Multiplanken. Massieve toplaag. Voor vloerverwarming

Multiplank bij de Vloerderij. Ook aanbiedingen Multiplank parket met toplaag.

Multiplank vloeren. Multifunctioneel en betaalbaar.  Multiplanken groothandel.

Multiplanken zijn sfeermakers en geven je woonkamer een intieme sfeer. Met hun massief eiken toplaag zijn ze erg decoratief. Veel kleuren zijn mogelijk en wat super belangrijk is. Ze gaan heel goed samen met vloerverwarming. Multiplanken zijn alleskunners. Ze zijn goed bestand tegen luchtvochtigheids schommelingen, dit in tegenstelling tot massieve eiken vloeren. Ze zijn te zien in al onze showrooms kris kras door Nederland. Zo'n multiplank is al te koop vanaf € 59.95

Je koopt die voordelige Multiplanken bij de Vloerderij.    Goedkope multiplanken ook wel duoplanken genoemd.

De prijzen blijven aantrekkelijk. Aanbiedingen en mogelijkheden.

De prijs van Multiplanken? Die valt erg mee. De Vloerderij heeft vaak aanbiedingen en de reguliere startprijzen liggen rond de € 42.95 (incl. btw.) Als je nieuwsgierig bent naar je voordeel bezoek dan ook eens een van onze multiplanken showrooms kris kras door Nederland.

Wegens de extreme stijging van grondstoffen zoals eiken en berken multiplex zijn de op deze website vermelde prijzen niet realistisch meer. De prijzen wijzigen zich bijna dagelijks. Vraag ons dan ook eerst om een offerte.

Onze collectie multiplanken is vrij uitgebreid

Buiten de runner van 16mm dik en 22 cm breed zijn er nog meer diktes en breedtes verkrijgbaar. Zelfs kunnen we deze planken verouderen en borstelen. De kleurmogelijkheden zijn vrij uitgebreid en vooral de aardetinten doen het goed. Ze zijn dan wanneer ze liggen niet van massieve eiken vloeren te onderscheiden. Kom ze maar bekijken.

Wil je eens weten wat zo'n onverwoestbare plank kost? Klik dan linksboven  maar op de oranje banner.
 

Bezoek voor voordelige multiplanken de Vloerderij. Voordelige multiplanken geschikt voor vloerverwarming.      Multiplanken noemen ze ook weleens combiplanken. Ze zijn voordelig geprijsd bij de Vloerderij.

Multiplanken visgraat uitvoering. Stoer verouderd? Ook mogelijk

Ook kunnen multiplanken in een visgraat of beter gezegd een plankenvisgraat geleverd worden. De visgraat multiplanken zijn breed en lang, soms wel 18cmx90cm. Ongelooflijk mooi en met een perfecte pasvorm. Dit visgraat parket van multiplanken ligt roerloos en groeit zo langzamer hand al uit naar een echte trend. Liefhebbers kiezen vaak voor een verouderde of gekastijde vorm. Deze speciale multiplanken laten zich goed bewerken met olie en er zijn ngal wat mogelijkheden. De aardetinten winnen steeds meer terrein.

Kijk hier tussen door eens naar wat prijssuggesties  ze zijn incl. btw. en excl. bewerkingen zoals olieën, verouderen of roken.

Ze worden ook wel lamelplanken genoemd. Wil je meer weten over deze lamelplanken of te wel Multiplanken kom dan eens langs   Goedkope multiplanken bij de Vloerderij. Ja soms zijn onze multiplanken erg voordelig.   Multiplanken met leuke kortingen. Die vind je bij de Vloerderij.

Olietinten op multiplank vloeren zijn de beste keus.

Drie geweldig creatieve multiplanken op een rijtje. Drie olie kleuren. Antiek & Natuur, Oud & Grijs en Licht Cherry Red & Basic.  Deze functionele multi vloeren kunnen geleverd worden met een voelbare structuur (Bezaagd) en zijn (echt waar) anti-slip! en dat is een geweldige en nieuwe ontwikkeling.


Wat dacht je van de prachtige sferen die zo'n mooie  Multiplank bij je oproept? Ja, want zo geef je je woonvertrek extra kleur, extra sfeer en extra karakter.
Dus sfeer creëren?...., doe dat dan gewoon met die fantastische multiplank van de Vloerderij.nl
Multiplanken zijn super geschikt in combinatie met vloerverwarming. Multiplanken liggen vast en oh zo veilig.
 Multiplanken en houten vloeren die koop je bij de Vloerderij

Multiplanken met eiken toplaag. Multiplanken erg geschikt voor vloerverwarming.

Vloerverwarming & een Multiplank de beste keus.

De Vloerderij verkoopt nu al meer dan 8 jaar deze multiplank in al z'n vormen, elke plank is uitvoerig getest. En dat hoort ook zo. En nog even dit, een multiplank is geschikt voor alle soorten vloerverwarming, de juiste keus dus. De eiken toplaag is super stevig verankerd met de berkenhouten lamel. Dit komt omdat de plank opgebouwd is uit kruislings verlijmde lamellen. Multiplanken liggen zo vast als een huis. En goed om te weten ze staan ook op facebook

Multiplanken zijn zeer geschikt voor vloerverwarming.
 

Multiplanken vloer zonder velling. Afgeknabbelde velling. Verouderde toplaag.

Het leggen van multiplanken is uitstekend te doen voor de handige thuisklusser, maar natuurlijk kunnen wij dit ook voor je verzorgen. De prijs is heel geschikt, temeer omdat de montage van de multiplank door een ervaren parketteur uitgevoerd wordt. Zelf leggen kan ook, echter bij het leggen van verschillende breedtes varierend van 10 - 16 - en 18 cm is wel wat ervaring nodig. Ook moet er rekening gehouden worden met een verlies van ca: 15%

Steeds Multiplank aanbiedingen bij de Vloerderij.    De Vloerderij heeft steeds aanbiedingen in Multiplanken.

Geweldige multiplank aanbiedingen. Ook speciale legprijzen

Zolang de voorraad strekt en indien voorradig. Deze aantrekkelijk geprijsde multiplank is met een dikte van 16 mm en een toplaag van 4mm is zeer geschikt voor vloerverwarming. Zowel de uitvoering maar ook de prijs van deze multiplank is zeer aantrekkelijk.

Multiplanken kunnen zwevend, maar ook verlijmd worden

Multiplanken zijn dus nu al weer een jaar of acht op de Nederlandse markt. Ze zijn dus zo langzamerhand goed ingeburgerd en ze bevallen goed en zelfs op vloerverwarming doen deze multiplanken het uitstekend. De drager van berken multiplex is wel de beste houtsoort voor deze toepassing. Ook is het een voordeel, dat ze zowel zwevend als ook verlijmd gelegd kunnen worden, ja dat alles maakt deze planken vrij uniek en dat is waarschijnlijk ook de reden, dat door deze voordelen de massieve plank een gevoelige klap moest incasseren. Multiplanken hebben de markt veroverd.


Multiplanken worden vaak geolied geolied         Super Multi- en Duoplanken

We kunnen als speciale actie een multiplank vloer aanbieden voor de prijs van De prijs € 37.95 en dit geldt voor een breedte van 16 cm, 12mm dik en zolang de voorraad strekt. Hoewel massieve planken super origineel zijn en toch vaak wel ietsje meer smoelwerk hebben dan multiplanken, gaan deze duo- of multiplanken toch met de eer strijken. De toplaag is uiteraard volledig eiken en ziet er dan net zo uit als massief. Je ziet het verschil niet, je weet het gewoon.

Multiplank met toplaag. Ook als visgraat leverbaar

Op de foto zo'n super zware massieve vloer, maar een nadeel is, dat bij een hoge luchtvochtigheid de plank kan zwellen en bij een lage luchtvochtigheid kan krimpen. Maar deze planken hebben hier totaal geen last van. Maar hoe dan ook, multi- en Duoplanken zijn de nieuwe houten vloeren, multifunctionele vloeren die breed inzetbaar zijn. De Multiplanken worden zowel in Nederland als ook in China geproduceerd. De Vloerderij verkoopt overwegend een Nederlands product.