Houten vloeren Limburg

houten vloeren in Limburg.

De Vloerderij legde al heel wat “Eye-catching” houten vloeren in Limburg. Houten vloeren met een uitstraling van jewelste. En... Houten vloeren voelen zich thuis in Limburg.

Je woont in Limburg en je zoekt een houten vloer die gezien mag worden? De Vloerderij levert dit soort houten vloer in Limburg, vanuit een prachtige en uitgebreide showroom net even boven Roermond. Har Hendriks geeft je hier alle info.

Wil jij die prachtige showroom ook eens bezoeken?, klik dan Hier

Houten vloeren Limburg…Ook voor een mooi uitgekiende prijs. Rechtstreeks uit eigen schaverij leveren we zelfs low budget houten vloeren overal in de provincie  Limburg, zonder tussenhandel en nog eens met de volle garantie van de Vloerderij Houten Vloeren. Gewoon stabiele lage basisprijzen, want dat is tegenwoordig zeker een must.

Assortiment houten vloeren voor Limburg.

Benieuwd naar het assortiment aan houten vloeren in Limburg ? Dan kun je om alvast in de stemming te komen deze uitgebreide website eens door wandelen. Je vind hier tientallen houten vloeren variaties, zoals eikenantiekverouderd eikenmultiplanken en visgraatparket.  

Aanbiedingen houten vloeren in Limburg

In de houten vloeren branche staat de Vloerderij sinds jaren in de Nederlandse top 5 en ook onze samenwerking in Limburg profiteert hier van. Onze prijzen zijn laag. Maar ondanks deze lage prijsstelling zijn de vloeren van uitstekende kwaliteit. De houten vloeren zijn gegarandeerd zeer concurrerend Alle vloeren zijn ondanks deze lage prijs uitstekend van kwaliteit. We schaven ze zelf, profiteer dus van al die mooie houten vloeren aanbiedingen.

Renovatie en leggen van houten vloeren in Limburg.
Houten vloeren Limburg. Ook renoveren wij houten vloeren in Limburg

Het leggen van houten vloeren en de renovatie hiervan verzorgen we uiteraard ook in Limburg. Van plan om je houten vloer te vervangen of te renoveren?, of ben je verhuisd en op zoek naar die ene perfecte houten vloer?
De vloerderij wordt dan graag je vloerenpartner, want naast dat enorme assortiment houten vloeren, beschikken we ook over de specialisten. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je voor een Doe het zelf vloer gaat. Geen probleem hoor . Wij leveren de benodigdheden en de know how voor het zelfstandig leggen van je houten vloer.

Houten vloeren showroom in Limburg.

Massieve houten vloeren en en een enorme collectie Multiplanken en Duoplanken worden in de Vloerderij showrooms getoond. De showroom in Midden Limburg is super uitgebreid en alle houten vloeren liggen hier op grote oppervlakten. Bekijk hier eens wat sfeerindrukken.
Houten vloeren zijn zoals wel bekend sfeerbepalend in je interieur. Kies daarom juist voor vloeren die samen met je interieur een geheel vormen. De Vloerderij met 7 showrooms kris kras door Nederland heeft deze geweldige vloeren voor Limburg.
In deze showrooms vind je ze allemaal. Kom dus die voordelige en goedkope vloeren eens bekijken.

Contact

Een afspraak kunt je eenvoudig maken. laat je gewoon eens informeren over de mogelijkheden. Bel met de Har Hendriks of mail met hem…Dus aarzel niet en bel gewoon. Houten vloeren Limburg, dat is toch vanzelfsprekend?

houten vloeren showroom Limburg
Kom dus naar die sfeervolle houten vloeren showroom in Limburg, tientallen eikenhouten vloeren liggen hier te wachten. Kom dus kijken.

Een veel belovende rustieke Abdijvloer, (op de foto) uitgevoerd zonder vellingkant, een mooie en strakke plank dus! Deze Bourgondisch houten vloer leverden we al menigmaal naar Limburg. Houten vloeren Limburg?, die koop je gewoon bij de Vloerderij.

Houten vloeren Limburg. Bijzonder mooie houten vloeren voor Limburg. De Vloerderi