Eiken vloer gerookt. Gerookte eiken vloeren zijn Top

gerookte eiken vloer afgewerkt met natuurlijke olie. Bekijk ze bij de Vloerderij

Roken geeft een extra dimensie aan een eiken vloer.

Een eiken vloer gerookt en ietsje ruw geschaafd geeft een super coole uitstraling! Als een eiken vloer gerookt is, dan geeft deze prachtige vloer je kamer een extra dimensie. Ervaar het dus zelf, dat zo’n mooie gerookte vloer eigenlijk een sieraad voor je hele woning is. Ze zijn er al vanaf € 45.-- Kom ze bekijken in een van onze showrooms. Hier liggen ze te kust en te keur.

Een eiken vloer gerookt in een prachtige witte- of grijze olie is bij de Vloerderij te koop voor een speciale schaverij prijs. Wit of zoals je wilt grijs geolied, het blijft wat prijs betreft hetzelfde. Ben je nieuwsgierig en wil je deze eiken vloer gerookt in het echt zien? Dat kan natuurlijk.

Eiken vloer gerookt. Eiken vloer laten roken. Vloerderij.nl Een gerookte vloer kopen.

Een gerookte eiken vloer geeft je kamer net ietsje meer cachet.

Twee mooie voorbeelden van gerookte eiken vloeren. In de mooiste olie kleuren.

Dubbel gerookte eiken vloer in de witte olie. Vloerderij Nederland
Gerookte eiken vloer afgewerkt met een natuurlijke grijze olie. Gerookte eiken vloeren. Steeds populairder.
Een eiken vloer gerookt?, je kunt hier het verschil goed zien van de witte- en de grijze uitvoering, als je een eiken vloer rookt, dan komt de diep donker bruine kleur heel nog naar voren, de witte pigment ligt er dan boven op.

Als je de eiken vloer niet rookt, dan krijgt de kleurolie lang niet zo’n sterk effect (kijk maar naar de foto’s), maar je eigen smaak telt.

Als je een eiken vloer hebt gerookt, dan kan het effect per vloer iets verschillen, maar dat zit hem in de verschillen van het eikenhout.

Een eiken vloer gerookt?, dat is een prima idee.

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Legio mogelijkheden met het roken van eiken vloeren.

Elke gerookte eiken vloer kun je bekijken in één van onze showrooms door heel Nederland. Inmiddels zijn er al meer dan 8 houten vloeren showrooms door Nederland. Elke showroom heeft een groot assortiment waaronder uiteraard ook vele soorten gerookte eiken vloeren. Er is is veel mogelijk. Zowel gerookte eiken brede planken, maar ook gerookt visgraat parket. 
 

Enkel gerookte eiken vloer. Een prachtige vloer. eiken vloer gerookt. kom ze bekijken.

Enkel grookte eiken vloeren zijn ook super decoratief.

Het uiteindelijke kleureffect van gerookte vloeren laat zich niet altijd van te voren precies voorspellen. Gerookte eiken vloeren kunnen vanzelsprekend ook geleverd worden in visgraat uitvoeringen, dit visgraatparket wordt vaak donker gerookt. We noemen dit ook wel dubbel roken. Het parket of de houten vloer krijgt dan een diep donkerbruine kleur. Met het roken is de uiteindelijke tint niet 100% voorspelbaar, de planken kleuren aan m.b.t. het aanwezige looizuur in de plank. Soms blijft het wel een klein gokje., maar dat is ook wel de charme.

Een eiken kan heel goed gerookt worden. Een eiken vloer gerookt.        Eiken vloer gerookt. Trendy ontwikkeling bij de Vloerderij houten vloeren
Een eiken vloer gerookt en dan afgewerkt met een mooie natuurolie, dat geeft een diep donkerbruin effect. Bovenstaande gladde eiken plank is heel regelmatig dubbel gerookt. Deze planken worden eerst zoveel en zo goed mogelijk geselecteerd om tot een gelijkmatig kleurresultaat te komen. Van een eiken vloer die gerookt is kan de uiteindelijke kleur nooit van te voren excact bepaald worden. Maar een eiken vloer gerookt in een natuurlijke lijnolie is goed te doen.

Wil je nog meer informatie ontvangen. Bel dan met de Vloerdrij 06 46 38 11 81 tot 22.00 uur. Alle genoemde prijzen gelden vor de basisplanken, exclusief de bewerkingen zoals lakken, olieen, verouderen of roken. Het allermooiste is om voor het rookproces oudgemaakte eiken vloeren te gebruiken. De patina wordt op verouderde eiken vloeren goed zicchtbaar en zodoende krijg je het beste resultaat. Het roken gebeurt daarom dan ook meestal bij dit soort eiken vloeren. Ook geborstelde vloeren maken hier deel van uit. Eiken vloer gerookt? Ja hoor. Een van de leukste houten vloeren ervaringen. Een eiken vloer gerookt...Wel heel apart.