Parketzaak in Twente en de Achterhoek. Faire prijzen

Ik zoek een parketzaak in Twente. De Vloerderij   Een super uitgebreide parketzaak in Twente. Ook voor de Achterhoek.

Dé parketzaak in Twente. Haaksbergen

Parket voor iedereen te koop bij die betrouwbare parketzaak in Twente. Geweldig aantrekkelijke prijzen voor top vloeren. Dé parket en houten vloeren zaak in Twente. Super uitgebreid assortiment planken en parket. Parket van A to Z. Bel maar snel voor informatie. 

Klik hier maar eens voor de vriendelijke prijzen van deze aantrekkelijk geprijsde multiplank- en visgraatvloeren.  Heel veel planken- en parket te verkrijgen in die authentieke en uitgebreide parketzaak in Twente. Kom naar Haaksberen en overtuig je van het meest betaalbare parket in de showroom van zeker de leukste parketzaak in Twente. Kom ze maar bekijken in 


Waar vind ik een parketzaak in Twente?  Of een parketzaak in de Achterhoek?

Wel heek mooi parket voor Twente e.o. Ook planken parket

Zoek je dus een goede parketzaak in Twente? De Vloerderij is er voor jou dichtbij. Levert Planken Visgraatparket en parket lamelplanken zoals Multi- en duoplanken. Je weet wel dat speciale parket wat tegenwoordig zo populair is. Ja dat duurzame plankenparket. Breed en lang, solide en Bourgondisch. Niet meer van dat gladde parket wat gelakt werd, maar het zijn nu loeibrede en super lange planken. ( Max: 18cmx90cm)

Inspirerend parket in vele uitvoeringen. Met name visgraat

De Vloerderij is al jarenlang leverancier van dit brede parket en het is een afleiding van de brede plankenvloeren. Wij weten er zodoende ook heel goed mee om te gaan.
Wij helpen al onze klanten om dit betrekkelijk nieuwe parket een goede keus te maken. Vraag het ons en laat je inspireren door deze betrouwbare Vloerderij partner. Al meer dan 25 jaar bezig. Dus de Vloerderij De Parketzaak in Twente en verre omstreken. Met een Twentse boerderij vol met parket. Jouw speciale parketzaak in Twente.


De Parketzaak in Twente...Ook parket Enschede, Hengelo en Twenterand    Parketzaak Overijssel (Twente) Visgraatparket aanbiedingen.    Houten vloeren en parketzaak in Twente. Heel veel aanbiedingen bij de Vloerderij.

Wel een hele authentieke Showroom in een oude Twentse boerderij.

Dit trendy en eigenzinnige visgraatparket gaat perfect samen met een klassiek interieur. Ook met moderne meubels is het geen punt. Ook in maxi visgraat verkrijbaar. Puur eigentijds dus. Je vindt geen tweede parketzaak in Twente met zo'n groot assortiment.

Op zoek naar een uitgebreide parketzaak in Twente?

Kom dan naar Haaksbergen. Dan kom je bij een echte parketspecialist terecht. Wij geven de Twentse consument bruikbaar advies. Met name als het om echt eiken parket gaat. Zo ook met eikenhouten vloeren. We zijn oorspronkelijk leverancier van brede eiken plankenvloeren, maar nu ook al weer een tijdje van Maxi visgraatparket planken. Dus eigenlijk een parketzaak in Twente met de showroom in Haaksbergen
Brede planken en toch parket. Visgraatparket met lange planken tot zeker 90 cm lang en 18 cm breed. En ook verouderd, getrommeld en gerookt als je wilt. Super mooi parket planken. 
Deze grovere en robuustere stijl parket slaat erg goed aan in Twente. Maxi visgraat. Heel mooi.


Prachtig mooi Visgraatparket. Te bekijken in de parketshowroom voor Twente en de Achterhoek

De meest uiteenlopende soorten parketvloeren. Kom kijken

De Vloerderij levert al mee dan 25 jaar parket en houten lamelplanken in Twente. Een uitgebreid aanbod van eiken visgraatparket, maar ook parket gemaakt volgens de techniek van de Multi- en duoplankplank uitgevoerd met een eiken toplaag. Onze huisleverancier ontwikkelde een prachtig visgraatparket en het wordt goed verkocht in Twente. De parketzaak in Twente. Daar ligt dat schitterende parket. We noemen het planken parket. Lekker Bourgondisch als het moet en de liefhebber roemt erover.

De Vloerderij verzorgt ook de montage van je parket

Niet alleen het advies en de verkoop. We verzorgen ook het leggen van elke soort parket of houten vloer. Want een parketvloer moet wel goed gemonteerd worden. Denk eens aan vloerverwarming wat steeds vaker voorkomt. Een brede en lange plank moet wel solide blijven liggen. Ook wanneer er zwevend gemonteerd wordt moet alles goed kloppen. Ook voor parketrenovatie kun je bij ons terecht. Vraag maar eens een vrijblijvende offerte aan.

Ook parketrenovatie in Twente en de Acherhoek

In de parketzaak in Twente wordt alles verteld. Deze parketshowroom bevindt zich in Haaksbergen.