Houten vloeren showroom Groningen.

 
Houten vloeren showroom in Groningen. Kom al die houten vloeren en parket bekijken

Ambachtelijke werkplaats (1200 m2) en showroom in Groningen

Een super uitgebreide houten vloeren expo showroom en werkplaats voor de regio Groningen. Dé houten vloeren partner voor Groningen. De Houten vloeren specialist voor Groningen en verre omgeving. Deze uitgebreide houten vloeren expo showroom en werkplaats bevindt zich aan de Ulgersmaweg 18. Voorheen de Vloerderij.

 

Of bel ons voor je persoonlijke afspraak. Een direct aan de beurt afspraak. Houten vloer- en parketadvies heeft nu eenmaal z'n tijd nodig. Van harte welkom in Groningen.

               Ulgersmaweg 18 – 2- 9731 BS Groningen                                                                 

De showroom is elke vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Andere tijden en dagen op afspraak. 

                           Klik op de groene banners om te bellen, te appen of te mailen

                 Houten vloeren showroom Groningen bellen                                   Houten vloeren showroom Groningen mailen

 

Dé houten vloeren partner voor Groningen. De Houten vloeren specialist voor Groningen en verre omgeving. Deze uitgebreide houten vloeren expo showroom en werkplaats voor Groningen is wellicht de grootste gespecialiseerde houten vloeren leverancier van Groningen

Vol met Multiplanken en Visgraat plankenparket

Een prachtige super interessante showroom met een ambachtelijk werkplaats vol met de allermooiste houten vloeren en parket. Multiplanken, combiplank maar ook visgraatparket. Alles is hier te zien. Speciaal voor Groningen e.o. Laat je verrassen en bekijk hier die uitgebreide collectie eikenhouten parket- en houten vloeren gekleurd of naturel in mooie olietinten. Koop hier je toekomstige vloer. houten vloeren voor de regio Groningen. De prijs is goed. Dus de houten vloeren showroom voor Groningen vind je aan de Ulgersmaweg .

Gewoon langskomen om een houten vloer uit te zoeken in GroningenJe kunt ook met dit vast nummer contact opnemen 050-5352515