De Vloerderij - Eiken vloeren - Antieke Vloeren - Diverse Vloeren - Last- Minute Vloeren - Combi Plank - Info - Email
Je houten vloer “Perfect Schoon”

Houten vloeren onderhoud hoeft niet duur te zijn

Houten vloer onderhoud.

Je gaat er natuurlijk vanuit om je houten vloer zo lang mogelijk in goede conditie te houden. vloeronderhoud is daarom dan ook essentieel voor je houten parketvloer. Stofzuig je houten vloer of je houten parketvloer dan ook regelmatig en ook frequent dweilen met onderhoudszeep is van belang. Indien er een goede vloerolie gebruikt is, kan je houten vloer best wel tegen een stootje, maar té veel water is niet nodig. Met natuurlijke vloerolie (bv: Trip Trap Woca olie) kan de houten vloer plaatselijk bijgewerkt worden en wanneer je het nodig acht kan met de juiste eco onderhoudsolie de houten vloer probleemloos behandeld worden. Na enkele jaren volgt er dan meestal een facelift van je houten vloer.| Dit kan op 2 manieren:

1) De houten vloer enkele malen cleanen met intensiefreiniger. Deze intensieve houten vloeren reiniger haalt het toplaagje olie inclusief het vuil eraf, lichtjes naschuren met een woodboy en vervolgens de houten vloer in de onderhoudsolie zetten. Heel goed zelf te doen.

2) Intensieve renovatie dient te gebeuren met een bandschuurmachine en om dit zélf te doen raden we ten sterkste af. Dit is specialistenwerk en we offreren u hiervoor met alle plezier een passende prijs.

*Wij adviseren zowel bij het gebruik van vloerolie als bij alle reinigingsproducten alleen maar eco vriendelijke producten te gebruiken.


Houten vloeren onderhoud hoeft dan ook beslist niet duur te zijn.De beste vloerenleggers van Nederland
De beste vloerenvakman bij jou in de buurt

Doe de houten vloeren check!
Houten vloeren schuren, vraag het ons.
Je houten vloer weer als nieuw.