Houten vloeren renovatie

Klik op een provincie

  De Vloerderij
     al meer dan  
25 jaar renovatie van
   Houten vloeren en Parket

  Bespaar tot wel    30%

Houten vloer renovatie door heel Nederland

                                                                                        Ook bij jou in de buurt. Vragen? Bel ons tot 22.00 uur. 

Je vloer vakkundig nieuw voor een vriendelijke prijs 
 

Je houten vloer weer als nieuw?

Is je oude houten vloer aan renovatie toe? Je bestaande houten vloer kan prima worden opgeknapt. Want renovatie van je houten vloer is altijd de moeite waard. Met behulp van de juiste vloeren vakman heb je dan weer een nieuwe vloer. Met de vloerencheck weet je snel wat er mogelijk is en wat dat kost! Vraag je offerte aan, maar ga wel voor kwaliteit.

Is je houten vloer up to date?

Een houten vloeren expert kijkt graag met je mee en geeft een advies op maat voor jouw houten vloer. Je houten vloer schuren of renoveren, opfrissen, uitbreiden of zelfs helemaal opnieuw leggen?, dat kan en natuurlijk wel precies zoals jij het wilt hebben. Met alleen de houten vloer schuren en opnieuw in de olie zetten krijg je al een verrassend effect. Je houten vloer is dan weer helemaal up to date en ook vaak nog eens voor een verrassend laag budget! Een expert kan je al vrj snel een vrij nauwkeurig kostenplaatje berekenen.

Vraag de houten vloeren check!
Als je bij één van de vloeren experts bij jou in de buurt de houten vloerencheck aanvraagt, dan neemt hij contact met je op. Samen met jou maakt hij dan een checklijst van verbeterpunten en speciale wensen. Hij kan je dan vervolgens meestal al tijdens het eerste telefoon gesprek vertellen wat de mogelijkheden zijn en uiteraard de renovatieprijs voor jouw vloer.


Is de houten vloeren check gratis?
Ja.....De vloeren expert komt wanneer jij dat wil en wanneer hij dit noodzakelijk acht na gedegen telefonisch overleg geheel gratis en nog steeds vrijblijvend langs.

Ja ik wil een houten vloeren check!
Meer weten?, klik op je provincie en vul dan het formulier in.
 

Houten vloer schuren en renoveren

Houten vloer schuren. De Vloerderij verzorgt dat voor je.
Houten vloeren maar ook houten parketvloeren zullen er naar verloop van tijd steeds minder mooi uit zien. De afwerklaag ziet er vaak dof en versleten uit. Als het probleem niet meer op te lossen is, dient de houten vloer of de parketvloer geschuurd te worden.


De hele vloer moet dan geschuurd worden. -Schuren is uiteraard maar een onderdeel van de renovatie-.Hierna wordt de houten vloer bewerkt met olie. Een houten vloer schuren is precisiewerk, er wordt een minuscuul laagje van de bovenkant van de plank afgeschuurd. De meeste houten parketvloeren kunnen meerdere malen geschuurd worden. Dit schuurproces is onder normale omstandigheden eens in de 10 jaar nodig. De frequentie van een een houten vloer renovatie is natuurlijk sterk afhankelijk van de staat van slijtage.

 

Houten vloer renoveren

Een houten vloer renoveren is een hele klus. Eerst moet de houten vloer geschuurd worden, dit gebeurt met een bandschuurmachine. Hierna wordt de houten vloer geschuurd/gepolijst met een woodboy, deze zorgt ervoor, dat de vloer glad wordt. Ook kan een houten vloer of een houten parketvloer een opfrisbeurt nodig zijn, dan is intensief schuren niet nodig. Ook kunnen plinten aan vervanging toe zijn, ook deze werkzaamheden worden verzorgd.
 

Renovatie houten vloer prijs

De renovatie van je houten vloer is beslist niet duur, want bedenk, dat je na deze renovatie er praktisch een nieuwe houten vloer voor terug krijgt waar je nog jaren plezier van hebt. Houten vloer renovatie is dan ook aan te bevelen en is beslist geen weggegooid geld. Veel huiseigenaren laten voor de verkoop van hun woning de houten vloer of houten parketvloer vaak nog grondig renoveren. De verkoopkansen stijgen zonder enige twijfel. Dus…. Om de prijs hoef je het niet te laten. De prijzen kunnen uiteraard variëren, want geen enkele houten vloer of parketvloer is gelijk.
De expert zal in de meeste gevallen na het eerste gesprek een prijs afgeven, hij is ervaren en weet snel genoeg wat er zoal gebeuren moet. De prijs van houten vloer renovatie is uiteraard concurrerend.