Een brede visgraatvloer. Heel veel voordelen

Brede visgraatvloer. Aanbieding    Een brede visgraat vloer.

Een brede visgraatvloer. Da’s pas een echte parketvloer. 

Een visgraatvloer in een maxi maat is leverbaar in een lengte tot wel 90 cm. De veilige en solide multiplank wordt hier voor gebruikt. Zo’n brede visgraat geeft een parketvloer een stoer uiterlijk. Deze vloeren worden gelegd van multiplanken met een massieve toplaag die krachtig verlijmd wordt met een berken multiplex. Zo'n maxi visgraatvloer kent vele afwerkings mogelijkheden. 

Brede visgraatvloer kopen. Brede visgraatvloeren bij de Vloerderij.

Deze vloer kent daarnaast ook vele voordelen.                     

• Een brede visgraat plank geeft je vloer een Bourgondische en stoer uitstraling.
• Een grote visgraatvloer wordt 100% fabrieksmatig afgewerkt. Direct beloopbaar.
• Brede visgraat is volledig vloerverwarmingbestendig
• Brede visgraat parket vloeren kunnen in maxi breedtes en lengtes geleverd worden.
• De afwerking mogelijkheden van dit brede houtenparket zijn eindeloos.

Walvisgraat parketvloer.

Past een brede visgraatvloer vloer bij jouw wensen?

Een brede visgraat eiken parketvloer of Walvisgraat is de laatste tijd super populair en dit gaat maar door. Zijn stoere persoonlijkheid laat zich goed met een modern interieur combineren. Deze visgraatvloer wordt gelegd volgens het multiplank systeem. De planken worden met een een veer en groef verbinding met elkaar verbonden. Deze planken worden verlijmd op de ondervloer en ze kun probleemloos gebruikt worden in combinatie met alle systemen vloerverwarming. Uiteraard in al onze filialen te  koop. Ook in Amsterdam

Grote visgraatvloer.

Levering in Multi lengtes en breedtes. Multi mogelijkheden.

Zo'n brede visgraatvloer kan geleverd worden in diverse lengtes en breedtes die variëren van 14 cm breed tot 18 cm breed en in lengtes cm tot wel 90cm. Zo’n brede visgraat brengt rust in je kamer. Maar toch is en blijft het een eyecatcher eerste klas. Vooral die verouderde uitvoeringen.
De geweldig gewilde parketvloer kan in vele uitvoeringen geleverd worden. Om maar eens te noemen. De geschaafde visgraat variant, gebrande uitvoeringen, gerookt eiken parket en niet te vergeten de verouderde visgraatvloeren. Voeg hier de vele olie en lakmogelijkheden aan toe en je krijgt een geweldig uitgebreid gamma.

Kijk gerust nog even rond. Of vraag offerte.

Ben jij ook gecharmeerd van zo’n brede visgraat uitvoering met zo’n krachtige persoonlijkheid? Dan is denken we zo’n robuuste parketvloer wel wat voor jou. Loop nog maar eens door de website en vraag anders links boven met de oranje banner een scherpe offerte aan.
Ben je trouwens zelf in het bezit van een visgraat parketvloer, dan kunnen wij deze weer opnieuw schuren en helemaal nieuw opleveren. We werken ook in de hele regio Rotterdam. En ook in Amsterdam renoveren we wekelijks parket. 

Tags
Visgraat parket multiplankVisgraat parket PrijzenVisgraat parket RotterdamVisgraatparket UtrechtVisgraat Parket AmsterdamVisgraat parket LimburgVisgraatvloerVisgraatparket GroningenVisgraatparket NijmegenVisgraat parketvloer NijmegenVisgraat parket EnschedeVisgraatvloer kopenVoordelen visgraat parket