multiplanken-verlijmen

Multiplanken verlijmen
Een Multiplank verlijmen?
Goed idee!
verlijm je multiplank gewoon rechtstreeks op de betonnen ondergrond!

Muisstil en Rotsvast!
Verlijmde multiplanken liggen optimaal stabiel en geweldig in combinatie met vloerverwarming.

Multiplank aanbieding. Vraag een gratis offerte.
16mm dik 18cm breed.

vana
f € 39.95 m2 
 

Een multiplanken verlijmen op vloerverwarming.

Multiplanken verlijmen?, wel een heel goed idee. Super geschikt voor vloerverwarming. Heb jij ook je zinnen gezet op zo'n rotsvast verlijmde multiplank ? Klik links op de oranje banner en je ontvangt een aantrekkelijk offerte. 

Een multplank verlijmen is heel goed te doen, je kunt het zelf doen of laten doen door de vloerderij.   Een multiplank verlijmen. Ideaal in combinatie met vloerverwarming

Multiplanken rechtstreeks verlijmen? Een goed idee! 

Omdat multiplanken nauwelijks werken kunnen ze zonder problemen rechtstreeks op een betonnen ondergrond verlijmd worden. Alvorens deze plank te verlijmen moet de betonnen ondergrond stofvrij gemaakt worden. De bruislijm kan kan ongestoord z'n werk doen en voor een optimale hechting zorgen Een multiplank verlijmen? Heel goed voor vloerverwarming

Veel ervaring met het verlijmen van multiplanken.

Met het gebruik van de juiste lijm wordt een optimaal resultaat behaald. Verlijmde multiplanken liggen rotsvast en zijn muisstil, ze worden als het ware een eenheid met de ondergrond. Multiplanken verlijmen geeft uiteraard meer werk en is natuurlijk duurder, want er moet wel een kwaliteitslijm gebruikt worden. Onze parketteurs zijn volledig bekend met dit procede. Wil jij zelf zo'n lamelplank gaan verlijmen, vraag ons dan om advies. Onze lijmleverancier kent het hele proces, doe er dus je voordeel mee.

Multiplanken verlijmen. De parketteurs verlijmen bij voorkeur multiplanken

Multiplanken verlijmen?, daar zijn we goed in. 

Voor vloerverwarming is multiplanken verlijmen zeker aan te raden en een niet al te dikke plank gebruiken is raadzaam. En zeker geen massieve planken) Een multiplank van zo'n 16mm dik is aan te raden, je hebt dan een goede warmtedoorlaat en een optimale stabliliteit.

Ook in slaapkamers heeft verlijmen de voorkeur.

Voor slaapkamers adviseren we ook vaak een plank van 12mm dik. Multiplanken verlijmen is dus een prima optie en neemt vergeleken met een zwevend gelegde multiplank een voorsprong. Een Multiplank lijmen is meer werk en de parketteur zal dan ook zeker een paar euro’s per m2 extra berekenen. Multiplanken kun je niet verlijmen op een ondergrond van linoleum, kurk of een houten werkvloer. Rechtstreeks op een betonnen ondergrond gaat heel goed en met de juiste maat lijmkam gaat dit probleemloos en is zelfs voor de handige doe het zelver goed te doen. Wil jij je Multiplank verlijmen?., neem dan eens contact met ons op, we kunnen dan eens een berekening voor je maken.

Verlijmde lamelplanken waar de multiplanken ook toe behoren voelen zich op vloerverwarming super thuis, ze zijn er voor gemaakt. Lamelplanken werken van zichzelf al nauwelijks meer en dan ook nog eens verlijmd gelegd, ja hoor, dat is wel het summum van houten vloeren leggen. Toch moeten er hoe dan ook wel wat regels in acht genomen worden, maar dat zijn nu eenmaal de procedures.


Multiplanken kunnen gewoon rechtreeks op beton verlijmd worden en dit ook in combinatie met vloerverwarming.

Verlijmde muliplanken liggen ook hier en daar in onze houten vloeren showrooms. voor multiplanken verlijmen in Limburg klik je
hier en Rotterdam hier


 

 

Regio Zwolle
Oostercluft 418 en 420
8332DR Steenwijk
0521 - 515432