De Vloerderij - Eiken vloeren - Antieke Vloeren - Diverse Vloeren - Last- Minute Vloeren - Combi Plank - Info - Email

Renovatie houten vloer

De beste vloerenleggers van Nederland
De beste vloerenvakman bij jou in de buurt

Doe de houten vloeren check!
Houten vloeren schuren, vraag het ons.
Je houten vloer weer als nieuw.


De kamer voorbereiden

dus weg met die gordijnen
Voor een parketvloer renovatie is de voorbereiding belangrijk, alles wat maar enigszins in de weg kan staan moet van de houten vloer verwijderd worden, zoals schemerlampen en gordijnen. Ook alle onvolkomenheden in de vloer moeten verwijderd worden. Denk hier aan spijkers, lijmresten ed. Bedenk: Een goed begin is het halve werk

Weg er mee

verwijderen die hap
De deels versleten vloerolie die nog op de oude parketvloer zit kun je verwijderen met een intensiefreiniger. Is de houten vloer of parketvloer écht aan het eind van z’n latijn en bovendien een gelakte versie, dan is het beter om de houten vloer helemaal te schuren. Gebruik hiervoor een band schuurmachine

Woca olie aanbrengen

Goed idee
De geschuurde houten vloer kan nu met een Woca olie, of een water gedragen lak afgewerkt worden. Werk altijd in de lengte richting van de plank. Goed uitwrijven!, zodat er geen glimplekken overblijven. Woca olie leent zich voor practisch alle houtsoorten.

Onderhoud

Om niet te vergeten
Met Woca onderhoudszeep kan de houten vloer gedweild worden. Meng deze zeep in de juiste verhouding door een emmer water. Met een niet al te natte swebmop is het klusje zo geklaard. En gewoon op laten drogen. That’s all. Met Woca olie krijgen houten vloeren een natuurlijke uitstraling.

Ze gaan voor je

door de knieën
Zie je zelf een houten vloeren renovatie niet zitten? Bel dan met de mannen van Vloerenvakwerk, of neem rechtstreeks contact op met De Vloerderij en vraag het aan Saakje of Janneke (0521-515432) De Vloerderij heeft al jaren een goede samenwerking met Vloerenvakwerk. Klik hier voor de juiste prijs.