Eiken vloer gerookt. Gerookte eiken vloeren zijn Top

Eiken vloer gerookt. Gerookte eiken vloer afgewerkt met natuurlijke olie. Bekijk ze bij de Vloerderij     Eiken vloer gerookt met een natuurlijke rookvloeistef

Roken geeft een extra dimensie aan een eiken vloer.

Een eiken vloer gerookt met passie. Soms ietsje ruw geschaafd voor een super coole uitstraling! Als een eiken vloer gerookt is, dan geeft deze prachtige vloer je kamer een extra dimensie. Ervaar het dus zelf, dat zo’n mooie gerookte eiken vloer eigenlijk een sieraad voor je hele woning is. Ze zijn er al vanaf € 45.- Kom ze bekijken in een van onze showrooms. Hier liggen ze te kust en te keur. Bekijk hier ook niet gerookt eiken.

Frans eiken vloer gerookt met natuurlijke materialen.

Een eiken vloer gerookt met een toevoeging van een prachtige witte- of grijze olie is super trendy. En nu te koop voor een speciale schaverij prijs. Wit of zoals je wilt grijs geolied, het blijft wat prijs betreft hetzelfde. De witte effedten kun je goed zien in de noestjes en getrommel;de vellingkant. Ben je nieuwsgierig en wil je deze eiken vloer gerookt in het echt zien? Dat kan natuurlijk. Ze kunnen enkel of juist dubbel gerookte worden.

Eiken vloer gerookt. Eiken vloer laten roken. Vloerderij.nl Een gerookte vloer kopen.

Een gerookte eiken vloer geeft je kamer net ietsje meer cachet.

Twee mooie voorbeelden van gerookte eiken vloeren. In de mooiste olie kleuren.

Dubbel gerookte eiken vloer in de witte olie. Vloerderij Nederland
Gerookte eiken vloer afgewerkt met een natuurlijke grijze olie. Gerookte eiken vloeren. Steeds populairder.
Een eiken vloer gerookt?, je kunt hier het verschil goed zien van de witte- en de grijze uitvoering, als je een eiken vloer rookt, dan komt de diep donker bruine kleur heel nog naar voren, de witte pigment ligt er dan boven op.

Als je de eiken vloer niet rookt, dan krijgt de kleurolie lang niet zo’n sterk effect (kijk maar naar de foto’s), maar je eigen smaak telt.

Als je een eiken vloer hebt gerookt, dan kan het effect per vloer iets verschillen, maar dat zit hem in de verschillen van het eikenhout.

Een eiken vloer gerookt?, dat is een prima idee.

 

 

 

 

 

 

 

Legio mogelijkheden met het roken van eiken vloeren.

Elke gerookte eiken vloer kun je bekijken in één van onze showrooms door heel Nederland. Inmiddels zijn er al meer dan 8 houten vloeren showrooms door Nederland. Elke showroom heeft een groot assortiment waaronder uiteraard ook vele soorten gerookte eiken vloeren. Er is is veel mogelijk. Zowel gerookte eiken brede planken, maar ook gerookt visgraat parket. Dit gerookte visgraat parket is tegenwoordig heel populair en wij leveren dit al enige tijd  via een van de betere parketfabrieken.
 

Enkel gerookte eiken vloer. Een prachtige vloer. eiken vloer gerookt. kom ze bekijken.

Enkel gerookte eiken vloeren zijn ook super decoratief. En zeker in Visgraat uitvoering.

Het uiteindelijke kleureffect van gerookte eiken planken vloeren laat zich niet altijd van te voren precies voorspellen. Gerookte vloeren kunnen vanzelsprekend ook geleverd worden in visgraat uitvoeringen, dit visgraatparket wordt vaak donker gerookt. We noemen dit ook wel dubbel roken. Het parket of de houten vloer krijgt dan een diep donkerbruine kleur. Met het roken is de uiteindelijke tint niet 100% voorspelbaar, de planken kleuren aan m.b.t. het aanwezige looizuur in de plank. Soms blijft het wel een klein gokje., maar dat is ook wel de charme.
Een eiken kan heel goed gerookt worden. Een eiken vloer gerookt.        Eiken vloer gerookt. Trendy ontwikkeling bij de Vloerderij houten vloeren
Een eiken vloer gerookt en dan afgewerkt met een mooie natuurolie, dat geeft een diep donkerbruin effect. Bovenstaande gladde eiken plank is heel regelmatig dubbel gerookt. Deze planken worden eerst zoveel en zo goed mogelijk geselecteerd om tot een gelijkmatig kleurresultaat te komen. Van een eiken vloer die gerookt is kan de uiteindelijke kleur nooit van te voren excact bepaald worden. Maar een eiken vloer gerookt in een natuurlijke lijnolie is goed te doen.

Wil je nog meer informatie ontvangen. Bel dan met de Vloerdrij 06 46 38 11 81 tot 22.00 uur. Alle genoemde prijzen gelden vor de basisplanken, exclusief de bewerkingen zoals lakken, olieen, verouderen of roken. Het allermooiste is om voor het rookproces oudgemaakte eiken vloeren te gebruiken. De patina wordt op verouderde eiken vloeren goed zichtbaar en zodoende krijg je het beste resultaat. Het roken gebeurt daarom dan ook meestal bij dit soort eiken vloeren. Ook geborstelde vloeren maken hier deel van uit. Eiken vloer dubbel of enkel gerookt? Ja hoor. Een van de leukste houten vloeren ervaringen. Een eiken vloer gerookt met liefde...Wel heel apart.