Houten vloeren showroom in Limburg. Parket renovatie.

Houten vloeren schuren in Limburg    Offerte voor het schuren van een houten vloer in Roermond    Houten vloeren en behandelen in Roermond
 

Houten vloeren showroom Limburg. Parket schuren. Sinds 1995

De showroom is verplaatst naar Midden Brabant. Echter we renoveren volop parket vanuit de hele regio. Roermond parket en houten vloeren.

Kies jij voor de renovatie van parket of houten vloer? Of zelfs een massief gerookte vloer laten renoveren? Of wil je jouw Multiplank eens op laten frissen?  Het kan allemaal. En het gebeurt vakkundig en snel. We werken al jaren in Limburg en doen dat met veel plezier. Je houten vloer heeft dat nodig. Al de houten vloeren die we vanuit de houten vloeren showroom Limburg verkochten worden nu zo langzamerhand gerenoveerd. Bekijk hier ons werk.

Wil je eens een volledig vrijblijvende offerte ontvangen? vul dan onderstaand offerteformulier maar eens in. Je krijgt dan een aantrekkelijk prijsplaatje en ook veel info.

Houten vloeren showroom Limburg. Nu Parket en houten vloer renovatie LImburg.

Houten vloeren Limburg schuren en lakken. Vloeren die weer een nieuwe toekomst tegemoet gaan. Kies jij er voor om je versleten houten vloer te schuren? Of een trendy massief gerookte vloer die je ooit aanschafte. En zoals gezegd ook de Combiplank met een toplaag. De Vloerderij behandelt ze allemaal. 
Zelfs schuren en behandelen we doe speciale visgraatvloeren. Een vak apart. Met veel geduld en nauwkeurigheid worden dit soort vloeren onder handen genomen.


Houten vloeren in Limburg. Wij schuren houten vloeren in Roermond en Heerlen

De vakkundigste houten vloeren renovatie specialist van Limburg.

De  gave behandeling die wij je houten vloer geven is weer heel waardevol voor de toekomst van je vloer. Het wordt weer een aantrekkelijk en prachtige houten vloer. Je kunt zelf kiezen welke behandeling je wilt. Olie of lak, het maakt niet uit. Ook parket reparatie doen we regelmatig en dit veelal voor verzekeringsmaatschappijen. Houten vloeren regio Limburg. We stelen de show als het om het schuren van houten vloeren in Limburg gaat.

Parket en houten vloeren Limburg. Vakkundige renovatie van houten houten in Limburg. De houten vloeren showroom in Limburg is wegens het bereiken van de pensoengerechtigde leeftijd gesloten. Wel werken we in Limburg (
 Regio Roermond) vanuit onze technische vestiging.

Houten vloeren showroom in Limburg. Houten vloeren renovatiein Limburg. de Vloerderij.  Houten vloeren schuren in Roermond

De Multi- en Duoplanken renoveren we ook in Limburg.

De houten vloeren en parket met toplaag moeten zorgvuldig geschuurd worden. De toplaag is vrij dun, dus het is oppassen geblazen.
Ligt er bij jou al jaren een natuurlijke en rustieke Abdijvloer, zonder V-groef en mooi strak uitgevoerd?  Ook deze kan weer helemaal nieuw gemaakt worden. Zo'n
 opvallende Bourgondisch houten vloer schuurden we al heel vaak in Roermond, maar ook in Heerlen en Maastricht. Houten vloeren schuren regio Limburg? Dat laat je doen door de Vloerderij bv werkend vanuit Roermond. Onze houten vloeren krijgen weer een nieuwe toekomst in Limburg. Ook verlijmde multiplanken in visgraatmotief met toplaag behandelen we vakkundig.


Houten vloeren showroom voor Limburg     Parket schuren Roermond en Maastricht   Houten vloeren en parket schuren in Limburg

Ook schuren we getrommelde en verouderde vloeren, getrommelde vloeren zijn door hun prachtige bourgondische uitstraling heel erg gelief en vooral in Limburg komen ze goed tot hun recht, ook als ze door ons gerenoveerd zijn. Voor Limburg werken vanuit Roermond - Heerlen - Maastricht. De houten vloeren showroom Limburg is wegens leeftijd gesloten.