Eiken parketvloer. Te zien in 8 parketvloer showrooms

Een super eiken parketvloer koop je bij de Vloerderij
Doorlopende eiken parketvloer aanbiedingen. bij de Vloerderij.

Een eiken parketvloer met een massieve toplaag is op dit moment wel heel populair. Te leveren in vele maten en diktes. En ook komt de kleur super tot z'n recht. Vooral natuurolie doet het goed op zo'n decoratieve toplaag. Deze parket vloeren hebben een geweldig lange levensduur en zijn duurzaam bovendien. Bel ons maar eens om te komen kijken. Er is vast een showroom bij u in de buurt. Wil je eens een aantrekkelijke offerte ontvangen? Klik dan links op de oranje banner.

Olie op een eiken parketvloer is top.    Een verouderde eiken parketvloer kan ook heel trendy zijn  Wel eens gedacht aan een eiken parketvloer?

Eiken parketvloeren. Hele bijzondere vloeren.

Legio mogelijkheden met een multi eiken parketvloer. Een parketvloer hoeft natuurlijk niet altijd klassiek te zijn. Maar kan ook verouderd worden met donkere olie. Kijk hier maar eens voor het planken parket. Onderstaand nog een eiken visgraatparket gemaakt van brede en lange planken. Super coole vloer.

Eiken parketvloer. Brede plank voor visgraatparket

Een multiplank eiken parket is multifunctioneel.

Een eiken parketvloer met de naam Multi- of duoplank is geweldig te combineren met vloerverwarming. Jazeker dat kan zonder problemen. Want dit dubbel gelaagde parket is hier zeer geschikt voor. Het kan verlijmd maar het kan ook zwevend gelegd worden. Maar met verlijmen krijg je ook nog eens een super stille vloer. Tegenwoordig worden nieuwbouwwoningen praktisch allemaal van vloerverwarming voorzien. Een lamel parketvloer ligt dan ook super strak en onbeweeglijk.

Een eiken parketvloer kopen? Dat kan in Amsterdam, Hilversum en Arnhem   Parket van eiken is sterk. Eiken visgraatparket is decoratief

Parketvloer olie van Woca. Een super natuurlijke olie. Een eiken parketvloer absorbeert olie en geeft eiken een matte maar heel natuurlijke uitstraling. Met Woca vloerolie kan de parketvloer gemakkelijk bijgewerkt worden. Alles ook te zien in onze showroom regio Roermond.

Een eiken parketvloer kan ook in visgraat uitvoering geleverd worden.

Ook kan eikenhouten multi parket op een juiste kleur gebracht worden Op dit moment zijn de grijs en wit tinten HOT. Vooral op de wat ruigere soms verouderde vloeren. Ook visgraatparket is in een maxi planken vorm hier uiterst geschikt voor. Er zijn zal planken visgraatparket varianten die 18 cm breed en 90cm lang zijn.

Een eiken visgraat parket is ongelooflijk trendy.

Een glanzende parketvloer? Of juist mat? Beide kunnen.

Er zijn vele soorten lakken en in veel uitvoeringen. Glanzend, mat en zelfs dof. Bedenk het maar. Maar om een natuurlijke uitstraling te krijgen is Woca of Royl olie toch wel de beste optie. Uiteraard zijn beide merken ook in een hardwax verkrijgbaar. Hardwax is knetterhard, maar ligt als een laagje op het hout. Oersterke olie waarvan de glim ook grotendeels verdwenen is.

Ruige parketvloeren. Verouderd parket. Geborsteld parket.

Parketvloer van gerookt eikenhout.

Super eigentijds. Het rookproces geeft een massief eiken parketvloer een diep donker rustig uiterlijk. Een eiken parketvloer reageert op ammonia dampen, deze reageren weer op het looizuur in het eikenhout. De kleur wordt bepaald door de hoeveelheid looizuur, wat nog in de planken achter gebleven is. Uiteraard wordt na het roken de eiken vloer afgewerkt met olie. Er zijn ook geweldige parket aanbiedingenEiken parketvloeren doen het nog altijd opperbest, ze passen vaak naadloos in diverse interieurs, het is ook daarom, dat binnenhuisarchitecten vaak dankbaar van eiken vloeren gebruik maken. Ze zijn decoratief en je kunt er zeer creatief mee omgaan.  Kijk bijvoorbeeld ook eens op ons  Lookbook 

Architecten gebruiken eiken vaak in interieurs en niet alleen parket.

Parketvloeren komen in diverse uitvoeringen en ook worden ze op verschillende manieren gelegd en gemonteerd. Alle houten vloerbedekking wordt weleens parket genoemd, maar het is eigenlijk een verzamelnaam. Want parket is dan wel van hout (meestal eiken) maar je kunt het eigenlijk niet met planken vergelijken. Planken is eigenlijk weer een andere discipline. (Wel kennen we het planken visgraatparket) 

Een eiken parketvloer is vaak traditioneel en wordt heel vaak in stijlvolle woningen gelegd. Vroeger werd het voornamelijk aangeschaft door mensen met goede inkomens. Tegenwoordig is dit anders, want eikenhouten parket hoeft niet echt duur meer te zijn.
Dit is mede de reden dat parket meer en meer door architecten gebruikt wordt, want een originele eiken parkvloer is nu breed inzetbaar. Kijk hier ook eens naar eiken parket.