De Vloerderij

Showroom Leeuwarden

  • Houten vloeren expert
  • Parket specialist
  • Unieke presentatie
  • Project & Particulier
  • Exclusief voor Friesland
  • Jarenlange vakkennis

Bel Vloerderij Leeuwarden

Bel ons voor info of een afspraak.
06 300 23 469

Houten vloeren

Houten vloeren en parket leveranties door heel Friesland. Eiken vloeren van top schaverijen. Distributie rechtstreeks vanuit Friese Schaverij.  Parket legservice door heel Friesland.

Unieke vloeren presentatie

Prachtige presentatie in een authentieke Friese boerderij. Alle vloeren liggend te bekijken. Een eigen visgraat planken parket lijn. Lamelplanken met massieve toplagen expo.

Vakkundig parket leggen

Vakkundige parket en houten vloeren montage service. Jarenlang houten vloer en parket specialist. Levering van vloerolie en lakken.
Tevens parketvloer plintenspecialist.

Jarenlang parket deskundige

Jaren achtereen ervaring in de houten vloeren en parketwereld. Zeer deskundig in de verwerking van Multi- en Duoplanken. Ook specialist in visgraatparket. Massief eiken planken op aanvraag.

Op maat gemaakte houten vloeren afgewerkt met olie of lak. Vloeren met persoonlijkheid die vakkundig gelegd worden door een ervaren parketteur. De Vloerderij Leeuwarden gebruikt als het even kan natuurlijk finishing producten. Vraag geheel vrijblijvend  een persoonlijk offerte aan.

Offerte aanvragen

Ook zo benieuwd naar de prijs van je toekomstige vloer? Vul dan maar snel onderstaand offerte formulier in en wij sturen je een prijsopgave op maat. Vul het formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Meer Vloerderij Leeuwarden

De Vloerderij Leeuwarden is nu al weer heel wat jaartjes gevestigd net even buiten Leeuwarden. Hier op het Friese platteland staat de authentieke Friese expo vloerenboerderij. Vol met houten vloeren en parket. Van hier uit worden de vloeren door heel Friesland geleverd.
Met name zijn de lamelplanken zoals het Duo- en het Multiparket bijzonder geliefd in Friesland. Heel speciale vloeren ook zeer geschikt voor vloerverwarming.

Nu is de Vloerderij Friesland ook leverancier van de allernieuwste trend “De Planken Visgraat” Prachtige solide visgraat parket planken met wel een lengte van 90 cm lang en een breedte van 18 cm. De ontwikkelingen gaan maar door.

Jan Kleefstra samen met zijn zoon zwaaien hier de scepter en verzorgen het legwerk door heel Friesland.

Adres
Vloerderij Leeuwarden
Bitgumerdyk 87  9034 TA in Marsum
De houten vloeren showroom Friesland is geopend op afspraak dus precies op de tijd die jou past.

Bel Vloerderij Leeuwarden

Bel ons voor info of een afspraak.
06 300 23 469