Houten vloer lookbook Vloereninspiratie

Houten vloer Lookbook. Houten vloeren foto's in het lookbook.

Houten vloeren lookbook. Super actueel. 8 NL showrooms.  

 
Houten vloer inspiratie. Dat kan bij de Vloerderij. Veel houten vloeren kleuren en toepassingen
Houten vloer in visgraat uitvoering. Planken visgraat Nieuw bij de Vloerderij.


 

Steeds de leukste houten vloeren suggesties, kijk ook bij de Vloerderij op Pinterest ook hier staan leuke houten vloeren dingen. Doe hier je inspiratie op want met houten vloeren kun je veel combineren, het is niet voor niets dat binnenhuisarchitecten vaak eikenhouten vloeren als basis nemen. Aanbieding bekijken? doe dat dan hier.

Geschilderde- en geschuurde houten vloer. Zo'n vloer lijkt wel 100 jaar oud.Houten vloer multiplank in grijze olie. De Vloerderij beschikt over vele soorten natuurolie kleuren

Houten vloeren behoren tot de meest creatieve vloerbedekkingen, want we hebben ze allemaal wel eens zien liggen in trendy mode- en schoenenzaken. Artikelen gepresenteerd op een houten vloer komen vaak heel goed tot hun recht. Ook de Vloerderij levert vaak eiken vloeren via architecten aan winkels. Maar ook in Bourgondische kroegen en cafe's kun je onze massief eiken vloeren vinden. In alle gevallen roepen ze beleving op en is een gevoel dat zo'n plank nu eenmaal teweeg brengt. Inspirerende houten vloeren. Kijk dus nog maar eens rustig in ons lookbook. Ook worden er vandaag de dag veel Duoplanken ingezet. 


Houten vloer in natuurolie. Heel veel tinten vloerolie voor de mooiste vloerenEen eiken houten vloer met een licht bezaagd effect. Hele interessante bewerkingen

Houten vloeren kun je op heel veel manieren bewerken, bezaagde houten vloeren zijn ook op een bepaalde manier bewerkt en zien er daarom dan ook heel apart uit en de kleurolie komt met dit soort houten heel goed tot z'n recht. Het bezagen is onderdeel van het schaafproces en geeft de plank net even iets meer.
Bezaagde houten vloeren zijn hiernaast ook nog eens antislip omdat ze enigzins opgeruwd zijn. Kortom een leuke plank met dat beetje extra's. Sommige mensen leggen zelf hun houten vloer.

 

We maken ook eiken deuren. Alleseiken.nl doet gewoon mee.Houten vloer in natuurolie. Naturel vloerolie is basic en is daarom populair. De Vloerderij 

Eikenhouten vloeren worden steeds vaker zonder vellingkant geleverd, ze krijgen hierdoor een strakke en modernere uitstraling,  het is natuurlijk maar net wat je mooi vind, maar er zit wel iets in. Zo'n houten vloer krijgt een eigentijds smoelwerk. Bekijk ze in de showrooms. Van Groningen tot Limburg.

Dubbel gerookte houten vloer. Trendy en populair. Te koop bij de VloerderijHouten vloer in combinatie met houten wand. Lambrisering van eiken. Erg gewild

Gerookte eikenhouten vloeren hebben natuurlijk ook een hele bijzondere "Look", alleen het gevaar bestaat dat ze wat bont worden, het rookproces kleurt de spintdeeltjes in het eikenhout niet mee en daarom is het van belang dat de planken van te voren geselecteerd worden en dit maakt dan deze houten vloer duurder.
Maar roken geeft zo'n vloer toch veel allure en zeker als de plank met bijvoorbeeld witte olie bewerkt wordt.
 Hier nog even wat aanbiedingen.

Houten vloer diep donkerbruin geolied. Olie is goed voor vloeren.Houten vloer in White Wash olie. Witte olie op een houten vloer is erg gewild.

In het houten vloer lookbook van de Vloerderij vind je leuke en interessante houten vloeren trends. Maar op deze hele houten vloeren website vind je natuurlijk ook heel veel wetenswaardgheden over houten vloeren. Je kunt er belangrijke zaken lezen en uiteraard leuke tips voor je eigen toekomstige houten vloer. Kijk ook hier eens voor parket.