Houten-vloeren advies

Houten vloeren advies, dat geeft Janneke Mateboer van de Vloerderij
Voor de aanschaf van een houten vloer is een afspraak maken echt wel een aanrader.
Je wenst als klant perfect behandeld te worden en dat is vrij normaal. Wij willen daar de nodige tijd voor nemen en willen daarom een persoonlijk gesprek met je voeren. Vandaar dat wij je vragen even van te voren een seintje te geven zodat we ons op je wensen kunnen voorbereiden. Wij willen, dat je tevreden bent en zeker als de houten vloer eenmaal ligt.
 
 
Houten vloeren advies nodig?, email dan met Janneke Mateboer van de Vloerderij
JE WORDT PERSOONLIJK VERWACHT
Wanneer je belt voor een afspraak, maken wij heel graag tijd en ruimte vrij. Tijd voor jou, ruimte voor je nieuwe houten vloer.
Een betere planning vooraf maakt het voor ons immers mogelijk om je nog beter en nog efficiënter te helpen. Je komt als welkome bezoeker en wij doen er alles aan om je als tevreden klant te laten vertrekken.
 
Janneke Mateboer nvan de Vloerderij geeft je alle houten vloeren adviezen.
TIJD IS BIJ ONS GRATIS
Een vreemde uitspraak zul je zeggen. Integendeel, wij maken graag tijd voor gesprek over je toekomstige houten vloer, wij willen graag met je praten over de te kiezen houtsoort die het beste bij je persoonlijke smaak past. En dan kijken we niet op een kwartiertje. Voor ons is dit gesprek van groot belang en wij vinden dat dit jou geen cent mag kosten.
 
 
Een goed advies is het halve werk, email met Janneke Mateboer van de Vloerderij.
TRANSPARANTE PRIJZEN ZONDER GEHEIMEN
Bij de aanschaf van een houten vloer weet je graag vooraf wat je dat gaat kosten. Goede afspraken maken immers goede vrienden en zo hoort het toch ook?. Bij ons hebben de houten vloeren prijzen dan ook geen enkel geheim. Bij ons eerste gesprek over jouw vloer kunnen wij je vertellen wat de vaste lage prijs zal zijn.
Ook kun je een emailtje sturen naar Janneke Mateboer van de Vloerderij om van te voren al eens wat informatie van haar te krijgen over de diverse houten vloeren. Een goed advies is namelijk het halve werk.