Osmo Olie. De betere olie voor parket en houten vloeren

Osmo olie een unieke olie voor parketrenovatie     

Osmo olie voor houten vloeren en parket:

Osmo olie is wel de bekendste vloerolie die er is. Houten vloeren kunnen perfect met deze kwalitatieve olie bewerkt worden. Dus speciaal afgestemd op houten vloeren en parket. Het geoliede vloeroppervlak is super eenvoudig schoon te houden. Deze vloerolie is wel bijzonder van kwaliteit en de Duitse techniek staat garant voor een lange levensduur. De prijs is gewoon aantrekkelijk, want er komen best veel m2's uit een liter.

Osmo wel een heel sterk oliemerk:

Alle producten van Osmo zijn oersterk met name de hardwax olie en is ook nog eenvoudig aan te brengen en te onderhouden is. Deze krachtige olie wordt in twee lagen aangebracht en de Osmo olie wordt dan na een korte uitharding bijzonder slijtvast, vuilafstotend en vochtwerend. Met name de hardwax van Osmo doet een parketvloer goed.

Osmo High solid olie. Osmo kwaliteitsolie  Osmo olie kleuren

Reparatie en onderhoud is eenvoudig met Osmo:

Kleine plaatselijk reparaties kunnen heel goed met Osmo olie bewerkt worden en dat is uniek, want dat kan met lak niet. Met 1 liter Osmo kan per laag wel ca: 24m2 behandeld worden. Osmo olie kent een heel lange levensduur en het zal heel lang duren voordat een parketvloer aan onderhoud toe is.

Wisch-Fix onderhoudt en verzorgt je parket volledig:

Het onderhoud van een houten of parketvloer is met de Osmo onderhoudsproducten erg eenvoudig. De vloeibare onderhoudswas (Wisch-Fix) herstelt lichte beschadigingen eenvoudig en legt er een minuscuul dun laagje over. Ook kan dit onderhoudsmiddel gebruikt worden op laminaat en zelfs gelakte vloeren. De Wisch-Fix wordt verdund met water en klam met een dweil aangebracht. Een parketvloer wordt bij elke behandeling resistenter tegen vuil en viezigheid.

Osmo olie kleuren. Osmo hardwax is er in veel kleuren.

Osmo kent vele kleurvarianten: Een geweldige variaties in olietinten.

Denk hierbij aan Wit, Honing, Amber, Graffit, Terra en zwart. Deze kleuren hebben ee hele natuurlijke en zijdeachtige uitstraling en kunnen uiteraard ook ingezet worden op alle soorten binenhout. Eiken houten vloeren zijn hierbij wel het belangrijkst. De plantaardige bestanddelen zorgen ervoor dat ook deze kleurolie goed impregneert.
Bij de Vloerderijpartners kun je deze unieke olie bestellen voor een acceptabele prijs en we geven je ook graag zonder enige verplichtingen online advies. Schrijf ons een email met al je vragen over dit zo speciale product.

Osmo olie voor houten vloeren en parket:

Osmo olie is wel de bekendste vloerolie die er is. Houten vloeren kunnen perfect met deze kwalitatieve olie bewerkt worden. Dus speciaal afgestemd op houten en parket. Het vloeroppervlak is super eenvoudig schoon te houden. En de prijs is gewoon aantrekkelijk.