Houten vloer in witte olie

 

Houten vloer in enkel witte olie. Ook gerookte vloeren in witte olie zijn mooi
Enkel witte olie op een gerookte houten vloer.

Een houten vloer in witte olie. Dat is wel heel Trendy! Maar ook nog eens veel Voordeel. Houten vloeren kunnen voordelig met witte olie afgewerkt worden.

Een eikenhouten vloer in enkel (Boven) witte olie is voor een interessante prijs te koop bij de Vloerderij. Het maakt niet uit of het nu enkel- of dubbel witte olie is. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je deze houten vloer in witte olie eens komen bekijken? witte olie is puur natuurlijk en duurzaam, en bestaat uit practisch 98% lijnzaad. Ook de whitewash olie is puur ecologisch. Een enkel witte olie zorgt ervoor, dat de houten vloer z'n oorspronkelijke kleur blijft laten zien met een vleugje wit. Witte houten vloeren zijn
inspirerend. Onderstaand visgraatvloer bewerkt met dubbel witte olie.

Het zijn geweldige vloeren. Witte olie op een houten vloer is erg gewild. De Vloerderij Een houten afgewerkt met witte olie is super eigentijds en wordt steeds populairder. De Vloerderij

Onderhoud met witte zeep

De witte zeep zorgt ervoor dat de tint op peil blijft. Een dubbele witte olie geeft een sterke witte kleur, echter de vele witte pigmenten die hierin verwerkt zitten laten zich er sneller uitlopen. Want pigment is een vaste stof die niet impregneert en blijft als het ware op de plank liggen en er zodoende af kan slijten. Dus daarom is behandeling met een kleurzeep zo belangrijk.

Een houten vloer in witte olie is erg populair. De Vloerderij


Een houten vloer in witte olie geeft je woonkamer net ietsje meer. White wash olie staat altijd super op een houten vloer. Het is niet voor niets dat de tinten grijs en wit zo populair zijn. Met name witte olie laat zich in bijna elk interieur combineren met meubels, gordijnen enz. Witte tinten zijn neutraal en bovendien geven ze de vloer een hele natuurlijke uitstraling.

2 voorbeelden van houten vloeren in witte olie. 2 prachtige olie kleuren.

 

Houten vloer in witte olie, gerookt dus bijzonder trendy              
Houten vloer in witte olie, white wash
Hier kun je het effect van de witte olie goed zien, op een gerookte houten vloer komt de bruine tint weer naar boven en er ligt als het ware een witte waas op.

Op een niet gerookte vloer komt de dubbel witte olie veel sterker naar voren. Maar het is natuurlijk wat jezelf het mooist vind.

De uitstraling van een houten vloer in witte olie kan dus verschillen, maar wij kunnen dit in onze showrooms laten zien.
 

Deze prachtige olietinten zijn dus te zien in één van onze showrooms kris kras door Nederland

Een houten vloer in witte olie, da's pas cool....Bekijk ze bij de Vloerderij.

Dubbel witte olie op een gerookte houten vloer. Een super effect. 

Een gerookte houten vloer in de witte olie is nogal trendy, het geeft een geweldig smoelwerk aan een eiken vloer. Steeds meer mensen kiezen voor dit soort hedendaagse vloeren. Ze zijn ook nog eens erg gemakkelijk in onderhoud en hoeven net als andere geoliede vloeren alleen maar regelmatig met water vermengd met een witte natuurzeep gedweild te worden. Oliën is een natuurproces en de kleur van een geoliede vloer kan pas na enige tijd enigzins standvastig worden. Een witte olie op je houten vloer? Kies dan voor Woca.

Wil je nog meer info? bel dan gewoon met de Vloerderij 06 46 38 11 81 tot 10 uur ’s avonds tel.