Houten vloer in badkamer. Geweldig decoratief

Een houten vloer in de badkamer, die levert de VloerderijEen houten vloer in de badkamer is nu met een solide en super stille multiplank heel goed mogelijk.

            

Houten vloer in badkamer?

Jazeker dat kan.

En ook nog voor een aantrekkelijke prijs. 

Een houten vloer in je badkamer?. Mooi hoor

Tot voor kort was het niet
verstandig om een houten vloer in
de badkamer te leggen, maar met
de komst van de multiplank kan
het probleemloos.

 Klik hieronder maar eens op de banner
en bekijk alle aanbiedingen

Houten vloer in de badkamer leggen, da’s heel goed te doen

Houten vloer lamelplank vloer in badkamer.

Een houten vloer kan heel goed in een badkamer, tenminste als je daar de multiplank voor neemt. Deze gelaagde plank heeft een drager van berkenmultiplex voorzien een een eiken toplaag. Deze plank werkt van zichzelf nauwelijks en goed rechtsreeks op beton verlijmd ligt zo'n speciaal hiervoor bestemde plank super strak. Zelf zo'n houten vloer in de badkamer leggen is denken we geen verstandig idee. Laat zo'n klus aan de vakman over. Hij weet hier heel goed mee om te gaan en gebruikt de allerbeste materialen. Denk hierbij aan een onverzettelijke Duoplank. Wat die vakman betreft kan onze partner John u voor de volle 100% van dienst zijn.

Houten vloer in badkamer, de Vloerderij weet raad, want als je het goed aanpakt is een houten vloer in een badkamer super te doen.   Een houten in de vorm van een Duoplank in je badkamer. Da's de allerbeste oplossing.

Montage kan de Vloerderij verzorgen. Dat doen wij graag voor jou.

De volledige montage samen met de juiste geeigende materialen zoals de multiplank, de lijm, de kit en de plankafwerking zorgt er voor, dat de totaalprijs van een gemiddelde maat badkamer zo rond de € 1800.- incl. b.t.w. euro ligt. Vaak wordt er gekozen voor een eiken plank van 18cm breed met een totale dikte van 12mm. De toplaag is dan 3 mm. Houten vloer in badkamer?, dat is zo'n gek idee nog niet. Dus vraag eens om wat meer info.

Houten vloer in badkamer. Zorg dat je alles goed verlijmd.

Gewoon goed verlijmen. Da's wel een vereiste.

Een houten vloer in een badkamer moet in alle gevallen goed verlijmd worden. Er kunnen verschillende uitvoeringen in een badkamer gelegd worden, gladde planken, dus laten we maar zeggen parketachtig, maar er kan ook gekozen worden voor de meer Bourgondische planken en elementen en denk hierbij aan ruige eiken wastafelbladen ed. Wij kunnen deze elementen aanbieden in samenwerking met alleseiken.nl

Deze eiken elementen zijn dan uit het zelfde eikenhout vervaardigd als de vloer en passen er dan ook naadloos bij.
Een houten vloer in je badkamer krijgt hierdoor nog meer cachet. De afwerking van de vloer en wastafelbladen kan uiteraard met de traditionele lak, maar kan ook in een speciale olie bv: Rubio Monocoat
.


Houten vloer in badkamer, dat wil iedereen wel. Nu kan het voor een scherpe all-in prijs.

Hier boven een wat ruigere eiken look vloer. Geschikt voor badkamers.

Deze vloer de multiplank vloer genaamd wordt lichtjes verouderd om het Boutgondische effect te krijgen. Ook de speciaal aangebrachte moderne elementen (zie foto) zijn in hetzelfde hout uitgevoerd. Een houten vloer in een badkamer kan hierdoor wel heel speciaal worden.

Een houten vloer in een badkamer. Ziet er goed uit met grijze olie.        Houten vloer in de badkamer. Kan dat?

Ook in een badkamer met een houten vloer is kleur belangrijk.

Bij alles eiken.nl maken ze dit soort eyecatcher, er wordt op een door hen zelf uitgedachte methode verouderd en geborsteld. En afgewerkt met de allermooiste kleuren. De effecten zijn super cool en praktisch elke maat is leverbaar. Een houten vloer in je badkamer krijgt met dit soort eyecatchers een nog mooiere uitstraling. Informeer eens, de prijs van dit soort producten (al zijn ze handgemaakt) zullen je meevallen. Een houten vloer in je badkamer kan zoveel meerwaarde bieden.

Wel moeten we vermelden, dat het niet verstandig is om in de doucheruimte een multiplank te leggen. Ook in de badkamer zelf mag natuurlijk nooit om wat voor reden dan ook water blijven staan.