Duoplank verlijmen

 duoplanken verlijmen
Duoplank verlijmen?
Super strak idee!

En ook nog eens lekker stil
Verlijmen vast en zeker!!

Een verlijmde duoplank ligt strak en stabiel en is super geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Duoplank aanbieding
16mm dik 18cm breed.
€ 49.95 m2

bel gewoon de Vloerderij: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een Duoplank verlijmen kan prima! en de plank ligt als een huis.!!!!

Omdat verlijmde Duoplanken niet meer werken kunnen ze zonder problemen vol verlijmd op een betonnen ondervloer gelegd worden. Maar voor je deze duoplank verlijmt moet de betonnen ondergrond stof- en vetvrij zijn. Zo'n verlijmde plank heeft dan een lange toekomst voor zich. Wil je een aantrekkelijk en geheel vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan links op de banner.

Duoplank verlijmen, dat kan uitstekend.

Als je de juiste lijm gebruikt, krijg je een optimaal resultaat. Verlijmde duoplanken liggen muurvast, ze zijn dus erg stabiel en ze worden een eenheid met de ondervloer. Wil je het zelf doen, dat kan natuurlijk, tenminste als je 2 rechter handen hebt. Neem maar contact met ons op als je nog vragen hebt, dit kan elke werkdag van 10.00 uur tot 22.00 uur.

Een Duoplank verlijmen kan zonder mankeren rechtstreeks op een betonnen ondergrond.
Verlijmd liggen duo- en multiplanken het mooist, ze zijn dan onbeweeglijk en ook geluidsarm.

Een Duoplank verlijmen is uiteraard wel iets meer werk en is ook duurder, want er moet wel een lijm van uitstekende kwaliteit gebruikt worden. Voor
vloerverwarming is een lamelplank verlijmen zeker aan te raden en een niet al te dikke duoplank gebruiken is het verstandigst. Want hoe dunner de duoplank, des te beter het doorlaten van de warmte. Een Duoplank verlijmen is dus een goede keus en neemt vergeleken met een zwevend gelegde duoplank een grote voorsprong.
Een Duoplank of een Multiplank verlijmen is wel ietsje meer werk en een parketteur zal dan ook enkele euro’s per m2 extra vragen. Duoplanken kun je beslist niet verlijmen op een ondergrond van PVC of linoleum en ook kurk en een houten werkvloer zijn uit den boze. Twijfel?, gewoon even bellen. 

Kan een duoplank verlijmd worden?...Jazeker kan dat, het is op vloerverwarming nog beter ook. Duoplanken, Multiplanken of combiplanken, ze zijn allemaal het zelfde.

Een duoplank lijmen op beton. Dat kan. Bel de Vloerderij voor info.
Visgraat Duoparket kan ook rechtsreeks op een betonnen ondergrond verlijmd worden.

Wil jij een duoplank verlijmen?., ga in ieder geval niet over 1 nacht ijs. neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op, Duoplank verlijmen? laat je eerst goed voorlichten. Duoplanken, ook wel combi- of multiplanken genaamd zijn sterk, solide en stil en dat kun je niet van iedere houten vloer zeggen.
En wil jij je duo- of multiplank verlijmen, dan bestaat er ook nog altijd de mogelijkheid om dit te laten doen en het maakt niets uit waar je deze Duoplank kocht. Ga gewoon naar het
formulier en vraag om een scherpe prijs en een vakkundig advies. Maak dus gebruik van de service van de Vloerderij.


Een duoplank vast verlijmen gaat natuurlijk niet zomaar, een goede voorbereiding is belangrijk en natuurlijk ook de juiste lijm.De Vloerderij gebruikt altijd Frencken lijm. Deze behoort tot de betere lijmsoorten. Gemiddeld is er ongeveer 1.2 kilo per m2 nodig, de lijm fungeert dan ook als een soort demping. Geluidsoverlast is te verwaarlozen.
We weten dat een houten vloer verlijmen duurder is. Totaal zal dit dit ca:
 € 6.-  per m2 zijn. En de montage zal hooguit € 2.-- duurder zijn.