Houten vloeren showroom Noord Brabant

Houten vloeren showroom voor Noord Brabant
Een Super locatie
Voor Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen.
Vol met houten vloeren.

Openingstijden Ma - Vrij 14:00 - 18:00 u
Zaterdag 10:00 - 17:00 u

Klik hieronder en bel of mail voor info 
of maak gelijk een afspraak met Mark den Otter.

Houten vloeren showroom voor heel BrabantEen houten vloeren partnershowroom vol met houten vloeren Eindhoven, Den Bosch en Tilburg 
 

            Partnershowroom Regio Brabant Het Schild 15a 5275 EB Den Dungen. 

Heb jij je oog laten vallen op zo’n mooie verouderde eikenhouten vloer?, of juist een trendy dubbel gerookte vloer met witte olie? of ben je helemaal verliefd op zo’n veilig & vaste Multiplank? Ze zijn hier in Den Dungen stuk voor stuk in levende lijve te bewonderen. Houten vloeren in Brabant, gesitueerd tussen Eindhoven en Den Bosch. Jouw toekomstige Multiplank of  plankenvloer ligt hier al lang op je te wachten. Ook krijg je hier alle vloereninfo die je maar wenst over die speciale houten vloeren.

          

Deze houten vloeren partnershowroom voor de provincie Brabant is heel goed bereikbaar en het reisje meer dan waard. Wip eens binnen om al die mooie vloeren te bekijken. 't Is goed bereikbaar zowel van Eindhoven als ook van Den Bosch en Tilburg.

Houten vloeren in Brabant met een super showroom tussen Eindhoven en Den Bosch.
Houten vloeren showroom voor Den Bosch, Eindhoven en Tilburg
In deze showroom zijn de allermooiste verouderde houten vloeren te zien

De Vloerderij steelt de show met heel veel aanbiedingen houten vloeren voor Brabant. Houten vloeren Brabant een partnershowroom vol met het mooiste series eikenhouten vloeren. Er zijn voor deze regio Eindhoven en Den Bosch vele aanbiedingen geselecteerd.  Deze houten vloeren showroom ligt lekker centraal. Bel of mail ons maar voor meer info, of maak maar gelijk een afspraak.

Goedkope houten vloeren van de Vloerderij

Een decoratie en rustiek uitgevoerde Abdijvloer ( in een Multiplankuitvoering), zonder V-groef, dus lekker modern en strakjes uitgevoerd. Deze originele Franse Abdijvloer  leverden we al veel vaker in Brabant. Houten vloeren in de regio Noord Brabant?, die levert de Vloerderij dus vanuit een uitgebreide showroom uit Den Dungen. Een mooie partnershowroom., vol met de heden ten daagse houten vloeren. Kom jouw toekomstige houten vloer maar eens bekijken. Mogelijkheden te over, zoals bijvoorbeeld verouderde houten vloeren in diverse prijsklasses.. Een Houten vloeren showroom voor Brabant. Met een uitgebreide houten vloeren showroom tussen Eindhoven en Den Bosch, maar ook goed bereikbaar vanuit Breda. Lekker centraal gelegen dus. Houten vloeren Babant dat zijn pas de echte originele vloeren.