houten vloeren renovatie Zuid Holland

Eikenhouten vloeren opfrissen Zuid Holland

 

houten vloer opfrissen

Schuren van eiken planken
Makelaars zijn gek op huizen met houten vloeren. Veel beter te verkopen.

Na verloop van tijd is er toch echt een houten vloer renovatie nodig. Je denkt al vaak, zal ik het zelf doen, of schakel ik een vloerenvakman in., maar hoe je het wend of keert, het zal toch een keer moeten gebeuren.

Gewoon onderstaand formuliertje eens invullen om eens te zien wat zoiets in jouw geval gaat kosten.
 

Houten vloeren renovatie in Zuid-Holland.
Houten vloer renovatie in Zuid-Holland, dus ook in Den-Haag, Scheveningen, Rijswijk.

 

Houten vloer renovatie Zuid-Holland
Houten vloeren renovatie in Zuid-Holland Een uitgebreid team van ervaren en gespecialiseerde vakmannen renoveren houten vloer in de hele provincie Zuid-Holland. In een eerste gesprek wordt de conditie en hoedanigheid van je vloer besproken en wordt er een prijs overeen gekomen en ook nog eens een gedegen plan gemaakt.

Houten vloeren renovatie in Zuid-Holland. Natuurlijk verzorgen wij ook in deze provincie een complete facelift van je parket. massief houten vloer of lamelparket. Onze experts maken er zonder twijfel er iets buitengewoons moois van!!
 

Houten vloeren renovatie in Zuid-Holland, je versleten parketvloer wordt volledig onder handen genomen, dus volledig geschuurd….,gepolijst… en opnieuw geolied of gelakt. Zelfs een compleet nieuwe plintafwerking behoort ook tot de mogelijkheden wanneer dat nodig zou zijn.