Houten vloeren regio Nijmegen. Fabriekscollectie

 

Houten vloeren Nijmegen. Een complete fabriekscollectie houten vloeren


Een complete fabriekscollectie ligt te wachten in onze showroom in Noord-Oost Brabant. Kom en profiteer, maar kom ook alvast je vloer van je dromen bekijken.

Houten vloeren Nijmegen en regio.
Ze zijn authentiek, Uniek en super Echt. klik hier of op de af beelding voor contact
.
De
Vloerderij levert nu alweer dik 25 jaar houten vloeren, visgraatparket en multi-planken naar de regio Nijmegen. En al deze plankenvloeren en parket worden gezaagd in eigen fabriek. Nu is er ook alweer een poosje een parket en vloerenpartner showroom in Noord-Oost Brabant. Houten vloeren regio Nijmegen.
De hele Vloerderij fabriekscollectie houten vloeren is hier te bewonderen
.

Houten vloeren regio nijmegen. Houten vloeren winkel voor Nijmegen. De Vloerderij.

Wil je een actuele vloerflits van je toekomstige houten vloer ontvangen, vraag er gewoon om, of
klik hier om ze eerst eens te bekijken. Je zult niet de eerste zijn..Gewoon doen. Houten vloeren in Den Dungen. ( Half uur rijden ).Dus houten vloeren voor de regio Nijmegen te kust en te keur.

Houten vloeren Nijmegen. Grote fabriekscollectie houten vloeren Nijmegen
Een showroom vol met houten vloeren voor Nijmegen, een grote keuze vloeren geschikt voor tal van interieurs. Kom kijken als je een echte houten vloer wilt scooren. De houten vloeren showroom voor Nijmegen. Maar ook houten vloeren Oss, Cuijk en Uden. Hier vind je de fabrieks houten vloeren showroom.

de Vloerderij maakt de meeste vloeren in eigen fabriek en schaverij! Dus zonder oponthoud naar onze klanten in Nijmegen. En zo gaaat dat dan al  25 jaar. Geen tussenpersonen dus ook geen groothandelaren en importeurs.

Houten vloeren regio Nijmegen. Je persoonlijke houten vloeren partner voor Noord West Brabant.
Houten vloeren regio Nijmegen. Grote collectie houten vloeren voor Nijmegen

Eigentijdse houten vloeren fabrieks collecties. Originele authentieke massieve eikenhouten vloeren en authentiek parket, maar ook die onbeweeglijke  Duo-plank houten vloeren. Maar ook multiplanken en allen voorzien van een kwalitatieve eikenhouten toplaag. 
Tevens
kun je de inmiddels populaire 
planken visgraat. bewonderen. Een prachtig mooie brute uitgevoerde visgraat. Visgraat-planken met wel een lengte tot 80-cm en een breedte van18-cm. Je weet niet wat je ziet. Ze zijn écht super mooi en heel exclusief tegen weer die aantrekkelijk fabrieksprijs.

Kom dus voor houten vloeren regio Nijmegen naar Den Dungen, want daar liggen al die leuke aanbiedingen en natuurlijk met volledige garantie.