Oude houten vloeren. Getrommeld, geschraapt, geborsteld

Oude houten vloeren, zijn ze nog wel te koop?

Bestaan die oude houten vloeren nog? Nu perfect verouderd. 

Oude originele kasteelvloeren komen nog sporadisch voor en als ze er al zijn, dan zijn ze onbetaalbaar. Wel leveren wij gerecycelde eiken vloeren, maar dit kan van alles zijn, deze eiken planken worden ruw gezaagd geleverd en het is altijd afwachten hoe het er uit komt. Zo'n verouderingsproces laat zich niet dwingen.

Aantrekkelijk geprijsde oude houten vloeren. Getrommelde eiken vloeren  Oude eikenhouten vloeren zijn schaars. De Vloerderij heeft ze nog.

Multi planken in een oude vloeren look. Ook in visgraat uitvoering.

Maar wat is het alternatief voor de verouderde eikenhouten vloeren? Gewoon een getrommelde houten vloer. Al te koop vanaf. € 45.95 m2Oude gerecyclede houten vloeren kunnen ook een keus zijn voor kamer. Deze houten vloeren geven niet alleen een gezellige, warme uitstraling aan je woning maar zijn bovendien uitermate gebruiksvriendelijk en ze hebben een lange  levensduur.

Wanneer je zeker wilt zijn van een deskundig advies en een uitgebreide keuze hebben uit een groot aanbod aan oude houten vloeren van een hoogwaardige kwaliteit dan ben je bij De Vloerderij Houten Vloeren aan een uistekend adres. Ben je aan het verbouwen en heb je binnendeuren nodig? kijk dan eens bij alles eiken voor massieve eiken deuren.


Hele mooie oude houten vloeren bij de Vloerderij.      Oude houten- dus oude eiken vloeren.
Antieke en verouderde oude houten vloeren kunnen super mooi zijn. Kom ze maar bekijken.

Wij beschikken over showrooms kris kras door Nederland. Waar wij graag samen met jou middels een persoonlijke afspraak de mogelijkheden verkennen op het gebied van oude houten vloeren. Een voorproefje uit de ruime keus tonen wij je graag via de vloerderij pagina
Verouderd eiken´, weergegeven bovenaan in het menu.
De ander 5 filialen/verkooppunten in Nederland zijn partnershowrooms met een overlappend assortiment.

Oude houten vloeren, je vindt ze nog maar zelden.

Handgeschraapte eiken vloeren zijn op speciaal verzoek leverbaar. Mooi hoor. 

Handgeschraapte oude houten vloeren komen hier en daar nog wel voor, maar het is altijd weer moeilijk om ze weer passend te krijgen. Daarom hebben we in onze werkplaats in (Gr) de mogelijkheid geschapen om oude houten vloeren te copieren. We verouderen ze daar regelmatig handmatig en kunnen op verzoek een super veroudering aanbrengen of zoals gewenst iets minder. Maar de veroudering is in alle gevallen levensechter dan de machinaal verouderde planken. De prijs is behoorlijk.

Oude houten vloeren. Ze zijn er nog wel mondjesmaat. Deze oude houten vloeren koop je bij de Vloerderij     Oude houten vloeren in white wash

Verouderen van oude eiken vloeren kan op zo veel manieren.

Om oude houten vloeren te copieren kun je vrij ver gaan, zelfs worden er op speciaal verzoek "lapstukken" ingezet. Dit is wel puur handwerk zoals je wel kunt zien. Er wordt met een kleine decoupeerzaaf een blokje uitgezaagd en een contrast blokje wordt er weer in gelijmd. We doen dit met gemiddels 1 blokje per 10m2.
Wel heel mooi. Ook worden de planken vaak uitgezocht voor zo'n super vloer, maar denk aan een m2 prijs tussen de € 70.- en € 90.- Maar dan heb je ook wat. We leveren dit soort vloeren niet heel veel, maar wel regelmatig en we hebben de indruk dat dit alleen maar meer gaat worden. Oude houten vloeren zijn populair. Ook in Arnhem zie je deze vloeren steeds meer.
Kijk ook eens naar de verouderde eiken tafels op Alleseiken.