Alles omvattende houten vloeren showroom voor Nijmegen

Houten vloeren showroom in Nijmegen. Met parketonderhoud service    Houten vloeren showroom  met Parket onderhoud service in Nijmegen

Super houten vloeren Fabrieks showroom Nijmegen. Ook PVC.


Een super houten vloeren Fabrieks showroom met houten vloeren rechtsreeks uit onze schaverij voor Nijmegen en verre omgeving. Dus dé houten vloeren partnershowroom voor Nijmegen. Vol met de mooiste aanbiedingen. Deze zeer uitgebreide parket en houten vloeren showroom voor de hele regio bevindt zich een half uur rijden van Nijmegen.
         

Showroom Oost en Midden Brabant en Zuid Gelderland
Het Schild 15a 5275 EB Den Dungen.

       Openingstijden Ma - Vrij 14:00 - 18:00 u Zaterdag 10:00 - 17:00 u
Maak een afspraak met Mark den Otter. Houten vloeren en PVC showroom voor Nijmegen

Bel ons voor je persoonlijke afspraak Je bent dan direct aan de beurt. En wij kunnen dan uitstekend adviseren. En houten vloerenadvies heeft nu eenmaal ook z'n tijd nodig. Van harte welkom.               


Klik op de groene banners om te bellen of te emailen.          Bel met de Vloerderij voor aantrekkelijke houten vloeren.            Voordelige houten vloeren te koop in Nijmegen bij de Vloerderij


Vriendelijk geprijsde Fabrieks houten vloeren en parket.

Een goed te bereiken allesomvattende showroom vol met interessant geprijsde houten vloeren. Multi- en Duoplanken, Lamelparket, visgraatparket en zelfs PVC. Kortom er is veel te zien. Speciaal voor Nijmegen e.o. Kom langs en laat je verrassen en verwonder je hier over die grote betaalbare fabrieks kollectie parket en eikenhouten vloeren in de meest trendy uitvoeringen.  Jouw toekomstige vloer ligt hier al. houten vloeren voor de regio Nijmegen. Om de prijs of je het niet te laten. Dus de houten vloeren fabrieks showroom voor Nijmegen vind je in Den Dungen.

Vraag om je persoonlijk parket offerte. Geheel vrijblijvend.

Houten vloeren zijn overal te koop. Maar wat krijg je voor uitvoering en wat voor kwaliteit wordt er uiteindelijk geleverd? Vraag daarom bij de Vloerderij je offerte aan. In deze houten vloeren showroom Nijmegen (Fabrieks showroom) krijg je dan direct een duidelijk en aantrekkelijke prijs en nooit geen gezeur meer achteraf. Of vraag een houten vloeren offerte online.


Kom ze bekijken bekijken in de fabrieks showroom. ? Best interessant.

Wil je eerst eens een van je favoriete houten vloer bekijken?, dat kan, want hier zie je vloer video’s van allerlei parket en eikenhouten vloeren die je zullen interesseren. Filmpjes van houten vloeren voor de Nijmegen en verre omgeving. Erg mooie en zeker trendy houten vloeren. Je zult niet de eerste zijn die ze bekijkt.....Gewoon doen hoor. Houten vloeren voor de regio Nijmegen!

Ook realiseren we zakelijke projecten zoals winkels ed.

Vanuit de houten vloeren showroom in Nijmegen legden we al vloeren door heel Nederland. Particuliere- maar ook zakelijk projecten. Winkels en ook soms overheidsgebouwen. We realiseren alle soort projecten die met houten vloer te maken hebben.