houten vloeren renovatie Noord Brabant

Houten vloeren renovatie Noord Brabant

 

houten vloer opfrissen

Schuren van eiken planken
Huizen zijn heden ten dage sneller te verkopen als er een blinkende houten vloer in ligt.

Denk je ook wel eens, “Mijn vloer ligt nu al weer zolang, zou renovatie een optie zijn”? De kunt natuurlijk zelf de klus klaren, maar een vloerenvakman inschakelen kan natuurlijk ook!

Vul het vragenformuliertje eens in en je zult merken, dat renoveren echt betaalbaar is.
 

Houten vloeren renovatie in Noord-Brabant.
Houten vloer renovatie in Noord-Brabant, dus ook in Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Oosterhout

 

Houten vloer renovatie Noord-Brabant
Houten vloeren renovatie in Noord-Brabant. Een team van diverse specialisten en vaklui op vloerengebied renoveren vloeren door de hele provincie Noord-Brabant. In een inleidend gesprek wordt je parket of planken vloer besproken en wordt er een calculatie en natuurlijk ook een volledig en uitvoerig plan in gang gezet.

Houten vloeren renovatie in Noord-Brabant. Maat natuurlijk bewerkstelligen wij ook in dit deel van Nederland een overall facelift van je parket, houten vloer of de bekende Multiplank. Onze vaklui maken je vloer weer als nieuw, want dat is toch de bedoeling?!!
 

Houten vloeren renovatie in Noord-Brabant. Je oude parketvloer wordt helemaal in een optimale coditie gebracht, dus grondig geschuurd, gepolijst en geolied in een door jou gewenste kleur of zoals je wilt strak gelakt. Zelfs nieuwe plinten kunnen geheel naar je eigen idee geplaatst worden.