Lamelparket schuren voor een vaste lage prijs

Lamelparket schuren? Laat dat maar over aan de Vloerderij.          Zelf lamelparket schuren kan dat. Ja met 2 rechterhanden lukt dat zeker.

Lamelparket schuren. Wanneer moet het gebeuren? 

Renoveren is schuren, da’s nu eenmaal zo. Ook moet versleten lamelparket geschuurd worden. Kun je dit zelf  fixen? Misschien, maar ’t valt niet mee. Lamelparket heeft een toplaag en kan meerdere keren geschuurd worden, maar het is wel oppassen. Misschien moet het een een professional doen? Enige ervaring is wel wenselijk. Met twee rechter handen kom je heel ver. Lamelparket schuren ? Dat doen de mannen van de Vloerderij vakkundig nauwgezet en snel.

 

Lamelparket schuren. Lamelparket laten schuren. Parket met toplaag is lamelparket.  Kan ik zelf lamelparket met toplaag schuren?                                                                                                            

De  lamelplank wordt verkocht onder veel verschillende namen. 

De multiplank werd in het verleden vaak verkocht en deze lamelplank ook wel Duoplank genaamd kan heel goed meerdere keren geschuurd worden. Een ervaren parketteur schuurt er een minimaal laagje af. Vaak niet meer dan een halve millimeter. Lamelparket schuren luistert dus beslist heel nauw. Je kunt het zelf natuurlijk proberen, of met behulp van een ervaren bekende. In dat geval willen we je best adviseren per email.

Lamelparket schuren. Lamelparket, maar oom een Duoplank schuren    Wie kan lamelparket schuren in Friesland?

De Vloerderij heeft regelmatig grote projecten onder handen. Ook is lamelparket schuren vaak aan de orde. In steeds mee projecten wordt zo'n lamelparket gelegd. Deze planken zijn solide en onwrikbaar. Vooral in showrooms, maar ook in kantoren worden deze houten vloeren steeds vaker gelegd.

Lamelparket schuren. Het schuren van lamelparket is puur vakwerk

Lamelparket heeft in de meeste gevallen een toplaag van eiken.

Lamelparket is een verzamelnaam voor houten vloeren met een toplaag verlijmd op kruislings verlijmde berkenspaanplaat stroken. Een berken multiplex dus. Lamelparket schuren is derhalve dan ook echt iets voor specialisten, want hoewel lamelparket meerderer malen te schuren is, moet je toch van goede huize komen om zo zuinig mogelijk te kunnen schuren. Een goed lamelparket is tegen veel negatieve invloeden bestand. Bij droogte zal een lamelplank niet gauw krimpen en bij een hoge luchtvochtigheid niet snel uitzetten. De Lamelplank ook wel genaamd de Multiplank of de Duoplank is erg geschikt voor vloerverwarming. Lamelparket schuren komt tegenwoordig al vrij veel voor omdat deze plank al weer een mooi poosje bestaat. Lamelparket leent zich erg goed met behandeling met kleurolie. Moderne kleuren worden niet geschuwd.

Lamelparket schuren: Lamelplanken schuren is een precisiewerkje

Lamelparket schuren: Visgraat renovatie? Geen enkel probleem.

Ook stoere eiken planken vloeren werden geleverd in lamelparket. Ook de meer klassieke visgraat parketvloeren schuren knappen we dus met regelmaat op. Brede planken zijn dan wel sneller te schuren  dan vast getackerde of verlijmde visgraat- of strokenvloeren, maar ook bij deze stoer uitziende vloeren moet de massieve toplaag in acht genomen worden.. Het schuurresultaat van deze maxi brede houten visgraat vloeren is erg origineel en heeft na zo'n schuurbeurt weer 100% charisma. Ook met een olie als afwerking krijg je een heel mooi eindresultaat en draagt bij aan een mooie toekomst van de vloer.  Deze speciaal duurzame natuurolie draagt ook bij aan een eigentijdse uitstraling van de parket- of houten vloer en wordt na het lamelparket schuren heel vaak gebruikt. Onze vloerenvakmanne adviseren met de kleurkeuze van je parket. 

Lamelparket schuren, maar ook visgraat multiplanken

Na het schuren van lamelparket geven we uitgebreide kleuradviezen. 

Na de schuurklus komt uiteraard het parketonderhoud en dan krijgen we vaak de vraag “Wat zou ik voor mijn lamelparket voor kleur moeten keizen?” De Vloerderij adviseert je graag. Geeft dus bruikbare adviezen voor een nieuw aan te brengen "kleur"olie. Er zijn trouwens veel soorten te koop. De kleurkeuze is natuurlijk erg persoonlijk en voor iedereen verschillend. Het komt heel vaak voor, dat men kiest voor natuurlijke tinten. Kies dus voor de Vloerderij : Lamelparket schuren. We zouden heel graag jouw parket weer laten glanzen.

Na het schuren van het lamelparket komt de kleur erop. Oliekleuren voor lamelparket.

We schuren je lamel of gewone parketvloer voor een bijzonder scherpe prijs. Vul het formulier in en je ontvangt alle info. Er zijn heel wat kleuren beschikbaar. In de meeste gevallen hele mooie natuurtinten. Er zijn heel wat kleuren beschikbaar. Vaak hele mooie natuurtinten. Wanneer zo'n lamelparket vakkundig geschuurd is, dan is de keuze van jouw kleur best wel belangrijk. Overleg je keuze met de parketteur. Lamelparket schuren van A tot Z dat is wat de Vloerderij doet.