Houten vloeren showroom Friesland

 

Houten vloeren Leeuwarden

Houten vloeren op een pracht locatie

Net even buiten Leeuwarden.
Een super uitgebreide Houten Vloeren Showroom voor Friesland.

Klik op onderstaande banners om te bellen of te emailen


 

 

Wel een hele complete houten vloeren showroom voor Friesland

Houten vloeren showroom Friesland. Die vind je in een authentieke Friese boerderij nabij Leeuwarden aan de

                                       Bitgumerdyk 87  9034 TA in Marsum 
                                           Hier liggen ze allemaal op ware grootte.

Houten vloeren onder de rook van Leeuwarden

De houten vloeren showroom Friesland is geopend op afspraak dus precies op de tijd die jou past. En dus direct aan de beurt. Een bomvolle en te gekke partnershowroom belegd met hele mooie houten vloeren en parket.. Kom hier je nieuwe vloer maar snel bekijken. Onze partner Jan Kleefstra is er om vakkundig te adviseren. En.. lekker dichtbij.

Een super assortiment houten vloeren en parket

Waar kies jij voor? Voor die mooie verouderde en gekastijde houten vloer?, of juist voor een trendy massief gerookte vloer? Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je helemaal gek van een veilige Combiplank? Ze zijn er allemaal hoor en je kunt ze zien op grote oppervlakten in de houten vloeren showroom in Leeuwarden… En hier liggen niet van die kleine bordjes, maar complete vloeren.

In Marsum staat de authentieke houten vloeren showroom.
Houten vloeren showroom Friesland gesitueerd op een prachtige locatie net even buiten Leeuwarden in het pittoreske plaatsje Marsum, waar jouw houten vloer al op je ligt te wachten. En...Jan Kleefstra vertelt je alles wat je over houten vloeren moet weten. Bel hem maar eens voor info, of maak meteen een afspraak om jouw toekomstige houten vloer te gaan bekijken. En jawel, het is bijna zeker de meest authentieke vloeren showroom van Friesland. Kom gewoon houten vloeren kijken in Leeuwarden.
 

Houten vloeren showroom in Friesland. Die vind je in Leeuwarden,
 

De Vloerderij steelt de show met houten vloeren in Friesland. Houten vloeren showroom Friesland een partner showroom vol met de mooiste houten vloeren. Met recht de mooiste maar ook uitgebreidste houten vloeren showroom van Friesland.

Houten vloeren showroom Leeuwarden, Een mooie houten vloeren showroom in Friesland.

Op de foto een mooie en rustieke Abdijvloer, deze keer zonder V-groef en modern en strak uitgevoerd! Deze uitzonderlijke Bourgondisch houten vloer leverden we al heel vaak naar Friesland. De houten vloeren prijzen voor Friesland zijn scherp en altijd incl. btw. Houten vloeren showroom Friesland? Houten vloeren die je betrekt je van de Vloerderij partner Jan Kleefstra in die prachtige houten vloeren en parket showroom in Leeuwarden, net even buiten Leeuwarden in dat pittoreske plaatsje Marsum. Geopend op afspraak. Eigenaar Jan Kleefstra die al jaren houten vloeren en parket renoveert verkoop adviseert je vakkundig, hij doet alles in eigen beheer.

Onze houten vloeren liggen goed in Leeuwarden.

Houten vloeren in Friesland. Met een prachtige houten vloeren showroom in Leeuwarden

Ook liggen getrommelde en verouderde vloeren in de showroom. Getrommelde of gekastijde vloeren zijn door hun markante en bourgondische uitstraling heel erg geliefd en vooral in Friesland komen ze goed tot hun recht. Bekijk al deze vloeren maar in onze houten vloeren showroom voor Friesland in Leeuwarden. Doen hoor!