De voordelen van visgraat parket. Lees ze hier.

Voordelen visgraat pqrket.

De vele voordelen van visgraat parket. 

Bij visgraat parket vloer worden de stroken in een visgraatpatroon gelegd. Met deze parket uitvoering zijn er nogal wat variaties mogelijk. Denk aan planklengte, breedte en ook de houtsoort geeft diverse mogelijkheden. De afwerking geeft ook vele interessante opties. Visgraat heeft de laatste jaren een geweldige ontwikkeling doorgemaakt.

Voordelen Visgraat lamel parket.

Vroeger werd visgraat als tapis gelegd. Dit was een dure oplossing met een speciale ondervloer, verlijming en spijkeren. Deze dure methode hoeft niet meer. Nu is er de visgraat lamel uitvoering. Stevig en solide met een drager van multiplex berkenhout voorzien van een krachtige toplaag. Voordelen visgraat parket zijn er volop.

Voordelen visgraat parket (Lamel) op een rijtje:

• Ideaal voor op vloerverwarming
• Super stil. Nauwelijks loopgeluiden
• Kan afgewerkt met lak of olie
• Meerder keren renovatie mogelijk
• Zeer betaalbaar vergeleken tap[is parket
• Geschikt voor de doe-het-zelver.


Voordelen van visgraat parket. Heeft visgraat parket voordelen?    Visgraat parket heeft veel voordelen

Visgraat parket voordelen bij afwerking:

Ook de afwerking van visgraat parket geeft voordelen, want de afwerking kan zowel met olie als met lak. Maar in de meeste gevallen wordt er toch olie gebruikt. Het voordeel van olie is dat het gemakkelijk aan te brengen is. Ook kun je kleine beschadigingen plaatselijk bijwerken. Dit in tegenstelling tot lak. Dit vergt meer ervaring. Ook een groot voordeel is dat visgraat parket verouderd kan worden. Het geeft een parketvloer een extra dimensie. Wil je een scherpe offerte ontvangen? Klik dan links boven op de oranje banner.