Houten vloeren showroom Rotterdam

Parket en Houten Vloeren showroom voor Rotterdam  Houten vloeren leverancier in Rotterdam

Voordelige parket en houten vloeren showroom voor Rotterdam.

Een geweldige locatie voor Rotterdam en noord Zeeland vol met houten vloeren. 
Open op werkdagen van 13.00 tot 17.00 's zaterdags van 11.00 tot 16.00 's-maandags gesloten. 

                            De Biezen 38a  3355 ET Papendrecht

                    Trendy houten vloeren voor Rotterdam e.o en delen van Zeeland.

                Bel ons of mail voor info. Of maak direct een afspraak met Bas den Otter.

                               Houten vloeren showroom voor Rotterdam en Zeeland.

 

               klik om te bellen of te mailen      

 

 
Houten vloeren showroom voor Zeeland. Waar vind ik een parket en houten vloeren showroom voor Zeeland?

Een Rotterdamse showroom vol met parket en houten vloeren.

Kies jij voor zo’n mooie verouderde en gekastijde eikenhouten vloer?, of een trendy gerookte vloer? of ben je helemaal verliefd op een Multiplank? Ze zijn hier stuk voor stuk te zien en te bewonderen. Houten vloeren in Zeeland, gesitueerd ten zuid oosten Rotterdam. Jouw Multiplank of Duoplank houten vloer ligt hier al op je te wachten. En ze vertellen je wat je over al die speciale houten vloeren wilt weten.

Deze houten vloeren partnershowroom voor Rotterdam en de provincie Zeeland is goed bereikbaar en de reis meer dan waard. Kom maar langs om al die mooie vloeren te bekijken. 't Is even ten Zuid Oosten van Rotterdam

Houten vloeren showroom ook voor Rotterdam

Hier zijn de mooiste verouderde houten vloeren te zien

We stelen de show met tientallen aanbiedingen houten vloeren voor Zeeland en Rotterdam. Houten vloeren Zeeland een partnershowroom vol met het mooiste assortiment eikenhouten vloeren. Er zijn voor deze regio Rotterdam veel aanbiedingen geselecteerd.  Deze houten vloeren showroom ligt heel dicht bij Rotterdam. Bel of mail voor meer info, of maak gelijk een afspraak. Ook monteren we de rotsvaste Multiplanken.

Houten vloeren showroom voor Rotterdam en Zeeland         Showroom en winkel houten vloeren Rotterdam.          Houten vloeren showroom voor Rotterdam en Zeeland    

Een rustiek uitgevoerde Abdijvloer ( Multiplank uitvoering), zonder V-groef, dus modern en strak uitgevoerd Deze originele Bourgondisch vloer leverden we al veel vaker in Zeeland. Houten vloeren in de regio Zeeland?, die levert de Vloerderij dus vanuit een uitgebreide showroom ten zuid oosten van Rotterdam.

Een partnershowroom. Vol met de mooiste houten fabrieksvloeren. Kom hier maar gauw jouw toekomstige houten vloer bekijken. Mega veel mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld verouderde houten.Een Houten vloeren showroom voor Zeeland. Met een uitgebreide houten vloeren showroom ten zuid oosten van Rotterdam. Lekker dicht in de buurt dus. Houten vloeren Zeeland in de mooiste showroom regio Rotterdam dat zijn pas echte vloeren.