De allermooiste eiken vloer bij de Vloerderij.

De mooiste eiken vloer vind je bij de Vloerderij. Een eiken vloer naar ieders smaak.

Multiplank eiken vloer met massieve toplaag

Een eiken vloer, een bewuste keuze: Bij de Vloerderij vind je hele mooie aanbiedingen van diverse eiken vloeren. Ook met een onverwoestbare eiken toplaag. Deze toplaag kan verouderd en getrommeld worden. En bewerkt met een mooie natuurolie van Woca of Royl zijn ze op hun mooist.

Eiken vloer in de keuken? Een eiken vloer in de olie? Massief eiken vloeren?
Een eiken vloer in een keuken is heel goed mogelijk. Maar zo'n vloer moet wel wat vaker schoongemaakt worden. Maar dat geldt uiteraard voor alle vloerbedekkingen. Vraag ons om advies.
Eigenlijk is olie wel het allerbeste voor een eiken vloer. Olie is net als eiken puur natuur en verdraagt olie dan ook erg goed. De kwaliteit en hardheid van olie op eiken is geweldig
Massieve eiken vloeren zijn nog mondjesmaat verkrijgbaar. Ondanks dat er niets boven deze echte vloeren gaat zijn er nu de Combi- en Duoplanken met eenzelfde uitstraling.

Een eikenhouten vloer kan nog massief geleverd worden.          
De Vloerderij heeft ook jouw eiken vloer liggen.
 

Een Bourgondische eikenhouten vloer wordt ook wel verouderd.

Een eiken vloer heeft een warme uitstraling. En daarom is zo'n vloer van massief eiken dan ook zo super populair. Maar helaas steeds minder gemakkelijk leverbaar. 18 cm breed gaat nog. 22 cm moet al op speciale bestelling. Maar....Ze zijn er nog! Niet alleen in massieve uitvoering, maar ook in een eiken lamelparket uitvoering. En optisch maakt dit niet veel uit.
 
Een verouderde eiken vloer doet het altijd goed. Getrommelde eiken vloeren zijn vergelijkbaar.
 
Deze eikenhouten vloer is ook super geschikt voor vloerverwarming. Een geweldige multifunctionele eikenhouten vloer. De verouderde en getrommelde eiken vloeren zijn nog steeds erg populair. Ze zijn decoratief en hebben relatief weinig onderhoud nodig. Vaak worden eiken vloeren gerookt voor een extra effect.

Een eiken vloer kopen bij de Vloerderij.     Een eiken vloer schuren? dat doen we door heel Nederland

Eiken vloeren zijn nog steeds super trendy in Nederland.

Een eiken vloer schaf je eigenlijk maar een keer in je leven aan, je kunt dus beperkt kiezen voor een massieve vloer, dus door en door eiken, maar ook voor de eiken multiplank, deze heeft een toplaag van eiken. Deze laatste uitvoering wordt vaak in brede ruimtes gelegd en de multiplank is zo strak en solide, dat deze zelfs zonder problemen op vloerverwarming gelegd kan worden. klik hier voor meer multiplank. Zo'n multiplank is zelfs te koop als visgraatvloer en kan geleverd worden tot wel 10cm breed en 90 cm lang.

Een eiken vloer als multiplank kan heel goed met vloerverwarming.

Eiken toplaag gemaakt van oude bielzen. (Raftwood of Wildwood)

Maar het is ook mogelijk om een massieve plank of juist een multiplank gezaagd uit oude balken of eiken Bielzen te leveren. Prachtige trendy vloeren worden het dan. En de Raftwood multiplank ligt graag op vloerverwarming.

Ze zijn er in verschillende breedtes en diktes en eiken leent zich heel goed om met olie bewerkt te worden. Er zijn heel wat kleuren op de markt zodat jouw tint er altijd wel
bij is.
Je ziet, dat je met een eiken vloer veel kanten op kunt, het is daarom ook de meest verkochte vloer en zal een leven lang mee gaan. Kwaliteit gaat toch met de eer strijken. Lees hier nog wat meer.....


Eiken vloer. Ja hoor De Vloerderij heeft hem

Een eiken vloer laten leggen. Dat doen we graag


Een eiken vloer zou je zelf heel goed kunnen leggen, tenminste als je geen twee linker handen hebt, maar veel mensen kiezen ook voor een vakman over de vloer. Maar het is het proberen waard.
Het is namelijk mogelijk om zo'n vloer voor een scherpe prijs te laten leggen. Als je hier belangstelling voor hebt, klik dan
hier en vul het formuliertje is. Er komt dan eerst een vloerenvakman om de prijs uit te rekenen en dat de prijs je heel erg mee zal vallen, is een ding dat zeker is.

Een eiken vloer is een super populaire vloer     De Vloerderij verkoopt eiken vloeren. Dus een eiken vloer koop je bij de Vloerderij      Hele voordelige houten vloeren bij de Vloerderij

Een geoliede eiken vloer onderhoud

Een geoliede eiken vloer heeft natuurlijk onderhoud nodig, maar je kunt volstaan met periodiek dweilen, je kunt dit doen met een natuurzeep, die de vloer conditioneert. Deze zeep maakt ook de geoliede vloer al na enkele dweilbeurten anti-vocht, antivuil en waterbestendig. De natuurlijk tinten blijven met het gebruik van deze natuurzeep mat en gaan beslist niet glimmen. Wil je meer weten over het onderhoud van deze eiken vloeren ga dan naar Vloerderij Onderhoud
Het onderhoud van eiken vloeren is derhalve dan ook heel simpel. Maar regelmatig met de natuurlijke zeep dweilen is wel belangrijk. Het lijkt soms best wel een heel werk, maar een paar keer de boel dweilen per maand is heel goed te doen en alles blijft zo mooi fris. Een eiken vloer houdt van natuurzeep.

Een eiken vloer en je interieur.

Heb je net een nieuw huis gekocht of ben je gewoon toe aan een nieuwe houten vloer. Uiteraard is het geweldig om het complete interieur af te stemmen op je eigen smaak. Zo ben je bijvoorbeeld op zoek naar een mooie degelijke vloer van massief eiken, of een eiken lamelvloer ( Multiplank ) waar je de komende jaren nog veel plezier aan beleeft. Wel eens gedacht aan Frans eiken? Elke massieve- of lamelplankvloer kun je namelijk compleet aanpassen aan je eigen stijl. Deze vloer kan afgewerkt worden met een natuurlijk vloerolie, was of lak, waarbij we moeten aantekenen dat was zolangzamerhand wel uit de mode is. Een eiken vloer is sterk en robuust en sommigen hebben zelfs een brutaal uiterlijk. Maar zo'n stoer eiken vloer mag brutaal zijn, dat is niet erg, want dat hoort erbij.


Eiken vloer voor praktisch elk interieur. De Vloerderij adviseert.

Een eiken vloer leggen. Dat doen we ook

De Vloerderij levert alle soorten eiken vloeren. Ons assortiment is behoorlijk breed en voorziet in vrijwel ieders smaak. Samen met jou bekijken we graag welke eiken- of houten vloer het beste bij je interieur past en op welke manier we je vloer het beste kunnen bewerken. Omdat je wellicht niet beschikt over de kennis en vaardigheden om je vloer zelf te leggen doen wij ook dit graag voor jou. Bij ons haal je gemakkelijk een fraaie eiken lamelvloer in huis, zonder dat je daar zelf al teveel moeite voor moet doen. De parket- en houtenvloeren legservice van de Vloerderij strekt zich uit van Groningen naar Middelburg en van Den Helder naar Maastricht.

Ook doet zo'n eiken lamelvloer of multiplank het goed met vloerverwarming, want de hiervoor geschikte multiplanken hebben een toplaag van massief eiken die verlijmd is op een layer, dus drager van berken multiplex. Hierdoor zijn dit soort eiken planken bestand tegen temperatuursschommelingen en schommelingen in luchtvochtigheid.
Bovendien is een eiken multiplank vloer stabiel en kan dus zelfs zwevend op vloerverwarming gelegd worden. Meer weten?
klik maar.

Een eiken vloer als multiplank, wil je hierover Info?, vraag het de Vloerderij.
Eiken houten vloeren in Groningen, maar ook eiken vloeren in Zwolle. Maar waar je ook woont, we weten haast wel zeker, dat je voor een eiken vloer kiest. Kijk ook hier eens.