Houten vloeren renovatie Gelderland. Parket schuren.

Houten vloer renovatie Gelderland. Houten vloer en parket schuren in Gelderland

Houten vloeren renovatie in Gelderland.

Je verkoopt je huis sneller met een blinkende houten vloer. Echt waar
Na een jaar of tien is een houten vloer schuren vaak aan te bevelen. De klus natuurlijk zelf verwezenlijken. Maar laten doen is een goede optie.
Vraag eens het ons maar eens middels onderstaand vragenformulier. De prijs zal je meevallen.
Eiken parketvloer renoveren. Houten vloer schuren in Gelderland

 

Houten vloeren renovatie in Gelderland.

Houten vloer renovatie in Gelderland, dus ook in Ede, Barneveld, Amersfoort en Apeldoorn. 

Houten vloeren renoveren Gelderland.
Parket schuren en lakken in Gelderland. houten vloeren renovatie in Gelderland.Een volledig team van parketdeskundigen renoveren en restaureren houten vloeren door de hele provincie Gelderland. In een eerste gesprek worden de wensen van de klant besproken en wordt er een overzicht gemaakt en een volledig plan de campagne p de rails gezet. 

Houten vloeren renovatie in Gelderland.

Vanzelfsprekend realiseren de vloerenvakmannen ook in deze provincie een re-make van je houten vloer, visgraatparket, massief houten vloer of de over bekende Duo- of Multiplank. Onze vakmensen geven je vloer weer de uitstraling van weleer, maar dat is ook de bedoeling? 

Houten vloeren renovatie in Gelderland. Je “tot de draad versleten” parketvloer wordt helemaal weer in een prachtige conditie gebracht, de vloer wordt dus intensief geschuurd, geolied in de door je zelf gekozen kleur gezet, of zoals je wilt strak en modern gelakt. Ook kunnen er nieuwe plinten gezet worden. Vanuit Nijkerk renoveren we heel wat parket en houten vloeren. In Gelderland werken we vanuit de locatie Apeldoorn.