3 showrooms en 3 parket renovatie steunpunten

Houten vloeren hebben karakter. Kom ze bekijken bij de Vloerderij               https://www.devloerderij.nl/houten-vloeren-renovatie.html              Eiken houten vloeren schuren en lakken

Top ervaring in houten vloeren. In uitgebreide showrooms.

Krachtig en duurzaam, dat zijn houten vloeren. Ze stralen kracht uit en geven iedere woning een fraaie uitstraling. Bestaande karakteristieke massieve vloeren zijn niet alleen prachtig, maar staan ook garant voor een hoge kwaliteit, creativiteit en niet te vergeten duurzaamheid. Zeker als de vloer als het ware hergebruikt wordt. Dus opnieuw geschuurd en opnieuw in een actuele kleur gezet wordt.

Houten vloeren lage prijzen. Goedkope houten vloeren   Ook visgraatparket hoort bij de houten vloeren familie.  Houten vloeren showrooms door heel Nederland     Houten vloeren passen in elk interieur

Onderstaande plankenvloeren en parket kunnen we voor je renoveren? Kijk maar eens naar de mogelijkheden van de diverse vloeren. Want voor elke parket- of houtenvloer kunnen andere renovatieregels gelden.

  * Eiken houten vloeren   *   Verouderde eiken vloeren   *   Multiplanken   *   Visgraatparket *

Parket- of een houten vloer is een investering voor het leven. Ook de vloer die wellicht al jaren in je nieuwe woning ligt. En die het nog zeker waard is om op te knappen. Houten vloeren hebben een enorm groot voordeel door kwaliteit. Een goede vloer kan zo maar een leven lang mee. Dus kies wel de juiste renovatiemethode voor jouw vloer uit.

Eiken houten vloeren zijn kennen veel toepassingen. De Vloerderij laat ze zien in 8 showrooms

Eiken vloeren. Legio renovatie mogelijkheden. Vraag om een offerte

De Vloerderij begon ooit  met massief eiken vloeren En nog steeds is eiken onveranderd populair. Eiken is keihard en vooral het Europese eiken laat zich goed bewerken. Het verouderen dus het opzettelijke beschadigen is bijzonder populair door z'n decoratieve en trendy uitstraling. Ook de multiplanken worden tegenwoordig verouderd. De massieve uitvoering is heel slecht verkrijgbaar en is vrij duur geworden. Er onstaat zo een verweerde vloer die wel tientallen jaren oud lijkt. Ook is de uiteindelijk kleur belangrijk. Aardetinten zoals verweerd grijs, onbestendig wit zijn gewild. Het schaafproces kan ook een mooie bijna noestvrije plank produceren. Kortom eiken kent vele mogelijkheden en is multi toepasbaar. Heb jij zo'n eiken vloer met een oude antieke uitstraling?, dan zorgen wij er zoveel mogelijk voor dat deze look gewaarborgd blijft.

Houten vloeren van de Vloerderij. Vol met mogelijkheden     Massieve houten vloeren of multiplanken. De Vloerderij heeft ze.

Verouderde eiken houten vloeren zijn trendy en hebben smoelwerk

Dit soort massieve vloeren zijn jaren geleden ongelooflijk veel verkocht en waren toen ook al vrij duur, omdat ze altijd massief waren. Toch hebben deze eiken planken nog lang niet in kracht ingeboet en zijn toch weer populair. Zeker om te renoveren. Ze zijn er nu niet meer. Het bewerken na renovatie van houten vloeren wordt steeds belangrijker. Glad geschaafde houten vloerdelen zijn de basis. Het zijn tegenwoordig de multiplanken met een eiken toplaag. Maar het geselen, kastijden en trommelen had vroeger meer aandacht en de plank kreeg hierdoor een bijzondere meerwaarde. Zo'n opnieuw bewerkte eiken vloer bezit nog steeds een onmiskenbare krachtiger persoonlijkheid. Eiken kon destijds goed gerookt worden wat ook bijdraagt aan dit renoveringssproces. De finish producten zoals bijv. olie zijn hier ook op afgestemd en zorgen voor een oude verweerde look. Denk bij het verouderen ook aan het krijten van eiken of zelfs branden. Je ziet al deze mogelijkheden in onze showrooms in de regio Den Bosch, Utrecht/Amsterdam en Groningen. Het is jammer dat er nog nauwelijks massief eiken meer verkocht wordt. Ok de oorlog in de Oekraine heeft aan deze negatieve prijsontwikkeling bijgedragen..

Eiken houten vloeren zijn krachtig & stoer. Ze gaan een leven lang mee. Vraag het maar aan de Vloerderi                  Een eiken vloer kan goed met kleurolie bewerkt worden. De Vloerderij werkt uitsluitned met de allerbeste olie.

Multiplanken en Duoplanken. Zelfverzekerde houten vloeren. Goed te schuren.

Ze zijn technisch perfect. Voorzien van een massieve toplaag en laten zich door niets van de wijs brengen. Optisch gelijk aan de massieve vloeren en in meerdere diktes. Ook in de breedtes optimale mogelijkheden. Deze lamelplanken moeten wel nauwkeurig geschurd worden. De kruislings verlijmde multiplex drager is gemaakt van solide berkenhout en zorgt voor een optimale stabiliteit. Deze lamel multiplank zoals ze ook wel genoemd worden, zijn bijzonder geschikt om in te zetten bij vloerverwarming. De doe het zelf legger kan ook heel goed uit de voeten met deze multi functionele eiken plank. Kijk ook eens naar onderstaande sfeerfoto's. Ook deze lamelplanken worden door ons geschuurd, echter het blijft oppassen met de toplaag. Hiervoor is wel een ruime schuurervaring voor nodig.

Multiplanken zijn onbeweeglijke houten vloeren           Duoplanken zijn eigenlijk parketplanken. Geschikt voor Vloerverwarming.        

Eiken visgraat parket. Terug van weg geweest. 

Eiken visgraatparket is terug, wel niet masief zoals voeger, maar het bestaat nu alweer een jaar of tien in een visgraatmotief. En hoe!. Terug dus in plankenvorm. Het zijn natuurlijk geen massieve planken vloeren, maar de stroken zijn breed en lang. 18cm breed en 90 cm lang is geen uitzondering. Geweldig robuust en deze parketplanken ogen in verouderde vorm nogal brutaal. Liefhebbers lopen weg met dit soort Bourgondisch parket. Maar glad geschaafde eiken parketdelen zijn ook nog volop aanwezig. Mooie strakke parket vloeren zijn dan de uitkomst. Visgraatparket is steeds populairder aan het worden en vooral bij de jeugd is zo'n karakteristieke vloer erg gewild. Kom ze bekijken in een van de 3 houten vloeren showrooms. in de regio Amsterdam/Utrecht, Groningen en Den Bosch. De andere 3 zijn technische steunpunten.

Brede en lange eiken planken. Nu dit speciale visgraatparket bij de Vloerderij.

Vakkundig houten vloeren en parket leggen. Maar ook renoveren.

Houten vloeren leggen en de renovatie van de meest uiteenlopende vloeren en parket zit al meer dan 25 jaar in ons servicepakket. Ben je van plan om je oude houten vloer of je visgraat parketvloer te vervangen door een nieuwe vloer? Of ben je verhuisd en nog zoekende naar de perfecte eiken parketvloer? In beide gevallen biedt de Vloerderij zowel de voor levering als ook gewenste renovatiediensten aan. Vakkundig onderhoud is een vanzelfsprekende garantie. Vraag een offerte aan en er rolt een vriendelijk prijs uit de bus. 

Houten vloeren leggen. Of Parket renoveren. De Vloerderij doet dat

Vloerverwarming en houten vloeren. Oppassen met schuren.

Vloerverwarming kan heel goed in combinatie met houten vloeren en parket. Dit is allang bekend. maar voor deze combinatie wordt in de meeste gevallen de lamelplank gebruikt. Deze houten multi lamel plank vloer is praktisch werkingsvrij en kan zodoende heel goed op vloerverwarming ingezet worden. De Vloerderij heeft contacten met ervaren installateurs. Onze afdeling renovatie komt nog veel massieve vloeren tegen die door de vloerverwarming zijn gaan krimpen. Veelal ligt dit aan het onzorgvuldig leggen van de vloer.
Multiplanken zijn breed in te zetten, ze kunnen zowel zwevend als verlijmd gemonteerd worden en in beide gevallen zijn ze optimaal warmte doorlatend.

Je eerst goed van te voren orienteren kan beslist geen kwaad, want niet alle houten vloeren kunnen ingezet worden met vloerverwarming. Zo'n lamelplank met een kruislings verlijmde berken multiplex liggen onbeweeglijk en strak. Op internet is veel over diverse soorten vloerverwarming te vinden, wil je echter meer weten wat betreft de montage van houten vloeren op vloerverwarming, neem dan maar kontakt met ons op. Wij geven ook adviezen hoe met een houten vloeren in combinatie met vloerverwarming om te gaan.

Mocht je eerst eens wat prijzen van de montage van multiplanken op vloerverwarming willen ontvangen, vraag dan hier maar eens een offerte aan. Het is heel verstandig om van te voren veel informatie te verzamelen en niet alleen prijzen, maar ook technische details, want een houten vloer op voerverwarming heeft recht op een goede voorbereiding. Ook aan de doe het zelf legger wordt gedacht. Het hele legproces staat op de deze site. In onze showrooms in de regio Amsterdam/Utrecht, Den Bosch en Groningen kun je al deze geweldige eiken houten vloeren bekijken. - Houte Eiken Vloeren -

Aantrekkelijk  geprijsde houten vloeren          houten vloeren met karkter
 

Ecovriendelijke en duurzame eikenhouten vloeren

Om onze klantenkring een vaste en uitstekende kwaliteit te kunnen leveren werkt de Vloerderij alleen met kwaliteits eiken. Eiken wat na de kap onmiddellijk weer opnieuw aangeplant wordt. Dus ecologisch verantwoord. Zo hoort dat nu eenmaal bij de verwerking van houten vloeren. De Vloerderij levert veelzijdige ecologische houten vloeren. Dik, breed, lang, met velling of juist zonder. Veel kleurenvariaties. Maar dan wel natuurlijke oliekleuren gewonnen uit lijnzaad en natuurlijke pigmenten. Houten vloeren geschaafd uit Frans eiken en bewerkt met olie krijgen een prachtige uitstraling. Ook het onderhoud van houten parket en massieve vloeren en parket gebeurt met een pure natuurzeep

Ecologische houten vloeren. Verkrijgbaar bij de Vloerderij

Houten vloeren voorwaarden en garantie.
De Vloerderij geeft garantie op alle eiken houten vloeren, dit is logisch. We bestaan nu bijna 20 jaar en zonder garantie hadden we dit niet gered. Klik hier en lees ze maar eens. Houten parketvloeren moeten natuurlijk wel op de juiste manier behandeld worden, mocht je hierover vragen hebben, wij beantwoorden ze graag.