Alles omvattende houten vloeren showroom voor Nijmegen

Houten vloeren showroom Nijmegen. Veel aantrekkelijk geprijsde houten vloer in Nijmegen van de Vloerderij    Uitgebreide houten vloeren showroom Nijmegen

Super houten vloeren en parket expo showroom Nijmegen 


Een super houten vloeren showroom voor Nijmegen en omgeving. Dus dé houten vloeren partnershowroom voor Nijmegen. Deze zeer uitgebreide parket en houten vloeren showroom voor de hele regio bevindt zich onder de rook van de stad Nijmegen.

                  De Vloerderij Showroom Mortelweg 14A 6551 AE Weurt

                    De showroom is de hele week (ook op Zondag) op afspraak geopend.

Bel ons voor je persoonlijke afspraak Je bent dan direct aan de beurt. En wij kunnen dan uitstekend adviseren. En houten vloerenadvies heeft nu eenmaal ook z'n tijd nodig. Van harte welkom.

                                  Klik op de groene banners om te bellen of te emailen.

          Bel met de Vloerderij voor aantrekkelijke houten vloeren.            Voordelige houten vloeren te koop in Nijmegen bij de Vloerderij

 

Vriendelijk geprijsde houten vloeren en parket.

Een goed te bereiken allesomvattende showroom vol met interessant geprijsde houten vloeren. Multi- en Duoplanken, Lamelparket, visgraatparket. Kortom er is veel te zien. Speciaal voor Nijmegen e.o. Kom langs en laat je verrassen en verwonder je hier over die grote betaalbare collectie parket en eikenhouten vloeren in de meest trendy uitvoeringen.  Jouw toekomstige vloer ligt hier al. houten vloeren voor de regio Nijmegen. Om de prijs of je het niet te laten. Dus de houten vloeren showroom voor Nijmegen vind je in Weurt.

Vraag om je persoonlijk parket offerte

Houten vloeren zijn overal te koop. Maar wat krijg je voor uitvoering en wat voor kwaliteit wordt er uiteindelijk geleverd? Vraag daarom bij de Vloerderij in Weurt je persoonlijke ter plaatse je persoonlijke offerte aan. In deze houten vloeren showroom Nijmegen krijg je dan direct een duidelijk en aantrekkelijke prijs en nooit geen gezeur meer achteraf.

Eerst nog een vloerflits bekijken? Best interessant.

Wil je eerst eens een vloerflits van je favoriete houten vloer bekijken?, dat kan, want hier zie je vloer video’s van allerlei parket en eikenhouten vloeren die je zullen interesseren. Filmpjes van houten vloeren voor de Nijmegen en verre omgeving. Erg mooie en zeker trendy houten vloeren. Je zult niet de eerste zijn die ze bekijkt.....Gewoon doen hoor. Houten vloeren voor de regio Nijmegen!

Ook realiseren we zakelijke projecten zoals winkels ed.

Vanuit de houten vloeren showroom in Nijmegen legden we al vloeren door heel Nederland. Particuliere- maar ook zakelijk projecten. Winkels en ook soms overheidsgebouwen. We realiseren alle soort projecten die met houten vloer te maken hebben.