Visgraat parket. Brede planken visgraat.

Visgraat parket, Gewoon heel mooi parket. De Vloerderij levert ook planken parket.
Het planken visgraat parket. Dé nieuwe trend in houten vloeren. En inmiddels al razend populair

Visgraat parket. Wel heel mooi in enkel witte olie. 
Visgraatparket maakt het op dit moment helemaal. Het is super populair en 't is chicque maar tegelijkertijd ook weer ongedwongen. Het past in een klassiek- maar ook in een hypermodern interieur. Je kunt met een visgraat parket mooie contrasten oproepen. Ook een afwerking met natuurolie is fantastisch. Hierboven een verouderde visgraatplank in de witte olie er onder een redelijk glad geschaafde plank ook wit geolied.

Visgraat parket aanbieding. De Vloerderij heeft super mooi visgraat parket in de aanbieding
Wel een hele mooie brede visgraat. Glad geschaafd modern. Zonder V-groef. Gaaf hoor (Vloerderij Parket)
Dit parket is met een Skylt Olie/lak behandeld. Plank houdt min of meer z'n eigen kleur.


Visgraat parket, dat is weer helemaal terug van weg geweest.
Ook weer zo'n mooie brede getrommelde planken visgraat in een witte olie. Super mooi (Flamingo Parket)

Wat kost een visgraatvloer? klik
hier maar voor de prijzen.

Visgraatparket dat koop je bij de Vloerderij         Visgraatparket. Wat kost visgraatparket.    

De Vloerenboerderij levert en legt ook Planken visgraat vloeren. Dit soort vloeren doen het weer helemaal. Visgraat is terug van weggeweest en doet weer volop mee in de Nederlandse huiskamers. Een brede planken visgraat staat heel decoratief en kan zorgen voor een geweldig woongenot, want je kunt de mooiste olietinten gebruiken. Het effect op een visgraatvloer is anders dan op een recht toe rechtaan planken vloer. Het karakter is anders en ook zijn ze veranderlijker omdat ze simpel gezegd wat  "kris Kras" liggen.

Kijk ook maar even goed naar deze mooie haaientand, zoals wij hem ook weleens noemen. Het is best de moeite waard.

Visgraat parket. Geborsteld is dat super trendy. Geborsteld visgraatparket is terug van weg geweest.

Geborsteld visgraat parket is een opkomende trend. Ook voor kleinere vertrekken kan dit goed. Deze maxi visgraat is in een lichte olie gezet en heeft een vrij ondiepe vellingkant. De breedte is 18cm. Wil je eens iets meer zien?, bezoek dan onze houten vloeren expo woningen hier ligt een hele mooie verouderde maxi visgraat op 40 m2.


Verouderde visgraatvloer. Voordelig Visgraat parket. Je koopt het bij de Vloerderij
Planken visgraatparket kan ook verouderd worden en met een hele gave natuurolie bewerkt worden. Wil je prijzen weten van deze geweldige planken? klik dan

Hier

 

Planken visgraat parket. Bespaar wel tot 20% bekijk ze in onze showrooms showrooms door heel Nederland van de Vloerderij met een keur aan houten vloeren.


Visgraatparket gemaakt van eikenhout is 100% natuur, geen plank gelijk, maar dit maakt visgraatparket juist zo mooi levendig en zorgt er juist voor dat eiken vloeren een geweldige uitstraling krijgen. Planken visgraatparket , dé trendsetter in houten vloeren. Bij de Vloerderij bv maakt visgraat parket een comeback .'t Zijn geen smalle mini strookjes , maar nu is het een planken visgraat parketvloer stoer en robuust, ja zelfs verouderd. Dit originele visgraat parket biedt de Vloerderij aan voor een scherpe prijs en is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Dus van A, B en C. dus klassiek en strak, met nerf en noest tekening en in de Abdij uitvoering, dus lekker Bourgondisch ruig. En….deze C kan ook nog eens een keertje verouderd worden. Zelf een visgraatparketvloer leggen valt niet mee, dit kun je beter laten doen. Wij hebben contacten met professionele parketteurs die dit verzorgen, klik hier als je meer wilt weten. 

Houten vloeren als visgraatparket het kan. De Vloerderij heeft ze.
Boven: Een visgraat parketvloer, een geweldige ontwikkeling in houten vloeren, deze vloer is gerookt en bewerkt met een grijze getinte olie. Wel een van de mooiere combinatie, een visgraatvloer wordt op deze manier opeens wel helemaal 2015. Deze vloer is super gemakkelijk in gebruik, hij zit nl. vol met natuurlijke kleurschakeringen.
't Is gewoon een super vloer. Prijzen ? klik
hier.

Visgraat parketvloeren, allemaal custom made door de Vloerderij 
Een planken visgraatvloer met een maatje van 18cmx80cm, lekker glad geschaafd met hier en daar een klein noestje, maar wel meteen de duurste uitvoering, want bijna noestvrij kost nu eenmaal meer.... (klik
hier voor de prijs) 

Massief planken visgraat parket, sterk verouderd.

visgraat parket

Verouderd Visgraatparket van Vloerderij.nl Deze vloer is zwaar verouderd. Midden brede planken en dit visgraatparket is naturel geolied.

Visgraat-parket kan worden geleverd in verschillende maten en uitvoeringen. Bijvoorbeeld met een planken visgraatparket van puur massief eiken of juist van een Multiplank of Duoplank. Visgraat parket in een duo, of Multi uitvoering kan zwevend gelegd worden in de dikt van 20mm. Ook de massieve plank kan ook zwevend gelegd, maar dan bestaat er toch in sommige gevallen werking. Alleen wanneer je de volle zekerheid wilt hebben dat het niet gaat werken, dan kan dit massieve visgraat-parket tapis ( dus op spaanplaat) gelegd worden De dunnere uitvoeringen lenen zich beter voor volle verlijming en dit kan dan rechtsreeks op een betonvloer.

 

Visgraatparket kan uiteraard ook glad geschuurd en gelakt als dat moet

Planken Visgraatparket.
super geschikt voor de mooiste natuurlijke olietinten.
Planken visgraatparket leent zich uitstekend voor oliebewerking, vooral bij de verouderde uitvoeringen komt deze natuurolie heel goed uit. De tinten zijn ontleend aan de natuur en komen in vele schakeringen. Van antiek bruin tot old smoke en alles waar daar tussen ligt. Maar laten we die oude vergrijsde en gekrijt witte tinten ook niet vergeten.
 

Kan visgraatparket in combinatie met vloerverwarming? Ja dat kan prima!
Visgraatparket moet zeker op vloerverwarming heel goed verlijmd worden. Vraag het aan De Vloerderij houten vloeren.

Visgraatparket kan zeer zeker Veilig&Vast op vloerverwarming gelegd worden. Vraag Vloerderij.nl naar de mogelijkheden, of klik maar voor meer info of zelfs offertes. De verlijming van visgraatparket op vloerverwarming is wel het belangrijkste aspect, bezuinig nooit op de lijm. Bij gebruik van goedkope lijm loop je de kans dat deze al na een paar jaar verdroogd en z'n plakkracht verliest en gaat brokkelen. Kies daarom dan ook voor een "echte" lijm. Bij een traditionele tapis legmethode maakty dan de lijm een substancieel deel van de kostprijs uit, bij het verliimne van een multiplank visgraatparket is dit dit aanmerkelijk minder.

Visgraatparket, geweldig parket van de Vloerderij.       Visgraatparket, massief parket maar ook parket met een toplaag.

Visgraat parket gecombineerd met moderne meubelen is een veel voorkomende trend. Legio olietinten zorgen er voor, dat bijna elke stijl wel mogelijk is. Visgraatparket is niet meer te vergelijken met het glanzend gelakte parket van vroeger. Het is eigenlijk wat creatiever aan het worden. Het zijn niet altijd meer van die kleine parketstrookjes, maar het zijn forse planken aan het worden. Best een hele leuke ontwikkeling.

Visgraatparket noemen we bij de Vloerderij haaientand.       Visgraatparket dat ziet er nu veel hedendaagser uit bij de Vloerderij.

Visgraat-parket kan in vele vormen geleverd worden, kleine charmante smalle plankjes of juist robuuste Bourgondische planken.
Aan jou de keus. Wat voor visgraat parket dan ook, Vloerderij.nl heeft het.parket in visgraat eigenlijk planken visgraat parket

Voor meer info, zie ook houten vloeren startpagina, visgraatparket prijzen 
Vloerderij.nl verkoopt eigenlijk alleen maar eiken planken en tegenwoordig is er gelukkig een parkettrend die terug komt. De visgraat en ook de hongaarse punt zijn weer hot, echter niet in z'n traditionele vorm, maar in een grovere uitvoering. De visgraat wordt meer  "plankerig" en dat is koren op onze molen, want planke, daar zijn we gek op. Visgraatparket met een planken smoelwerk, dat is wat ons boeit. Breed en wel dat 18 cm en lang wel tot 80 cm. Da's best wel heftig. Maar oh zo mooi. Dus het planken visgraat parket is volop te koop bij Vloerderij.nl

Visgraatparket is weer helemaal in. Visgraat parket koop je nu voor een scherpe prijs 

Visgraat parket kun je uitzoeken in verschillende breedtes en lengtes, op de foto zie je een smal plankje, een traditionele parketstrook. Dit soort visgraatparket ligt vaak in jaren dertig woningen. In de modernere woningen staat een visgraatplank beter, deze heeft meer iets van de tegenwoordige tijd, fors en stoer zijn ze in deze plankenvorm. Ook kan dit visgraatparket heel goed verouderd worden en zodoende krijgt het z'n eigen uitstraling en z'n eigen smoelwerk.
Visgraatparket is terug en in een totaal andere vorm dan vroeger. Ja want vroeger was dit parket voorbehouden aan rijkelui, notarissen hadden dit standaard in hun kantoor liggen. Meestal glimmend gelakt en heel traditioneel.
Maar tegenwoordig komt visgraat gewoon terug in een andere gedaante, veel trendier en eigentijdser en lekker robuust en daar houden Nederlanders tegenwoordig van.

Visgraat parket in Groningen en Zwolle, maar ook visgraatparket in Weert, Eindhoven en Roermond. Tevens visgraatparket in Dordrecht, Haarlem en Zaandam. Visgraatparket leggen in Zwolle, Groningen en Haarlem. Maar ook visgraatparket leggen in Zaandam, Apeldoorn en Maastricht. Voor visgraatparket leggen klik je
hier.