Visgraatparket prijzen. Walvis visgraat.


Visgraatparket prijzen. Prijzen van visgraatparket.

Dit visgraatparket wordt geleverd in een veilig&vaste kwaliteit. De Multi- of Duoplank van totaal 16mm dik. (12+4) Deze maxi visgraat, ook wel haaientand genaamd kan heel goed op vloerverwarming gelegd worden. Ook kunnen deze exclusieve vloeren verouderd en gekastijd worden. Onderstaand de meest actuele visgraatparket prijzen.

Visgraat Parket Prijzen. Altijd visgraat parket aanbiedingen
Onderstaand de visgraat parket prijzen van de meest populaire uitvoeringen. Geef ons je totaal vierkante meters door en we maken een super scherpe offerte.

 Kwal. C:  14x56cm € 54,95m2   16x80cm € 55,95m2   18x72cm € 57,95m2   18x90cm € 59,95
 Kwal. B:  14x56cm € 57,95m2   16x80cm € 59,95m2   18x72cm € 61,95m2   18x90cm € 63.95
 Kwal. A:  14x56cm € 62,95m2   16x80cm € 64,95m2   18x72cm € 66,95m2   18x90cm € 68.95


Ook leverbaar in verouderde- en gekastijde uitvoeringen. prijzen kunnen soms variëren.


Visgraatparket prijzen. De visgraatparket prijzen zijn lag bij de Vloerderij


Deze visgraat parket prijzen zijn inclusief BTW en gelden af schaverij. Visgraatparket in een 1Bis sortering zoals op bovenstaande foto. Prijs op aanvraag.

Eiken visgraatparket kan Veilig&Vast op diverse vloerverwarming systemen gemonteerd worden. Vraag de Vloerderij houten vloeren naar alle mogelijkheden!

Visgraatparket prijzen en meer bij de Vloerderij       Visgraatparket prijzen, bij de Vloerderij zijn ze laag.       Visgraatparket, dat koop je bij de Vloerderij      Visgraatparket, dat is bij de vloerderij nog heel goed betaalbaar.

Visgraatparket.
Eiken visgraatparket gecombineerd met moderne meubelen is een geweldige ontwikkeling en al die zachte olietinten garanderen, dat bijna elke stijl er bij past.. Eiken visgraat parket kan in heel vele uitvoeringen geleverd worden, leuke vrolijke smalle plankjes of van die bonkige Bourgondische planken, aan jou de keus. Visgraatparket gaat echt de Nederlandse markt veroveren, let maar op. En de visgraatparket prijzen vallen echt mee.
Visgraatparket is weer helemaal terug van weg geweest en is weer volop aanwezig, maar wel in een modernere vorm. Visgraatparket is met de tijd mee gegaan en ook de visgraatparket prijzen, deze zijn namelijk lager geworden omdat er niet meer van die arbeidsintensieve kleine plankenstrookjes gebruikt worden, maar de plankachtige stroken.

Visgtaatparket Prijzen. Bij de Vloerderij zijn ze scherp geprijsd.
Visgraatparket in plankenvorm, dus forse eiken planken rectreeks verlijmen op beton. Het is allemaal mogelijk.

Uiteraard zijn er ook smallere planken leverbaar, de Vloerderij probeert deze visgraatvloeren zo custom-made mogelijk te leveren. Zie bv. hieronder ook een vloer bewerkt met een onbestendige witte pigment. De prijs van deze visgraatvloeren valt heel erg mee. Jammer is wel dat het in principe geen doe het zelf vloeren zijn. Er is hier gekozen voor een hele nette visgraat, een rustiek B met uiteraard wel wat tekening. Deze plank is ook weer verkrijgbaar in 3 breedte en lengtematen.

Visgraatparket zijn uiteraard ook houten vloeren en de Vloerderij heeft ze in de meest uiteenlopende soorten
Deze Haaientand visgraat is bewerkt met een witte olie, strak en modern, want dat zijn ze tegenwoordig weer.

Voor meer info, zie ook
houten vloeren startpagina, visgraatparket en blog items: