De Vloerderij - Eiken vloeren - Antieke Vloeren - Diverse Vloeren - Last- Minute Vloeren - Combi Plank - Info - Email

houten parket en parketvloeren Bij de Vloerderij

Parketvloeren met een eiken toplaag voelen zich thuis in elk interieur. En.. met een lange levensduur en uiteraard gegarandeerd door de Vloerderij… Geïnteresseerd in een eiken parketvloer? Bel met Saakje of Janneke 0521-515432 en bezoek ons eens in Cuijk, Steenwijk of Veendam

Donker antiek geoliede eiken houten vloer.

Vloerverwarming?

Een eiken Parketvloer met Vloerverwarming? Ja het kan.., geen probleem. Dit gelaagde parket is zeer geschikt om op vloerverwarming te leggen. Zwevend leggen kan, maar een parketvloer rechtstreeks op beton lijmen kan ook.

Een lamelplank parketvloer ligt vast en zeker voor een scherpe parket prijs

Vloerolie

Vloerolie trekt in het eikenhout en geeft een natuurlijke en matte uitstraling. Met vloerolie kan de parketvloer gemakkelijk bijgewerkt worden. Ook kan de houten parketvloer direct op kleur gebracht worden. Op dit moment is Grey wash en White wash Hot!! Schoonmaken kan met een intensiefreiniger. Met onderhoudsolie kan de houten parketvloer op gezette tijden bijgewerkt worden.

Parketvloeren met een massief eiken toplaag verkrijgbaar in vele oliekleuren

Een parketvloer met eiken toplaag in enkel witte olie

Brede lamel plank parketvloer met eiken toplaag. Aantrekkelijk geprijsd

Glanzend of mat

Er zijn vele lakken in vele uitvoeringen, glanzend, mat, dof, bedenk het maar. Maar om een natuurlijke uitstraling op je houten vloer te krijgen is vloerolie toch wel de beste optie. Bel ons gerust voor een goede voorlichting. De Vloerderij 0521-515432

Deze duoplank parketvloer in een antieke vloerolie

Gerookte Houten Vloer

Het rookproces geeft de eiken vloer een donker en rustig uiterlijk. Eiken parketvloeren reageren op de ammoniadampen, die weer reageren op het looizuur. De kleuring wordt bepaald door de hoeveelheid looizuur, dat in de planken zit. Uiteraard wordt na het roken de houten vloer afgewerkt met olie.

Lamelplank parketvloer in naturel woca olie

Lamel parketvloeren kunnen rechtreeks verlijmd gelegd worden

Houten vloer verven

Natuurlijk kun je je houten parket vloer ook verven. Woca vloerolie heeft een super geschikte witte verf in het programma.

WOCA Floorpaint
De Vloerderij levert deze vloerverf

Duoplank parketvloer in een witte woca olie

Houten Vloer Logen

Een houten parketvloer kan geloogd worden. De plank krijgt dan een onbehandelde “Look”. Deze houtloog beschermt echter niet en er moet daarom nog een olie afwerklaag aangebracht worden. Loog is eco vriendelijk en is gemakkelijk aan te brengen. Vergeling door UV straling is bij een loogbehandelde houten vloer minimaal. Houten vloeren loog is in verschillende tinten leverbaar.

Lamel parketvloeren lenen zich goed voor vele soorten kleurolieen

Een gerookte combiplanken parketvloer in woca naturel olie

Een duoplank parketvloer in een nogal brede uitvoering vanaf € 39.00 m2
Een parketvloer leent zich uitstekend om met Woca olie te behandelen. Vloerenvakwerk en de Vloerderij werken al jaren met deze vloerolie. Woca olie is duurzaam en milieuvriendelijk. De Vloerderij heeft een exclusief kleurenprogramma ontwikkeld op basis van deze woca olie.
Deze houten vloer toont z’n ware gedaante, geloogd en met een naturel woca vloerolie afgewerkt