Verouderde eiken houten vloeren

Verouderde eiken houten vloeren. De Vloerderij verkoopt verouderde houten vloeren

 

Verouderde eiken houten vloeren en top getrommelde vloeren.

Mooie verouderde en getrommelde eiken vloeren. Houten vloeren laten trommelen? de Vloerderij

Er zijn verschillende verouderingsprocessen, kom ze bekijken in het bijzonder het Raftwood en het Wildwood. Nu ook verkrijgbaar als verouderde multiplank. Als je het ons vraagt zijn dit wel de meest decoratieve vloerplanken die er bestaan. Verouderde eiken houten vloeren zijn super gemakkelijk in 't gebruik.

Verouderde houten vloeren zijn erg gewild. Verouderde houten vloeren te koop

Verouderde houten vloeren kunnen op verschillende manieren gelegd worden. Vroeger gebruikte men veel verschillende breedtes, er was eenvoudigweg niet altijd genoeg en de smalle planken werkte men dus ook op. In de meeste gevallen wordt er een donkerbruine olie als afwerking gekozen, maar er zijn veel verschuivingen naar Oud grijs en Off White merkbaar. 

verouderde houten vloeren zijn super authentiek en trendy.

Ook bezaagde uitvoeringen ( zie boven ) behoren tot de mogelijkheden. Vraag prijs.

De verouderde houten vloeren kunnen in praktisch elke kleur geleverd worden, maar een antiek olie erop zorgt toch wel voor een hele oude uitstraling. Witte- of grijze olie geven een verouderde houten vloer later een antieke patina.
Verouderde en getrommelde vloeren worden met opzet beschadigd in een trommelmachine, zelfs veer en groef raken door het trommelproces beschadigd. De planken krijgen hierdoor een verweerd en gebruikt uiterlijk. Wij adviseren altijd met dit soort vloeren zeker 10% meer af te nemen voor wat extra uitzagen van noesten. Haarscheuren worden links en rechts ingesloten, maar kunnen ook iets verlijmd worden. Het hier en daar uitkrabben van de V-groef neemt ook wat extra werk in beslag. Voor de montage zal onze parketteur doorgaans enkele euro's per m2 meer nemen. Het naderhand schuren/polijsten van de vloer zorgt ervoor, dat alle haartjes en eventuele splintertjes verdwijnen. De vloer zal er dan ook super gebruikt uitzien. Klik hier voor meer advies.
Op verzoek kunt u dit trommelproces bij ons in de schaverij komen bekijken. Verouderde houten vloeren geven je woning een extra dimensie.

Verouderde eiken vloer. Verouderde eiken vloer te koop bij de Vloerderij

Ook kunnen veroudere vloeren in alle Multiplank varianten geleverd worden. De optiek is practisch gelijk en ze kunnen dan meteen probleemloos op vloerverwarming gelegd worden. Verouderde vloeren zijn inmiddels niet meer weg te denken. Lees hier meer over houten vloeren. 

 

Verouderde eiken vloeren, leverbaar in legio olietinten
Verouderde houten vloer diep donkerbruin met een ietsjepietsje zwart
Verouderde houten vloeren, traditie en nostalgie
Verouderde eikenhouten vloer geolied in een oude licht vergrijsde tint

 

Verouderde houten vloeren, interessante aanbiedingen
Verouderde wiken vloer bewerkt met een lichte smoke olie uitvoering
Verouderde eikenhouten vloeren, uit eigen schaverij
Verouderde eiken vloer in een donker antieke oliekleur
 

De Vloerderij bezoek onze houten vloeren showrooms in Groningen, Brabant en Overijssel   
De Vloerderij een grote keus in houten vloeren showrooms in Groningen, Brabant em Overijssel
   De Vloerderij altijd speciale aanbiedingen in houten vloeren
   De Vloerderij ook voor verouderde parket vloeren
Ook leveren wij licht verouderde vloeren zoals te zien op bovenstaande foto's.

Verouderde houten vloeren kunnen de uitstraling krijgen die je zelf wilt, hoe minder zaagwerk hoe ruiger de plank eruit komt te zien, zaag je echter wat veel noesten en scheuren weg, dan wordt de vloer steeds netter, maar het verouderings effect blijft natuurlijk wel bestaan. Ieder heeft zo z'n smaak.
Met voegenkit, een mengsel van hars en zaagsel/schuursel kunnen de noesten dichtgemaakt worden. Na het olieen zie je hier weinig van terug. Deze voegenkit wordt eigenlijk gewoon vloeibaar hout en droogt spijkerhard op.


Verouderde eikenhouten vloeren.Massief Hollands maatwerk in verouderde eikenhouten vloeren met een Frans tintje. Een Vloerflits van een verouderde houten vloer ontvangen per email? of kijk eens op www.houtenvloeren.tv 
Bel ons. 06 46 38 11 81

Verouderde eiken-houten vloeren uit eigen atelier
Verouderde houten vloeren, leverbaar in vele uitvoeringen
Verouderde houten vloeren  voor een aantrekkelijke prijs
 
Het begon allemaal bij de Vloerenboerderij in Borgercompagnie. Eigenlijk werden hier jaren geleden voor het eerst de eikenhouten vloeren handmatig verouderd. Hier bevindt zich nu nog steeds onze meest noordelijk gelegen showroom met overwegend verouderde vloeren en hier in een eeuwenoude boerderij liggen al deze verouderde vloeren te pronken.

Voor meer info, zie ook 
houten vloeren startpagina en blog items.