Houten vloer kopen in Leiden en verre omgeving

Houten vloer kopen in Leiden? Dat doe je bij de Vloerderij.

Vriendelijke prijzen voor super mooie houten vloeren.

Leiden is een houten vloeren stad. Er liggen dan ook al heel wat vloeren van de Vloerderij in de sleutelstad. Sinds 1996 zijn we hier present met de levering van houten vloeren uit onze fabriek. Ook legden we al heel wat vloeren en parket in Leiden. Maar nu ook een showroom dicht in de buurt. Een showroom met heel veel super vloeren voor vriendelijke prijzen. Een houten vloer kopen in Leiden is dan ook een prettig avontuur.

Een Duoplank kopen in Leiden. Ook Multiplanken te koop in Leiden

Een eiken houten vloer kopen in Leiden? Kies een Multiplank?

Een houten vloer kopen in Leiden kan een leuk avontuur zijn. Maar de Vloerderij heeft misschien de mooiste en meest uitgebreide houten vloeren showroom dichtbij. Vol met geweldige aanbiedingenEen houten vloer blijft in ons land de populairste toevoeging van een interieur. En dat is niet zo gek, eikenhout is goed te combineren met vele inrichtingen. Een houten vloer afgewerkt met een natuurolie of een water gedragen lak geeft een bijzonder fijne uitstraling in klassieke- en authentieke interieurs.

Visgraat vloer kopen in Leiden. Visgraat parket Leiden

Houten vloer kopen in Leiden? Een trendy Visgraat soms?

Maar ook in modernere interieurs staat een eikenhouten vloer afgewerkt met juist lak ook super mooi. Maar de keuze is natuurlijk individueel. Bij de Vloerderij in de buurt van Leiden kun je de mooiste houten vloeren kopen. Wip eens binnen in deze super uitgebreide showroom.

Houten vloeren kopen in Leiden. Aanbiedingen houten vloeren in Leiden.

Houten vloer kopen in Leiden. Een gerookte Multiplank?

Massief eiken vloeren zijn exclusief, maar zijn ze ook duurzaam? Natuurlijk zijn ze duurzaam. Ook de gerookte eiken vloeren. Als duurzaam alternatief zijn er tegenwoordig de lamel planken. De Vloerderij levert Multi planken volop. Eiken lamel planken met een toplaag. Deze parketvloeren bestaat uit kruislings verlijmde berk multiplex lagen. De eiken toplagen wordt er onder hoge druk op gelijmd. En zo ontstaat er toch een vloer die duurzaam tot stand komt. En het verschil met massief zie je niet. De Vloerderij in de buurt van Leiden is hierin een voortrekker en heeft veel soorten lamelparket in het programma. Een houten vloer kopen in Leiden wordt zodoende een heel spannend avontuur. Ook voor parket.

  Houten vloer of parket leggen in Leiden.    Houten vloer aanbieding Leiden. Houten vloer leverancier in Leiden

Houten vloer kopen in Leiden. Zelfs nog massieve eiken planken.

Een houten vloeren leverancier van naam staat vierkant achter zijn producten. De Vloerderij garandeert bijvoorbeeld dat er op een natuurvriendelijke manier met eikenhouten vloeren omgegaan wordt. Zonder dat dit een prijsopdrijvende werking heeft. Onze klante blijven gewoon profiteren.
Een houten vloer kopen in Leiden kan dan ook steeds weer een feestje.

Dus je kunt heel veel soorten houten vloeren kopen in de buurt van Leiden, want de Vloerderij is al heel lang bezig in Leiden en verre omgeving. Een houten vloer kopen in Leiden is dus een aantrekkelijk prijsavontuur. Bovendien is het een leuke rit naar de showroom. Het is de moeite waard om langs te komen.