Houten vloeren Fabriek. De mooiste Aanbiedingen.

 
Houten vloeren fabriek. De Vloerderij

De houten vloeren fabriek. Fabriek in Tjechië. Faire prijzen. 

In onze houten vloeren fabriek showrooms in de regio Groningen en Zwolle presenteren wij onze vloeren voor het grootste gedeelte in liggende vorm. Je kunt zodoende goed zien hoe zo’n parket- of houten vloer tot z’n recht komt. Zowel in de boerderij in Borgercompagnie als ook in de showvloeren expo woningen in Steenwijk ligt een keur aan houten vloeren. Alles afkomstig uit onze fabriek.

De houten vloeren fabriek showrooms zijn bedoeld om een goed beeld te geven en hoe kan dat beter dan de vloeren liggend te presenteren.
Een houten vloer is sfeerbepalend en die sfeer proef je als het goed is al in de showroom.
In deze sfeer onder het genot van een kopje koffie of een drankje is het kiezen van jouw vloer niet echt moeilijk meer.


Houten vloeren fabriek. De Vloerderij. De Vloerderij parketfabriek

Ook Multiplanken zijn verkrijgbaar rechtstreeks uit de fabriek.

Buiten dat heb je natuurlijk veel keus zowel in prijs als in uitvoering van de vloeren. Het belangrijkste is wel de kleurkeuze. In onze houten vloeren fabriek showrooms is die rijkelijk aanwezig. Er ligt een keur aan vloeren van o.a. Frans- en Europees eiken in diverse diktes en breedtes. Ook de multiplanken met eiken toplaag mogen niet vergeten worden. Ze zijn super geschikt voor vloerverwarming. 
Zoals gezegd is de optiek van zo’n eiken vloer belangrijk en het is dan ook vanzelfsprekend, dat er aan de oliekleur vrij veel aandacht besteed wordt. Er zijn veel mogelijkheden. Maar een ding is zeker olie past het best bij eikenhout en komt in onze houten vloeren fabriek showrooms goed tot uiting.
Je kunt hier die trendy Off White olie zien, maar ook die onbestendige Castle Grey, maar de Dark Antique wordt zeker niet vergeten.
Je kunt dus in onze houten vloeren fabriek showrooms in Groningen, Den Dungen, Rucphen en Westbroek alles zien wat er zo al mogelijk is met houten vloeren en parket.


Houten vloeren fabriek

Onze houten vloeren fabriek showrooms zijn niet voor niets druk bezocht. Houten vloeren rechtstreeks uit de fabriek zijn razend populair. De houten vloeren fabriek verkoopt ook buiten de 3 Noordelijke provincies, want er zijn verschillende partnershowrooms in Nederland. Kijk maar. Vloerderij/de 
Houtfabriek in Westbroek bij Utrecht. Vloerderij/DOV in Den Bosch en Papendrecht.