Houten vloeren lookbook Vloereninspiratie vanuit elk aspect bekeken


Houten vloeren inspiratie.  Een pagina vol voor mensen die van de echte houten vloeren houden.
 

 
Een houten vloer kan ook zó
Houten vloer met een visgraatplankje

Steeds de leukste houten vloeren suggesties, kijk ook bij de Vloerderij op
Pinterest ook hier staan leuke houten vloeren dingen. Doe hier je inspiratie op want met houten vloeren kun je veel combineren, het is niet voor niets dat binnenhuisarchitecten vaak houten vloeren als basis nemen. Aanbieding bekijken? doe dat dan hier.

Geschilderde- en geschuurde houten vloerHouten vloer multiplank in grijze olie

Houten vloeren behoren tot de meest creatieve vloerbedekkingen, want we hebben ze allemaal wel eens zien liggen in trendy mode- en schoenenzaken. Artikelen gepresenteerd op een houten vloer komen vaak heel goed tot hun recht. Ook de Vloerderij levert vaak eiken houten vloeren via architecten aan winkels. Maar ook in Bourgondische kroegen en cafe's kun je onze massief eiken vloeren vinden. In alle gevallen roepen ze beleving op en is een gevoel dat zo'n plank nu eenmaal teweeg brengt.

Houten vloer in natuurolieEen eiken houten vloer met een licht bezaagd effect

Houten vloeren kun je op heel veel manieren bewerken, bezaagde houten vloeren zijn ook op een bepaalde manier bewerkt en zien er daarom dan ook heel apart uit en de kleurolie komt met dit soort houten heel goed tot z'n recht. Het bezagen is onderdeel van het schaafproces en geeft de plank net even iets meer.
Bezaagde houten vloeren zijn hiernaast ook nog eens antislip omdat ze enigzins opgeruwd zijn. Kortom een leuke plank met dat beetje extra's. 

 

We maken ook eiken deurenHouten vloer in natuurolie 

Houten vloeren worden steeds vaker zonder vellingkant geleverd, ze krijgen hierdoor een strakke en modernere uitstraling,  het is natuurlijk maar net wat je mooi vind, maar er zit wel iets in. Zo'n houten vloer krijgt een eigentijds smoelwerk. 

Dubbel gerookt vloerHouten vloer in combinatie met houten wand

Gerookte eikenhouten vloeren hebben natuurlijk ook een hele bijzondere "Look", alleen het gevaar bestaat dat ze wat bont worden, het rookproces kleurt de spintdeeltjes in het eikenhout niet mee en daarom is het van belang dat de planken van te voren geselecteerd worden en dit maakt dan deze houten vloer duurder.
Maar roken geeft zo'n vloer toch veel allure en zeker als de plank met bijvoorbeeld witte olie bewerkt wordt. 

Houten vloer diep donkerbruin geolied.Houten vloer in White Wash olie
In het houten vloer lookbook van de Vloerderij vind je leuke en interessante houten vloeren trends. Maar op deze hele houten vloeren website vind je natuurlijk ook heel veel wetenswaardgheden over houten vloeren. Je kunt er belangrijke zaken lezen en uiteraard leuke tips voor je eigen toekomstige houten vloer.