Houten vloeren leggen - zelf een houten vloer leggen

Zelf een houten vloer of parketvloer leggen, je kunt het! Leginstructie voor het leggen van je houten vloer van de Vloerderij

Houten Vloeren leggen 

Heb jij een houten vloer of parketvloer die gelegd moet worden?
De Vloerderij verzorgt het, want voor een leuke prijs je houten vloer laten leggen is wel net zo handig en ook wel zo gemakkelijk.
Vraag om een offerte en bespaar tot wel  30% en laat een expert je houten vloer leggen.

Houten vloeren leggen, de Vloerderij legt het uit   
  
 
Een houten vloer laten leggen

 

Houten vloeren leggen algemeen

Op deze pagina praten we je bij over de aandachtspunten om een houten vloer te leggen. Best wel belangrijk als je weet waarover je praat. ’t Is altijd gemakkelijk om nét even iets meer te weten.
Dus... heb je twee rechterhanden?, dan is een houten vloer leggen of zelfs een parketvloer leggen een peuleschilletje. Lees verder over leggen algemeen »
Houten vloeren laten leggen is niet duur.
 

Houten vloer leggen? Kun je ook laten doen

Hier behandelen we het echte werk, we wijzen je stap voor stap de weg. Houten vloeren leggen kun je heel goed door een vakman laten doen. Dit legwerk wordt vandaag de dag al heel concurrerend uitgevoerd. Maar zelf doen kan natuurlijk ook... lees de leginstructie »
Een houten vloer laten leggen?, denk er nog maar eens over.
Vloeren leggen leginstructie van de Vloerderij
 

Houten vloer schuren

Als je begint met het schuren van de houten parketvloer, kun je het beste de hele vloer leegmaken, in aangesloten vertrekken kun je uit voorzorg meubelen bedekken met een folie of iets dergelijks. Schuurstof komt bijna overal. De woodboy kun je huren bij de diverse bouwmarkten en de prijs valt enorm mee. Hier wordt ook uitgelegd hoe deze parketschuurmachines werken. Lees hoe je een houten vloer schuurt »


Houten vloeren schuren
 

Vloeren oliën

Ja, een houten vloer of een houten parketvloer wordt vandaag de dag geolied. Duurzaam en puur natuur. Het aanbrengen van de vloerolie is zeker niet moeilijk, maar de vloerolie dient overdreven goed uitgepoetst te worden, dat zeggen we nu alvast. 't Is maar dat je 't weet. Lees hoe je een houten vloer in de olie zet » houten vloeren leggen is vandaag de dag niet duur meer.
Houten vloeren olie, olien van je houten vloer
 

Vloeren onderhoud

't Is niet anders, houten vloeren en parket moeten onderhouden worden. Hier kunnen wij ook niets aan veranderen. Maar het is dankbaar werk, want de uitstraling van de houten vloer wordt bij regelmatig onderhoud naar verloop van tijd steeds gaver. Dus, eer van de werk... lees meer over het onderhoud van houten vloeren » 
Onderhoud van houten vloeren, ook dat vind de Vloerderij belangrijk
 
En als 't ie er dan eenmaal trendy en zachtglanzend geolied bij ligt, dan zeg je tevreden:

Zie je wel, ik kon het.
Een houten vloer leggen? Zie je wel, dat je het kunt!
 
 

Voor meer info, zie ook houten vloeren en blog items.

Houten vloeren leggen. De Vloerderij regelt dat voor een leuke prijs.
Als je een houten vloer gaat leggen, maken vele handen licht werk. Er is altijd wel iemand in de buurt die kan helpen.

Houten vloeren leggen