Houten vloer schuren in Rotterdam. Ook Zeeland

Houten vloer schuren regio rotterdam   Houten vloer schuren in de regio Rotterdam.

We bestrijken de hele regio Rotterdam. Dus ook de Drechtsteden.

Houten vloer schuren regio Rotterdam: Vanuit Spijkenisse verzorgt de Vloerderij al jaren samen met meerdere parketteurs een complete houten vloer verzorging in de regio Rotterdam. Vanuit hier wordt praktisch geheel Zuid-Holland bestreken met natuurlijk de nadruk op Rotterdam. Waarbij de Drechtsteden natuurlijk lang niet onbelangrijk zijn.

Werkzaam met VPL gecertificeerd vakmannen en ze zijn al jaren bezig in de parketbranche in Rotterdam en omgeving. Vraag dan gerust eens een offerte aan. De prijs zal je meevallen. 

Houten vloeren leggen in Rotterdam, dat doen we ook. Maar houten vloer renovatie is wel het belangrijkst voor de Vloerderij   Offerte aanvragen Houten vloer schuren regio Rotterdam

Na het schuren olie of juist lak op je vloer?

We geven alvorens een houten vloer te schuren ook een kleuradvies af. Het is mogelijk om je vloer te oliën of te lakken. De keuze tussen deze twee mag is zeer persoonlijk de een wil een puur natuurproduct zoals olie en de ander weer een strakke lak. Ze maken elkaar technisch weinig. Ze zijn beide gewoon goed. Maar erg belangrijk is wat voor sfeer je met de gekozen kleur op wilt roepen. Is dit een vloer in de zachte aardetinten of ga je voor sprekend antiek, wit of grijs.

Op de foto's  zie je duidelijk verschil in een naturel basiskleur en een antiek geoliede vloer. Het kan allemaal. Houten vloeren schuren regio Rotterdam in samenwerking met de Vloerderij geeft je advies.

Houten vloer schuren in de regio Rotterdam. De Vloerderij is hier present.        Parket of een houten vloer schuren in Rotterdam  
Houten vloeren opknappen en schuren in Rotterdam

We schuren houten vloeren door heel Zuid Holland

Het leggen van houten vloeren in de regio Rotterdam, dat verzorgen wij ook. Vraag het ons! Denk je het zelf te kunnen, da's mooi, maar soms ontbreekt het je aan tijd of anderszins. Neem in zo'n geval gewoon contact met ons op. Onze partner in Spijkenisse neemt het jou voor een redelijk bedrag uit handen. Zelfleggers gaan naar de legpagina en zien hier hoe het moet. Een houten vloer schuren regio Rotterdam. Dat doen we graag.

Ook schuren we de bekende Duo- en Multiplanken. Met toplaag.

Een houten vloer schuren in de regio Rotterdam is nu mogelijk voor een interessante prijs. We schuren massieve vloeren, maar ook visgraatparket en natuurlijk Combi- en multiplanken. Multiplanken hebben een toplaag van 4mm, dus hier moet nauwkeurig geschuurd worden. Ook leggen we alle vloeren, tenminste als ze maar van hout zijn. Houten vloeren schuren wordt dan nu al weer geruime tijd gerealiseerd vanuit Spijkenisse.

Het zijn drukke tijden en parketrenovatie is voor een groot gedeelte handwerk. Het is dus raadzaam om goed te plannen en ruimschoots op tijd een afspraak te maken.
Een houten vloer schuren regio Rotterdam. dat is voor ons een thuiswedstrijd. Informeer gerust,

 

Onze partners voor Rotterdam en omgeving:
de Vloerderij Houten vloeren.
Oberonweg 178
3208 PE Spijkenisse.

Tags
parket het schuren waardJe parketvloer is het waardJe houten vloer weer TOP na renovatieJe Vloer renoveren. Goed ideeParket en houten vloer schurenRotterdam Aantrekkelijk Parket schuren