Oude houten vloeren

Oude houten vloeren, zijn ze nog wel te koop?
Oude houten vloeren.
Bestaan ze nog?

Oude originele kasteelvloeren komen nog sporadisch voor en als ze er al zijn, dan zijn ze onbetaalbaar.

Wel leveren wij gerecyclede eiken vloeren, maar dit kan van alles zijn, deze eiken planken worden ruw gezaagd geleverd en het is altijd afwachten hoe het er uit komt.

Maar wat is het alternatief?
Gewoon een getrommelde houten vloer

Al te koop voor.
€ 39.95 m2

info? bel 06 46 38 11 81
van 10.00 uur tot 22.00 uur
 

Oude gerecyclede houten vloeren zijn een goede keus voor in je huis. Deze houten vloeren geven niet alleen een gezellige, warme uitstraling aan je woning maar zijn bovendien uitermate gebruiksvriendelijk en ze hebben een lange levensduur.

Wanneer je zeker wilt zijn van een deskundig advies en een uitgebreide keuze hebben uit een groot aanbod aan oude houten vloeren van een hoogwaardige kwaliteit dan ben je bij De Vloerderij Houten Vloeren aan een uistekend adres.

Hele mooie oude houten vloeren bij de Vloerderij.
Antieke en verouderde oude houten vloeren kunnen super mooi zijn. Kom ze maar bekijken.

Wij beschikken over drie eigen showrooms kris kras door Nederland ( Steenwijk, Veendam en Cuijk) waar wij met jou graag middels een persoonlijke afspraak (wij werken alleen op afspraak) de mogelijkheden verkennen op het gebied van oude houten vloeren. Een voorproefje uit dit ruime assortiment tonen wij je graag via de vloerderij pagina ‘Verouderd eiken´, weergegeven bovenaan in het menu.
De ander 5 filialen/verkooppunten in Nederland zijn partnershowrooms met een overlappend assortiment.

Oude houten vloeren, je vindt ze nog maar zelden.
Er is ongelooflijk veel mogelijk, de Vloerderij verouderd zelfs handmatig eiken vloeren. Mooi hoor.

Oude houten vloeren komen hier en daar nog wel voor, maar het is altijd weer moeilijk om ze weer passend te krijgen. Daarom hebben we in onze werkplaats in Borgercompagnie (Gr) de mogelijkheid geschapen om oude houten vloeren te copieren. We verouderen ze daar handmatig en kunnen op verzoek een super veroudering aanbrengen of zoals gewenst iets minder. Maar de veroudering is in alle gevallen levensechter dan de machinaal verouderde planken.

Oude houten vloeren. Ze zijn er nog wel mondjesmaat. Deze oude houten vloeren koop je bij de Vloerderij

Om oude houten vloeren te copieren kun je vrij ver gaan, zelfs worden er op speciaal verzoek "lapstukken" ingezet. Dit is wel puur handwerk zoals je wel kunt zien. Er wordt met een kleine decoupeerzaaf een blokje uitgezaagd en een contrast blokje wordt er weer in gelijmd. We doen dit met gemiddels 1 blokje per 10m2.
Wel heel mooi. Ook worden de planken vaak uitgezocht voor zo'n super vloer, maar denk aan een m2 prijs tussen de € 70.- en € 90.- Maar dan heb je ook wat. We leveren dit soort vloeren niet heel veel, maar wel regelmatig en we hebben de indruk dat dit alleen maar meer gaat worden. Oude houten vloeren zijn populair.