parket en houten vloeren wordt door de regel eiken gebruikt en het mooie is, dat deze Haaientand vloeren heel mooi verouderd kunnen worden. Dit gegeven voegt toch weer een geheel nieuwe dimensie toe. Wil je nog wat van die super visgraat zien dat kan hier.


Vloerderij.nl levert en legt en renoveert de mooiste verouderde houten vloeren. Ook Visgraatparket.

Ook leggen we vloeren en de renovatie van de meest uiteenlopende houten vloeren doen we ook al weer enkele jaren. Parketrenovatie is voor elke houten vloer op zeker moment nodig. Na een jaartje of 12-13 is een opknapbeurt wel nodig.
Ben je van plan om je oude houten vloer of parketvloer te vervangen door een nieuwe vloer? Of ben je verhuisd en nog zoekende naar de perfecte massieve vloer?
In beide gevallen kun je terecht bij de Vloerderij. Niet alleen hebben wij een flink aantal houten-vloeren, ook beschikken wij over goede specialisten die de houten parketvloeren zorgvuldig leggen.
Doe het zelf? Geen probleem. De Vloerderij levert de benodigdheden voor het zelfstandig leggen van jouw houten vloer en je kunt aan de slag. Op onze website vind je een uitgebreide omschrijving van hoe dit in zijn werk gaat. Ook staan onze experts voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

   
Multiplanken en Duoplanken zijn volop aanwezig. Onbeweeglijke solide houten vloeren met toplaag.

Geweldig strakke vloeren. Ze bestaan uit een kruislings verlijmde onderlaag van berken multiplex. En met een toplaag van soms wel 6 millimeter. Deze mooie plank wordt steeds populairder. Vooral in combinatie met vloerverwarming. Een Duoplank of Multiplank is verkrijgbaar en diverse breedtes en diktes. Ze kunnen zowel zwevend als verlijmd gemonteerd worden. Bij vloerverwarming geniet lijmen de voorkeur. Ze zijn leverbaar zonder velling of met een microvelling. De prijs van Multiplanken is aantrekkelijk.


Houten vloeren met vloerverwarming. Hiervoor zijn er de onbeweeglijke Duo- en Multiplanken.

Vloerverwarming kan heel goed in combinatie met houten vloeren en parket, maar voor deze combinatie wordt in de meeste gevallen de Multiplank gebruikt. Deze houten multiplank vloer is praktisch werkingsvrij en kan zodoende heel goed op vloerverwarming ingezet worden.

Multiplanken zijn breed in te zetten, ze kunnen zowel zwevend als verlijmd gemonteerd worden en in beide gevallen zijn ze optimaal warmtedoorlatend.
Je eerst goed orienteren kan beslist geen kwaad, want niet alle houten vloeren kunnen ingezet worden met vloerverwarming. Op internet is veel over diverse soorten vloerverwarming te vinden, wil je echter meer weten wat betreft de montage van houten vloeren op vloerverwarming, neem dan maar kontakt met ons op. Mocht je eerst eens wat prijzen van de aanleg van vloerverwarming willen ontvangen, vraag dan 
hier maar eens wat offertes aan. Het is heel verstandig om van te voren veel informatie te verzamelen en niet alleen prijzen, maar ook technische details, want een houten vloer op voerverwarming heeft recht op een goede voorbereiding.


 

   
Houten vloeren showrooms door heel Nederland. Alles op vloerengebied is hier beschikbaar.

Eiken vloeren, grenen vloeren, hardhoutvloeren en lamelparket: elke week zaterdagverkoop van diverse vloeren in al onze showrooms!
Je houten vloer is zoals bekend sfeerbepalend voor je interieur. Kies daarom dus juist voor vloeren die samen met je interieur een geheel vormen, Vloerderij.nl met partner 
showrooms in de regio Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Amsterdam, Nijmegen en ook Limburg en regio Rotterdam bieden je een houten vloer tegen lage prijzen, want we schaven ze zelf, deze prachtige vloeren met karakter. Wil je ze laten leggen?, dat kan natuurlijk ook, maakt niet uit waar jij jouw vloer gekocht hebt, wij verzorgen de montage. In onze showrooms vind je ze en hier zijn ze te zien op grote oppervlakten, kom dus die voordelige en goedkope vloeren en parket eens bekijken.  houten vloeren Groningen

 
De Vloerderij levert Ecovriendelijk en duurzame kwaliteits houten vloeren.

Om onze klantenkring een vaste en uitstekende kwaliteit te kunnen leveren  werkt de Vloerderij alleen met kwaliteits eiken. Eiken wat na de kap onmiddellijk weer opnieuw aangeplant wordt. Zo hoort dat nu eenmaal bij de verwerking van houten vloeren. De Vloerderij levert veelzijdige ecologische houten vloeren. Dik, breed, lang, met velling of juist zonder. Veel kleurenvariaties. Maar ook in verschillende prijsklasses. Het begint vanaf € 32.50 per m2. Maar de duurdere visgraatvloer kosten soms wel € 54.- per m2. De vele parket- en houten vloeren soorten zijn ook te verkrijgen. Denk hierbij aan. Hoogkantparket, lamelparket, brede eiken planken, multiplanken en visgraatvloeren. En als het moet worden deze vloeren ook nog eens speciaal voor jou custom-made geleverd. 
 

Houten vloeren voorwaarden en garantie. 
De Vloerderij geeft garantie op alle eikenhouten vloeren, dit is logisch. We bestaan nu bijna 20 jaar en zonder garantie hadden we dit niet gered. Klik hier en lees ze maar eens. Houten parketvloeren moeten natuurlijk wel op de juiste manier behandeld worden, mocht je hierover vragen hebben, wij beantwoorden ze graag.

Contact.

Een afspraak kun je eenvoudig maken. laat je informeren over de mogelijkheden. Gewoon bellen met de Vloerderij of vul het contactformulier op de website in…Dus aarzel niet en bel gewoon, er liggen heel veel houten vloeren op je te wachten.