Houten vloeren renovatie Limburg. Ook parket

Parketvloer renoveren Limburg. Houten vloer schuren in Limburg.

Vul het onderstaande formulier in voor een scherpe Prijs. 

Je woning aanzienlijk verbeteren en je parket weer actueel en helemaal nieuw voor vele jaren!
Vragen? bel dan hier rechtstreeks met onze  Vloerenvakman  Limburg voor een vakkundig advies.
Extra planken nodig? Speciale kleur? Kom ze bekijken en bel dan hier met de Vloerderij regio Roermond. Houten vloeren en parket schuren in Twente.

 

Houten vloeren renovatie in Limburg. Ook parket schuren.

Houten vloer renovatie in Limburg, dus ook in Maastricht, Valkenburg, Heerlen en Eijsden.
Parket renovatie in heel Limburg. Met showroom in regio Roermond.
Een gespecialiseerd team van parketteurs renoveren vloeren door de hele provincie Limburg. In een eerste en oriënterend gesprek wordt je wensen besproken en wordt er een berekening en een volledig en uitvoerig plan op de rails gezet.

Parket schuren doe je stofvrij en met de juiste machines.

De Vloerderij Houten vloeren renovatie in Limburg. Vanzelfsprekend realiseren wij ook in deze mooie provincie een overall re-make van je houten visgraatparket, houten vloer of de over bekende Duoplank. Onze vaklui geven je voer weer de glans van weleer, want dat is toch juist de bedoeling?

Houten vloer renovatie in Limburg. Je gedateerde parketvloer wordt helemaal in een optimale conditie gebracht, dus intensief geschuurd, geolied in die door jou gekozen kleur of zoals je wilt strak en modern gelakt. Nieuwe plinten behoren ook tot de mogelijkheden en kunnen geheel naar je eigen idee geïnstalleerd worden. Natuurlijk wordt alles in samenspraak met jou gerealiseerd. Parket schuren in Limburg gaat altijd in overleg met de klant. Ook in Roermond schuren we houten vloeren en parket.