Houten vloer FrieslandHouten vloer Friesland, ja ook voor Friesland 

     super scherp geprijsd

Een houten vloer voor Friesland te leveren vanuit  de parket en vloerenrealisatie te Groningen . 

Voor elk budget wel een houten vloer!
    Multiplanken  aanbieding 12mm dik op berkenhout

     Houten vloer Friesland we leveren ze rechtstreeks.
         En een geweldig uitgebreide
showroom.

             
  Houten vloeren showroom
       
 en fabricage
           Groningen
Parket fabriek voor Drachten in Groningen

     

Houten vloer Friesland…? Vloerderij met fabricage in Groningen.

We legden en leverden al heel wat van die Frans houten vloeren naar Friesland. Keiharde houten vloeren in vele soorten. Vloeren van begin tot eind geschaafd in onze parket schaverij in Groningen Veel van onze vloeren gaan dus naar Friesland zeggen we weleens.
Ben je nog steeds tevreden met je huidige tapijt. Of toch niet? Ontbreekt er misschien toch nog wat? Mis je een echte houten vloer? Je bent zo al lang op zoek. Houten vloer Friesland…kan de oplossing zijn! Maakt niet uit waar de vloeren geleverd worden, ook Leeuwarden is een grote afnemer
. klik hier maar voor wat aanbiedingen.

Houten vloer Friesland. Waat koop ik een houten vloer in Friesland. In Leeuwarden bij de Vloerderij.

Houten vloer Friesland? En natuurlijk vooral in Leeuwarden.

Vloeren die kwalitatief en prijstechnisch helemaal in orde zijn. Rechtstreeks uit de schaverij in Drachten. De Vloerderij levert die houten vloer en uiteraard ook die mooie verouderde vloer in en rondom Friesland, ’t Is bijna een gewoonte aan het worden zeggen we weleens. Geloof het nu echt maar….., Onze vloeren worden in de provincie Friesland geschaafd en we hebben al veel meer vloeren in Friesland geleverd en gelegd dan Heerenveen gescoord heeft!

Friesland is en blijft een sympathieke houten vloeren afnemer.

In 1997 legden wij de eerste houten vloer in Heerenveen en er volgden er streeds meer. En Heerenveen is nog steeds een belagrijke houten vloeren stad voor ons. Maar we zeggen wel eens gekscherend de houten vloeren showroom voor Friesland staat in Leeuwarden maar 20 autominuten van Heerenveen. En zoals gezegd met een schaverij in Drachten is de cirkel rond. eikenhouten vloeren voor heel Friesland. Al jaren lang voor een slim uitgekiende prijs.

Houten vloer Friesland, Ja ook in deze mooie provincie      Houet vloer Friesland? Een begrip van de Vloerderij.     Houten vloer kopen in Friesland, dat kan bij de Vloerderij Een houten vloer of parket? Koop het in Friesland

Rechtstreeks en Kant & Klaar uit onze Friese schaverij.

komen al die vloeren (ja ook low budget) de houten vloeren kris kras door de hele provincie Friesland, zonder poespas naar Drachten, Leeuwarden, Bolsward, Heerenveen, Sneek en ook nog eens tot en met ondersteund door de garantie van de Vloerderij bv. Vaste lage prijzen en dat moet ook vandaag de dag.! Kom dus naar de showroom in Leeuwarden.

Dus bel Jan Kleefstra hij is meestal wel tot 22.00 uur tel: bereikbaar.

Rechtreeks uit de vloerenfabriek. Dus zonder omweg direct naar consument. Offerte

 

Houten vloer Friesland, met 250m2 showroom in Steenwijk aan de A32
Houten vloeren Friesland., Leeuwarden. Ook houten vloeren Sneek en Heerenveen.
ja we leveren en leggen houten vloeren door de hele provincie Friesland.
Dus ook houten vloeren Joure en houten vloeren Harlingen.
De Vloerderij heeft de collectie onlangs uitgebreid met een planken visgraat. Een visgraat parket dat niet meer bestaat uit die kleine glimmende plankjes, maar uit forse planken en dit visgraat parket is ook nieuw voor Friesland.
Zeg maar dat dit visgraatparket tussen een houten vloer en traditioneel parket in zit. 't is geweldig robuust en het kan in verschillende breedtes en lengtes geleverd worden. Het is zelfs mogelijk om deze visgraat te verouderen. Een prachtige ontwikkeling. Geweldig mooi en kom het maar bekijken. Jan Kleefstra kan je niet alleen alle gewenste inlichtingen over een houten vloer geven, maar ook over visgraat parketvloeren.

 
Ook in Friesland is deze houten vloer in de vorm van een planken visgraat geintroduceerd.

Ook verzorgt Jan Kleefstra voor Friesland het leggen van elke houten vloer. Ook dit visgraatparket leggen wij naadloos voor jou. Dit soort zware visgraatvloeren zijn een sieraad in je woning en ze zijn zo actueel als maar kan. Ach, we weten allemaal dat houten vloeren het als vloerbedekkers altijd winnen en Jan KLeefstra blijft gewoon z'n best doen. Wil jij een houten vloer laten leggen ergens in Friesland? Dat kan.

Een houten vloer als een visgraat uitvoering dat is ook in Friesland mogelijk. De Vloerderij heeft ze.

Visgraatvloeren kunnen uiteraard ook verouderd worden, de visgraat op bovenstaande foto is ook nogeens gerookt. met het rookproces wordt de spint in de plank extra geaccentueerd. Dit heeft te maken met het looizuur in het eikenhout. Roken van eiken planken is een puur natuurlijk proces en de plank komt eruit zoals hij eruit komt. 
Een gerookte houten vloer in Friesland heeft dit ook. sommigen vinden dit mooi, sommigen niet, maar dat is gewoon smaakverschil.
Wil je meer info over wat voor houten vloer in Friesland dan ook,
bel dan gewoon eens. Op deze site vind je vel informatie over houten vloeren en parket in Friesland