Houten vloeren renovatie Limburg. Ook in Belgie

Houten parketvloer renoveren Limburg

 

houten vloer opfrissen

Schuren houten vloer
Je huis is sneller te verkopen met een zo goed als nieuwe houten vloer. Jazeker. Houten vloeren renovatie Limburg.

Er komt ooit een tijd dat je je houten vloeren op gaat knappen. Zelf doen is een begrijpelijke optie, maar een vloerenvakman klaart zo’n klus misschien wel beter, wie zal het zeggen. Ook in Vlaanderen

Vul het vragenformulier eens in en je zult merken dat het best interessant is.
 

Houten vloeren renovatie in Limburg. Maar nu ook in Vlaanderen.
Houten vloer renovatie in Limburg, dus ook in Maastricht, Valkenburg, Heerlen en Eijsden.

 

Houten vloer renovatie Limburg
Houten vloeren renovatie in Limburg. Een gespecialiseerd team van parketteurs renoveren vloeren door de hele provincie Limburg. In een eerste en oriënterend gesprek wordt je wensen besproken en wordt er een berekening en een volledig en uitvoerig plan op de rails gezet.

Houten vloeren renovatie in Limburg. Vanzelfsprekend realiseren wij ook in deze mooie provincie een overall re-make van je houten visgraatparket, houten vloer of de over bekende Duoplank. Onze vaklui geven je voer weer de glans van weleer, want dat is toch juist de bedoeling?
 

Houten vloeren renovatie in Limburg. Je gedateerde parketvloer wordt helemaal in een optimale conditie gebracht, dus intensief geschuurd, geolied in die door jou gekozen kleur of zoals je wilt strak en modern gelakt. Nieuwe plinten behoren ook tot de mogelijkheden en kunnen geheel naar je eigen idee geïnstalleerd worden. Natuurlijk wordt alles in samenspraak met jou gerealiseerd. Een houten vloer renovatie in Limburg gaat altijd in overleg met de klant.