Multiplanken met een massieve toplaag.

Multiplanken, zeer geschikt voor vloerverwarming. De Vloerderij Multiplanken.
Een Multiplank, geweldig om op te wonen.

 Multiplanken Geven je woonkamer een intieme sfeer, Je   krijgt fleur en karakter met deze mooie planken En zo ervaar je   ook, deze Multi- of duoplanken zich naadloos aan elk denkbaar   interieur aanpassen. Multiplanken voorzien van eiken toplaag.

 Volledig natuur en in vele kleuren te leveren. Trendy effect met   deze aanbieding multiplanken.

     De prijs van Multiplanken?


 Ze zijn zeker niet duur bij de Vloerderij, een   Multiplank met een dikke slijtvaste massieve   eiken toplaag van 4mm is nu


        verkrijgbaar vanaf € 36.- per m2.

 Nieuwsgierig naar jouw voordeel van deze   speciale houten vloeren?

          

Dan zijn er voor jou al deze planken te zien in één van onze 7 showrooms in de regio’s
Utrecht, Leeuwarden, Amsterdam, Den Bosch, Zwolle, Groningen, Roermond en Rotterdam.

 


Wil je volledige informatie over deze grote variatie multi planken en de aanbiedingen, bel dan met de Vloerderij op werkdagen tot 22.00 uur tel. bereikbaar.

Nieuw bij de Vloerderij bezaagde multiplanken. Kom ze allemaal maar eens bekijken.

De genoemde prijzen op eze site zijn incl. btw. en xcl. bewerkingen zoals olieen, verouderen of roken.

Multiplanken, steeds aanbiedingen
Multiplankenn te kust en te keur
Multilanken de mooiste aanbiedingen
Multiplanken goedkoop en goed
 

3 geweldig creatieve Multiplanken op een rijtje. Drie olie kleuren. Antiek& bruin, Oud &grijs en Karamel &wit.

Deze multi functionele planken hebben een voelbare structuurtje en zijn (echt waar) anti-slip! en dat is een geweldige en nieuwe ontwikkeling.

Wat dacht je van de prachtige sferen die zo'n mooie  Multiplank bij je oproept? Ja, want zo geef je je woonvertrek extra kleur, extra sfeer en extra karakter.
Dus sfeer creëren?....,doe dat dan gewoon met die fantastische multiplank van de Vloerderij.nl
Multiplanken zijn super geschikt in combinatie met vloerverwarming. Multi-planken liggen vast en oh zo veilig.  
Multiplanken en houten vloeren die koop je bij de Vloerderij

Multiplanken met eiken toplaag. Multiplanken erg geschikt voor vloerverwarming.

De Vloerderij verkoop nu al meer dan 8 jaar deze multiplank in al z'n vormen, elke multiplank is uitvoerig getest. En dat hoort ook zo. En nog even dit, een multiplank is geschikt voor alle soorten vloerverwarming, de juiste keus dus. De eiken toplaag is super stevig verankerd met de berkenhouten lamel


Multiplanken zijn zeer geschikt voor vloerverwarming.

Multiplanken vloer zonder velling, dus lekker strak en modern uitgevoerd.
Het leggen van multiplanken is uitstekend te doen voor de handige thuisklusser, maar natuurlijk kunnen wij dit ook voor je verzorgen. De prijs is heel geschikt, temeer omdat de montage van de multiplank door een ervaren parketteur uitgevoerd wordt. 

Steeds Multiplank aanbiedingen bij de Vloerderij.
Zolang de voorraad strekt en indien voorradig.

Deze aantrekkelijk multiplank is met een dikte van 16 mm en een toplaag van 4mm is zeer geschikt voor vloerverwarming. Zowel de uitvoering maar ook de prijs van deze multiplank is zeer aantrekkelijk.

Multiplanken zijn dus nu al weer een jaar of acht op de Nederlandse markt. Ze zijn dus zo langzamerhand goed ingeburgerd en ze bevallen goed en zelfs op vloerverwarming doen deze multiplanken het uitstekend. De drager van berken multiplex is wel de beste houtsoort voor deze toepassing. Ook is het een voordeel, dat ze zowel zwevend alsook verlijmd gelegd kunnen worden, ja dat alles maakt deze planken vrij uniek en dat is waarschijnlijk ook de reden, dat door deze voordelen de massieve plank een gevoelige klap moest incasseren.

Multiplanken worden door onze huisleverancier VENO op een zeer professionele manier geolied in een machinale oliestraat. De olie wordt hier gedoseerd op de plank gebracht en op een ingenieuze wijze gedroogd. Petje af voor VENO.

Multiplanken worden vaak geolied geolied
De prijs van 31.95 geldt voor een breedte van 16 cm, 12mm dik en zolang de voorraad strekt.

Hoewel massieve planken super origineel zijn en toch vaak wel ietsje meer smoelwerk hebben dan multiplanken, gan deze multiplanken toch met de eer strijken. De toplaag is uiteraard volledig eiken en ziet er dan net zo uit als massief.
Je ziet het verschil niet, je weet het gewoon. Op de foto zo'n super zware massieve vloer, maar een nadeel is, dat bij een hoge luchtvochtigheid de plank kan zwellen en bij een lage luchtvochtigheid kan krimpen. Maar deze planken hebben hier totaal geen last van. Maar hoe dan ook, multi- en Duoplanken zijn de nieuwe houten vloeren, multifunctionele vloeren die breed inzetbaar zijn.

Multiplanken Den Bosch, Ja ook in de provincie Brabant worden Multiplanken goed verkocht.